Prodej rodinného domu, Chýně, Pražská, 113 m2 (ID: 1837434)

Pražská, Chýně

12 490 000 Kč /za nemovitost HYPOTÉKA od 59 524 Kč /za měsíc
Doporučené firmy v Chýni

Úklidové služby

Informace k domu

Nabízíme k prodeji nízkoenergetický řadový (krajní) dům o dispozicích 4+kk s venkovním parkovacím stáním pro 1 automobil, s podlahovou plochou 112,99 m2, na pozemku o výměře 237 m2, v další etapě projektu "Nová Chýně" umístěného na jižním okraji obce Chýně, která se nachází na západním okraji Prahy.
Dům bude ve III.etapě projektu a v současné době je ve výstavbě s předpokládaným dokončením v roce 2023. Zdrojem vytápění a teplé vody je tepelné čerpadlo. Okna jsou plastová - trojsklo, v celém domě je podlahové vytápění, podlahy jsou laminátové, velkoformátová dlažba a obklady a střecha je plochá. Dům je nadstandardně vybaven přípravou pro fotovoltaické panely, exteriérovým přívodem pro nabíjení elektromobilu, přípravou pro alarm a videozvonkem.
Celý projekt je koncipován s maximálním důrazem na rodiny s dětmi a v okolí jsou plánována dětská hřiště. Obec Chýně disponuje základní občanskou vybaveností, která se neustále rozšiřuje, rybníkem s pískovou pláží. V obci nová základní škola a několik mateřských školek. V obci jsou dvě vlakové zastávky, 4 autobusové zastávky a Praha je rychle dostupná i po D5 a D6.
Právní a hypoteční servis zajistíme.

Parametry domu

Cena
12 490 000 Kč /za nemovitost Spočítat hypotéku
Aktualizováno
28. 3. 2024
Adresa
Pražská, Chýně
ID
0229PT
Stavba
Cihlová
Stav objektu
Ve výstavbě
Plocha užitná
113 m2
Typ objektu
Patrový
Lokalita objektu
Okraj obce
Podlahová plocha
113 m2
Plocha nemovitosti
237 m2
Třída energetické náročnosti
B - Velmi úsporná

Kontaktovat makléře

Realitní kancelář

Tomáš Pospíšil

Arbesovo náměstí 1064/3, Praha 5

Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Máte zájem o tento dům?

Tímto, v souladu s nařízením Evropského parlamentu a Rady (EU) 2016/679, v platném znění, prohlašuji, že mi je alespoň 16 let a uděluji tak svůj souhlas se zpracováním zadaných údajů (jméno, telefon, e-mail, ip adresa) společnosti B3 Technology, s.r.o., IČ: 07330600, se sídlem Novostavby 126/23, 435 11 Lom (správce dat), za účelem předání dotazu z tohoto formuláře Vámi vybranému inzerentovi a zpětného kontaktování mé osoby. Osobní údaje bude správce zpracovávat manuálně i automaticky přímo prostřednictvím svých zaměstnanců. Informace předané tímto formulářem budou uloženy v databázi správce maximálně po dobu 10 let. Odvolání souhlasu s uložením a zpracováním poskytnutých dat lze e-mailem na info@bydlisnami.cz. V případě podezření na neoprávněné použití Vámi poskytnutých údajů máte právo předat podnět k šetření Úřadu pro ochranu osobních údajů. Více informací
Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Inzerát si prohlédlo 0 lidí

Prodejce

Tomáš Pospíšil

Tomáš Pospíšil

Hlídací pes

Chcete dostávat emailem podobné nabídky prodeje rodinných domů v Chýni?

Podobné nemovitosti