Prodej rodinného domu, Brandýs nad Labem-Stará Boleslav - Brandýs nad Labem, Na dolence, 500 m2

Na dolence, Brandýs nad Labem-Stará Boleslav

23 500 000 Kč /za nemovitost HYPOTÉKA od 111 994 Kč /za měsíc
Doporučené firmy v Brandýse nad Labem

Úklidové služby

Informace k domu

Prostorný a perfektně řešený rodinný dům 7+1 s velkou garáží, krytým bazénem, grilovací terasou, zimní zahradou a vlastním sportovním hřištěm na pozemku s výměrou 1.865 m2. To vše v ulici Na dolence č.p. 1922 v atraktivní lokalitě v Brandýse nad Labem.

Dům o ploše přes 500 m2 je rozdělený do dvou podlaží. Při výstavbě v roce 2002 bylo myšleno na praktické propojení všech částí domu tak, aby si mohl každý užít svůj klid a soukromí, nebo se naopak mohli všichni společně sejít u rodinného krbu. Na velkoryse řešenou kuchyň s jídelnou navazuje zimní zahrada s průchodem na 40 m2 západně orientovanou venkovní terasu s markýzou. Odtud pak rovnou do krytého bazénu, nebo vedle do prostorného skoro 60 m2 obývacího pokoje s krbem. Vše je také přístupné přes centrální chodbu domu s dvojím schodištěm do prvního patra.

Klidová zóna je navržena právě nahoře, kde prostorná chodba s galerií propojuje několik samostatných ložnic a pokojů s využitím na pracovnu, fitness, či pokoj pro hosty. Hlavní ložnice s balkonem má svou vlastní šatnu a koupelnu s rohovou vanou, sprchovým koutem a toaletou. Další koupelny jsou v obou podlažích. Zajímavá je i 85 m2 střešní terasa s krásným výhledem do dáli. Pochozí nízká půda může posloužit jako další úložný prostor.

Zahrada je výjimečná nejen svým uspořádáním, ale i obklopující florou. Ozdobné křoviny a vzrostlé jehličnany dodávají domu z ulice dostatek soukromí. Zelený a rovný trávník s automatickou závlahou je kolem celého domu. Za bazénem je na vlastním pozemku sportovní hřiště s umělým povrchem, obklopený vysokými tújemi. Dále zahradní domek a dlouhá část rovné zahrady s ovocnými stromy. I přístup do domu je příjemně řešený protáhlými schody vedoucí podél příjezdové cesty až do uzavíratelné dvojgaráže v domě.

Veškeré inženýrské sítě jsou napojené v rámci elektřiny, plynu, obecního vodovodu a kanalizace. Po celém domě je převážně podlahové topení. Chodby jsou vybavené centrálním vysavačem.

Výborná dopravní dostupnost. Za 8 minut chůzí od domu jste na vlakové a autobusové stanici. Za 15 minut autem jste v Praze na Černém Mostě. V okolí je vše potřebné pro kvalitní život. Rozmanité sportovní aktivity, soukromé a státní školky, základní a střední školy, pedagogická fakulta Univerzity Karlovy, nemocnice s ambulancí, parky a lesoparky podél řeky, oblíbené podniky, veškeré obchody, služby a mnoho dalšího. Do centra města dojdete za 15 minut chůzí od domu.

Rodinná vila po prvním majiteli čeká na svou další etapu spokojeného života. V některých částech jsou sice potřeba drobné úpravy, ale kvalita a prostor celé stavby jsou předností. Také nabízí další možnosti, třeba přestavbu až na tři bytové jednotky, případně udělat pouze z bazénu loftový byt s vlastním zázemím. Na něm je potenciál úpravy celé terasy pro zastřešení a využití další obytné plochy.

Toto klidné místo toho nabízí mnohem více, a proto doporučuji osobní setkání přímo na místě, kde Vás provedu celým domem a zahradou.

Ondřej Kučera
osobní realitní makléř

Parametry domu

Cena
23 500 000 Kč /za nemovitost Spočítat hypotéku
Aktualizováno
26. 4. 2024
Adresa
Na dolence, Brandýs nad Labem-Stará Boleslav
ID
11540
Stavba
Cihlová
Stav objektu
Dobrý
Plocha užitná
500 m2
Vybaveno
Částečně
Typ objektu
Patrový
Druh objektu
Samostatný
Lokalita objektu
Klidná část obce
Plocha budovy
350 m2
Podlahová plocha
500 m2
Plocha nemovitosti
1865 m2
Elektřina
230V, 400V
Plyn
Plynovod
Odpad
Veřejná kanalizace
Telekomunikace
Internet
Doprava
Vlak, Dálnice, Silnice, MHD, Autobus
Voda
Dálkový vodovod
Garáž
Převod do OV
Parkování
Bazén

Kontaktovat makléře

Realitní kancelář

Logo QARA, s.r.o.

QARA, s.r.o.

Šafaříkova 201/17, Praha

Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Máte zájem o tento dům?

Tímto, v souladu s nařízením Evropského parlamentu a Rady (EU) 2016/679, v platném znění, prohlašuji, že mi je alespoň 16 let a uděluji tak svůj souhlas se zpracováním zadaných údajů (jméno, telefon, e-mail, ip adresa) společnosti B3 Technology, s.r.o., IČ: 07330600, se sídlem Novostavby 126/23, 435 11 Lom (správce dat), za účelem předání dotazu z tohoto formuláře Vámi vybranému inzerentovi a zpětného kontaktování mé osoby. Osobní údaje bude správce zpracovávat manuálně i automaticky přímo prostřednictvím svých zaměstnanců. Informace předané tímto formulářem budou uloženy v databázi správce maximálně po dobu 10 let. Odvolání souhlasu s uložením a zpracováním poskytnutých dat lze e-mailem na info@bydlisnami.cz. V případě podezření na neoprávněné použití Vámi poskytnutých údajů máte právo předat podnět k šetření Úřadu pro ochranu osobních údajů. Více informací
Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Inzerát si prohlédlo 0 lidí

Prodejce

Ondřej Kučera

Ondřej Kučera

Hlídací pes

Chcete dostávat emailem podobné nabídky prodeje rodinných domů v Brandýse nad Labem?

Top nabídky

Podobné nemovitosti