Prodej rodinného domu, Mirošov, Lesní, 350 m2

Lesní, Mirošov

19 880 000 Kč /za nemovitost HYPOTÉKA od 94 742 Kč /za měsíc
Doporučené firmy v Mirošově

Podlahy

Stěhovací služby

Střechy

Informace k domu

Unikátní místo uprostřed krásné přírody. A k tomu spousta možností jak ho využít.

Rodové sídlo a vícegenerační bydlení?
Stylový penzion?
Nebo investice do rozčlenění a zužitkování pozemku?

To vše tu připadá v potaz. Vaší fantazii se mezi nekladou a v každém scénáři oceníte majestátní pozemek o velikosti 5.260 m2 se vzácnou zahradou s exotickými dřevinami.

Dům po roce 2000 prošel rozsáhlou renovací, aby byl připraven na další století. Některé jeho části však zůstaly ještě původní, detail provedených prací najdete u mě na webu.

Zároveň tu ale zůstaly zachované některé původní prvky - například skvostné dřevěné podlahy, stylový arkýř fungující jako zimní zahrada nebo hned několikery funkční kamna.


DISPOZICE DOMU:

Dispozice domu (celkem 7+3) je tvořena celkem čtyřmi podlažími - suterénem, dvěma plnohodnotnými nadzemními podlažími a podkrovním prostorem.

Přízemní část má hned dva vchody. Ten boční vede do oddělené části, která je nyní uspořádána jako klasická garsonka, třeba pro Vaše dospělé po osamocení toužící potomky. Dříve zde bydlela služebná a je tu tak vše jako ve standardním bytě - kuchyňská linka, koupelna s toaletou a jeden pokoj.

Hlavním vstupem se pak dostanete do haly, která propojuje všechna čtyři podlaží.

Přízemí a první patro může sloužit jako samostatné byty - každé má vlastní kuchyni, koupelnu, vždy alespoň dva velké pokoje a řadu dalších místností (šatna, pracovna).

V podkroví je pak ještě další speciální prostor, který může sloužit jako pracovna, odpočívárna, ložnice, studovna, nebo prostě jako stylová skrýš před zbytkem rodiny. Kromě toho je možné celé podkroví ještě dále rozšířit a získat tak další desítky metrů užitné plochy navíc.


POZEMEK:

Ale abychom nezapomněli na ten pozemek.
Celková plocha více než půl hektaru (5.260 m2) vybízí k rozličnému užití. Naleznete tu vlastní ohniště s posezením, i jezírko. V druhé části můžete kreativně využít volnější prostranství, například pro bazén, grilovací altán, atd..

Po celém pozemku jsou pak vysázený místní i exotické dřeviny dovezené z Průhonické dendrologické zahrady tak, aby v podstatě po celý rok zahrada v některé své části nádherně kvetla. Najdete tu třeba i sakury, rododendrony, ruje a další nevšední kousky.


LOKALITA:

Pozemek s domem je umístěný na samotném okraji CHKO Brdy. A ten rozdíl skutečně doslova pocítíte.

Nemusíte se ale vzdávat ani městského komfortu. Rokycany jsou jen cca 5 km daleko a pohodlně se do nic dostanete jak autem, tak vlakem (cca 400 metrů o domu).

Spojení do Plzně i do Prahy je pak komfortní po nedaleké dálnici D5.
Těžko se zde popisuje celkový dojem z této nemovitosti, proto Vás rád na tomto místě uvítám i osobně, abyste na vlastní kůži okusili to, co toto místo může nabídnout.

Parametry domu

Cena
19 880 000 Kč /za nemovitost Spočítat hypotéku
Aktualizováno
29. 3. 2024
Adresa
Lesní, Mirošov
ID
11260
Stavba
Cihlová
Stav objektu
Velmi dobrý
Plocha užitná
350 m2
Vybaveno
Částečně
Typ objektu
Patrový
Druh objektu
Samostatný
Lokalita objektu
Klidná část obce
Plocha budovy
507 m2
Plocha nemovitosti
5260 m2
Plocha zahrady
4753 m2
Třída energetické náročnosti
G - Mimořádně nehospodárná
Elektřina
230V
Topení
Lokální tuhá paliva, Lokální elektrické, Ústřední elektrické, Jiné
Komunikace
Asfaltová, Zpevněná
Doprava
Vlak, Silnice, MHD
Voda
Dálkový vodovod
Sklep
Terasa
Převod do OV
Parkování

Kontaktovat makléře

Realitní kancelář

Logo QARA, s.r.o.

QARA, s.r.o.

Šafaříkova 201/17, Praha

Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Máte zájem o tento dům?

Tímto, v souladu s nařízením Evropského parlamentu a Rady (EU) 2016/679, v platném znění, prohlašuji, že mi je alespoň 16 let a uděluji tak svůj souhlas se zpracováním zadaných údajů (jméno, telefon, e-mail, ip adresa) společnosti B3 Technology, s.r.o., IČ: 07330600, se sídlem Novostavby 126/23, 435 11 Lom (správce dat), za účelem předání dotazu z tohoto formuláře Vámi vybranému inzerentovi a zpětného kontaktování mé osoby. Osobní údaje bude správce zpracovávat manuálně i automaticky přímo prostřednictvím svých zaměstnanců. Informace předané tímto formulářem budou uloženy v databázi správce maximálně po dobu 10 let. Odvolání souhlasu s uložením a zpracováním poskytnutých dat lze e-mailem na info@bydlisnami.cz. V případě podezření na neoprávněné použití Vámi poskytnutých údajů máte právo předat podnět k šetření Úřadu pro ochranu osobních údajů. Více informací
Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Inzerát si prohlédlo 8 lidí

Prodejce

Ing. Michal Rydlo

Ing. Michal Rydlo

Hlídací pes

Chcete dostávat emailem podobné nabídky prodeje rodinných domů v Mirošově (okr. Rokycany)?

Podobné nemovitosti