Prodej rodinného domu, Šlapanice, 230 m2

Šlapanice

Rezervováno
9 000 000 Kč /za nemovitost HYPOTÉKA od 42 891 Kč /za měsíc
Doporučené firmy v Šlapanicích

Informace k domu

Jedinečná nabídka.
Exkluzivně nabízíme prodej velmi zajímavé udržované, menší usedlosti 4+1 ve vyhledávané lokalitě ve městě Šlapanice na ulici Hřbitovní. Jedná se podsklepený, přízemní rodinný dům se sedlovou střechou, průjezdem na dvůr, garáží, uzavřeným dvorem, který zakončuje velmi prostorná stodola, dílny jsou umístěné po pravé část dvora a za domem se nachází prosluněná zahrada.
Celková plocha pozemku činí 694 m2, zastavěná plocha domem cca 160 m2, průjezd cca 20 m2, dílny cca 50 m2, stodola cca 86 m2, zahrada 225 m2.
Tento dům je napojen na veškeré inženýrské sítě ( voda obecní i z vlastní studny, kanalizace oddílná splašková i dešťová, elektrická energie 230/400V, tepelnou pohodu zajišťuje plynová kotel a ohřev vody zajišťuje plynová karma. Dům svou polohou bude novým majitelům nabízet naprosté soukromí a klid, které v dnešní době každý ocení.
Z důvodu nedodání PENB uvádíme energetickou náročnost budovy skupinu G.
Dispozice
Přízemí – průjezd, zádveří, samostatné WC, kuchyně s jídelnou dohromady, spížka, koupelna a 3 pokoje situované do ulice z toho jeden pokoj je průchozí.
Dvůr – dvůr je po pravé straně obestaven dílnami, po levé straně se nachází samostatný pokoj situovaný do ulice, kotelna, sklad, vstup do sklepa a podloubí, od zahrady je dvůr oddělen velmi zachovalou stodolou.
Zahrada – do zahrady je vstup přímo z dvora.
Každý, kdo do této nemovitosti vstoupí, tak se na chvíli přemístí zpět do roku 1957, kdy dům byl postaven.
Vybavenost obce: několik praktických a dětských lékařů, zdravotní středisko, zubaři, veterinární ordinace, lékárny, 2 MŠ, ZŠ s krytým bazénem a tělocvičnou, gymnázium, nákupní středisko Albert, Lípa, Penny, stavebniny, domácí dílna, drogerie, obchody s oblečením a módou, cukrárny, restaurace, fotbalové hřiště, Sokolovna, Orlovna, víceúčelová sportovní hala, 2 tenisové haly.
Dostupnost: trolejbus 31, autobus, vlak.
Dům je ihned volný.

Parametry domu

Stav
Rezervováno
Cena
9 000 000 Kč /za nemovitost Spočítat hypotéku
Aktualizováno
17. 4. 2024
Adresa
Šlapanice
ID
698436
Stavba
Smíšená
Stav objektu
Před rekonstrukcí
Plocha užitná
230 m2
Typ objektu
Přízemní
Lokalita objektu
Centrum obce
Plocha nemovitosti
694 m2
Třída energetické náročnosti
G - Mimořádně nehospodárná
Garáž

Kontaktovat makléře

Máte zájem o tento dům?

Tímto, v souladu s nařízením Evropského parlamentu a Rady (EU) 2016/679, v platném znění, prohlašuji, že mi je alespoň 16 let a uděluji tak svůj souhlas se zpracováním zadaných údajů (jméno, telefon, e-mail, ip adresa) společnosti B3 Technology, s.r.o., IČ: 07330600, se sídlem Novostavby 126/23, 435 11 Lom (správce dat), za účelem předání dotazu z tohoto formuláře Vámi vybranému inzerentovi a zpětného kontaktování mé osoby. Osobní údaje bude správce zpracovávat manuálně i automaticky přímo prostřednictvím svých zaměstnanců. Informace předané tímto formulářem budou uloženy v databázi správce maximálně po dobu 10 let. Odvolání souhlasu s uložením a zpracováním poskytnutých dat lze e-mailem na info@bydlisnami.cz. V případě podezření na neoprávněné použití Vámi poskytnutých údajů máte právo předat podnět k šetření Úřadu pro ochranu osobních údajů. Více informací
Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Inzerát si prohlédlo 1 lidí

Prodejce

Vítězslav Syrový

Vítězslav Syrový

Hlídací pes

Chcete dostávat emailem podobné nabídky prodeje rodinných domů v Šlapanicích (okr. Brno-venkov)?

Podobné nemovitosti