Pronájem bytu 3+kk, Uherské Hradiště, Štěpnická, 58 m2

Štěpnická, Uherské Hradiště

15 000 Kč /za měsíc Získejte výhodnou HYPOTÉKU

(+ zálohy na energie a služby, včetně právního servisu)

Doporučené firmy v Uherském Hradišti

Informace k bytu

Nabízím Vám k pronájmu byt o dispozici 3+kk na ulici Štěpnická v Uherském Hradišti. Součástí bytu je prostorný společný sklep pro 4 jednotky a taky zvlášť sklepní kóje o výměře 2 m2. Byt se nachází ve velmi klidné lokalitě, blízko nemocnice a je zasazen do krásného prostředí, kde si budete užívat pohodlí.

- celková plocha 58 m2
- užitná plocha 56 m2
- sklepní kóje 2 m2
- 1.N.P. s výtahem
- byt čerstvě po krásné, kompletní rekonstrukci a dům po revitalizaci
- možnost pronájmu bez domácích mazlíčků

Ze vstupní chodby se po levé straně dostanete na samostatné WC. Dále pak po levé straně narazíte na koupelnu, kde je k dispozici pračka a prostorný sprchový kout. Rovně dojdete do prostorného obývacího pokoje s vybavenou kuchyní. Za obývákem narazíte na samostatný pokoj a na druhé straně vedle kuchyně na ložnici s výhledem na dětské hřiště. O parkování strach mít nemusíte, je zde dostatek míst přímo před domem.

Uherské Hradiště, situované v srdci Slovácka na jihovýchodě Moravy, je historické město založené v roce 1257, které se pyšní nejen bohatou folklórní tradicí a výrobou kvalitních vín, ale i dobře zachovalou architekturou. S přibližně 25 000 obyvateli nabízí Uherské Hradiště příjemnou kombinaci klidného života a moderních vymožeností. V centru města najdete historické památky a blízké okolí láká k výletům po cyklostezkách. Město je dějištěm kulturních akcí jako Slovácký rok a nabízí širokou škálu gastronomických a kulturních zažitků, což z něj činí ideální místo pro životní styl obohacený o historii, kulturu a přírodu.

Nájemné činí 15.000 Kč a měsíční předpokládané zálohy jsou ve výši 3.500 Kč. Kauce ve výši jednoho nájmu a odměna realitní kanceláře je ve výši jednoho nájmu taktéž. K dispozici je ihned.

Líbí se Vám byt? Potkejme se osobně na místě, co vy na to?

Chtěli byste, abych i Vás zastupoval při prodeji nebo pronájmu? Stačí mi napsat, jsem tu pro Vás kdekoli a kdykoli.

Těším se na Vás.
Filip Hladiš & Explicit Reality

Parametry bytu

Cena
15 000 Kč /za měsíc
Poznámka k ceně
+ zálohy na energie a služby, včetně právního servisu
Aktualizováno
23. 4. 2024
Adresa
Štěpnická, Uherské Hradiště
ID
01713
Stavba
Panelová
Stav objektu
Po rekonstrukci
Plocha užitná
56 m2
Patro
1. z 8
Vybaveno
Částečně
Druh objektu
Řadový
Lokalita objektu
Klidná část obce
Vlastnictví
Osobní
Podlahová plocha
58 m2
Třída energetické náročnosti
G - Mimořádně nehospodárná
Elektřina
230V
Odpad
Veřejná kanalizace
Topení
Ústřední dálkové
Komunikace
Asfaltová
Telekomunikace
Internet
Doprava
Vlak, Silnice, MHD, Autobus
Voda
Dálkový vodovod
Sklep
Výtah
Bezbarierový přístup

Kontaktovat makléře

Máte zájem o tento byt?

Tímto, v souladu s nařízením Evropského parlamentu a Rady (EU) 2016/679, v platném znění, prohlašuji, že mi je alespoň 16 let a uděluji tak svůj souhlas se zpracováním zadaných údajů (jméno, telefon, e-mail, ip adresa) společnosti B3 Technology, s.r.o., IČ: 07330600, se sídlem Novostavby 126/23, 435 11 Lom (správce dat), za účelem předání dotazu z tohoto formuláře Vámi vybranému inzerentovi a zpětného kontaktování mé osoby. Osobní údaje bude správce zpracovávat manuálně i automaticky přímo prostřednictvím svých zaměstnanců. Informace předané tímto formulářem budou uloženy v databázi správce maximálně po dobu 10 let. Odvolání souhlasu s uložením a zpracováním poskytnutých dat lze e-mailem na info@bydlisnami.cz. V případě podezření na neoprávněné použití Vámi poskytnutých údajů máte právo předat podnět k šetření Úřadu pro ochranu osobních údajů. Více informací
Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Inzerát si prohlédlo 18 lidí

Prodejce

Filip Hladiš

Filip Hladiš

Hlídací pes

Chcete dostávat emailem podobné nabídky pronájmu bytů 3+kk v Uherském Hradišti?

Podobné nemovitosti