Prodej rodinného domu, Černíkovice, 437 m2 (ID: 1835051)

Černíkovice

11 900 000 Kč /za nemovitost HYPOTÉKA od 56 712 Kč /za měsíc

(prodávající si ponechává právo přímého výběru zájemce * možnost hypotéky, zástava na předmětu koupě)

Doporučené firmy v Černíkovicích

Informace k domu

Dovolte mi nabídnout Vám ke koupi funkční a krásnou stavbu, která je, mimo jiné, perfektní investiční příležitostí a to v obci Černíkovice v podhůří Orlických hor. Bytový dům je zasazený v centru obce ve vyhledávané a žádané turistické lokalitě.

Celková zastavěná plocha bytového domu je 240 m2. Bytový dům má dvě nadzemní podlaží a je částečně podsklepený. Na nemovitosti proběhla šetrná rekonstrukce s ohledem na původní vzhled a užitnost, včetně prostor restaurace se sklepením, které je možné okamžitě využívat k pořádání oslav či firemních akcí. Dále se zde nachází 5 plně funkčních bytových jednotek o dispozicích 2+1 s kapacitou až 20 lůžek. Předmětem prodeje je i zpevněná plocha, která umožňuje parkování.

Bytový dům je ve skvělé kondici, prošel zevrubnou rekonstrukcí. V domě jsou vyměněna všechna okna a dveře za plastová, včetně nové střešní krytiny, jsou zbudovány nové rozvody médií. Bytový dům je napojený na elektro, vodu, včetně veřejného odpadu a plyn. Vytápění je prostřednictvím LTO což činí nemovitost výjimečně ekonomicky hospodárnou.
Nabízený bytový dům umožňuje velmi zajímavou investiční příležitost ať v podobě dlouhodobého pronájmu jednotlivých bytových jednotek a restaurace nebo provozování celého objektu jako penzionu či ubytovny.

V případě dlouhodobého pronájmu lze konzervativně uvažovat s nájmem od 12 000,-kč/měsíčně za každou bytovou jednotku + pronájem restauračního zařízení což vygeneruje přibližně 8,5% roční výnos z investice.

Pokud se rozhodnete pro provoz penzionu či ubytovny, bude výnos přesahovat 10% ročně.

Nemovitost si můžete důkladně v klidu prohlédnout díky virtuální prohlídce a obrázek si dotvořit na základě fotografií a pokud budete mít zájem obraťte se na mně pro bližší informace o této investiční nabídce, popřípadě si sjednáme osobní prohlídku nemovitosti.

Doposud nebyl zpracovaný průkaz energetické náročnosti budovy.

V případě Vašeho zájmu zajistíme vhodné financování této nemovitosti hypotečním či podnikatelským úvěrem. Nabízíme zajištění jednotlivých dlouhodobých pronájmů této nemovitosti.

Parametry domu

Cena
11 900 000 Kč /za nemovitost Spočítat hypotéku
Poznámka k ceně
prodávající si ponechává právo přímého výběru zájemce * možnost hypotéky, zástava na předmětu koupě
Aktualizováno
26. 3. 2024
Adresa
Černíkovice
Stavba
Cihlová
Stav objektu
Velmi dobrý
Plocha užitná
437 m2
Typ objektu
Patrový
Podlahová plocha
437 m2
Plocha nemovitosti
430 m2
Třída energetické náročnosti
G - Mimořádně nehospodárná
Garáž

Kontaktovat makléře

Realitní kancelář

MJ Realitní s.r.o.

třída Edvarda Beneše 1526/78, Hradec Králové

Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Máte zájem o tento dům?

Tímto, v souladu s nařízením Evropského parlamentu a Rady (EU) 2016/679, v platném znění, prohlašuji, že mi je alespoň 16 let a uděluji tak svůj souhlas se zpracováním zadaných údajů (jméno, telefon, e-mail, ip adresa) společnosti B3 Technology, s.r.o., IČ: 07330600, se sídlem Novostavby 126/23, 435 11 Lom (správce dat), za účelem předání dotazu z tohoto formuláře Vámi vybranému inzerentovi a zpětného kontaktování mé osoby. Osobní údaje bude správce zpracovávat manuálně i automaticky přímo prostřednictvím svých zaměstnanců. Informace předané tímto formulářem budou uloženy v databázi správce maximálně po dobu 10 let. Odvolání souhlasu s uložením a zpracováním poskytnutých dat lze e-mailem na info@bydlisnami.cz. V případě podezření na neoprávněné použití Vámi poskytnutých údajů máte právo předat podnět k šetření Úřadu pro ochranu osobních údajů. Více informací
Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Inzerát si prohlédlo 0 lidí

Prodejce

Lukáš Novák

Lukáš Novák

Hlídací pes

Chcete dostávat emailem podobné nabídky prodeje rodinných domů v Černíkovicích (okr. Rychnov nad Kněžnou)?

Podobné nemovitosti