Pronájem bytu 3+1, Praha - Kamýk, Zárubova, 83 m2

Zárubova, Praha 4 - Kamýk

28 000 Kč /za měsíc Získejte výhodnou HYPOTÉKU

(Nájemné činí 28 000 Kč měsíčně + vyúčtovatelné poplatky 4 300 Kč + zálohy na energie 1 500 Kč. Vyžaduje se vratná kauce ve výši 60 000 Kč a provize ve)

Doporučené firmy v Praze 4

Stěhovací služby

Informace k bytu

Nabízíme vám moderní nadstandardně vybavený světlý a prostorný byt s pohodlnou dispozicí 3+1 v oblíbené lokalitě Praha 4-Lhotka/Kamýk, který nedávno prošel kompletní rekonstrukcí ve vyšším standardu. Byt o výměře 83 m2 je v 7. NP z celkových 8 podlaží skvěle udržovaného domu s výtahem. K dispozici je ihned.

V bytě jsou tři samostatné neprůchozí pokoje - obývací pokoj s lodžií (orientace JZ), kde si můžete vychutnávat své ranní kávy nebo večerní posezení s výhledem na Lhotecký les. Dále ložnice (JZ) s oddělenou šatnou anebo druhá ložnice či pracovna (SV). Velkou výhodou je obrovská komora a samostatné WC.

Byt je nadstandardně vybavený zařizovacími předměty, odhlučněné dveře Sapeli, sanita Villeroy & Boch, armatury Grohe, většina nábytku je vyrobena na míru. Po dohodě možno některé zařizovací předměty vyklidit.
V kuchyni je kvalitní lakovaný nábytek s vestavnými spotřebiči Whirlpool - myčkou, indukční deskou, elektrickou a mikrovlnnou troubou, digestoří Sirius nebo elektrickým výsuvem odpadkového koše, vč. nadobí a kuchyňského náčiní. K dispozici je lednička s mrazákem Siemens a pračka AEG Lavamat. V obývací části je lodžie s markýzou, nástěnné skříňky, rozkládací pohovka, křeslo a jídelní stůl se 4 židlemi. Součástí ložnice je dvojlůžko 180x200 a pohodlná vynavená walk-in šatna. Ve třetím pokoji (orientace na SV) je pracovní stůl.
Obrovské úložné prostory v samostatné komoře s regálovým systémem pojmou doslova vše. V chodbě jsou vestavěné skříně a skrytá nika s pračkou. V koupelně je prostorný sprchový kout se sedátkem, umyvadlo na desce, komfortní podlahové topení i topný žebřík. WC s umývátkem a bidetovou sprškou je oddělené.
Moderní hladké deskové radiátory ústředního topení jsou osazeny programovatelnými termostatickými hlavicemi, k dispozici je mobilní klimatizační jednotka a TV s nástěnným držákem.
V bytě je přípojka optického internetu 150 Mbps, cena je již zahrnuta v poplatcích za služby.

V suterénu domu je uzamykatelná místnost na kola a kočárky, tyto prostory jsou monitorovány kamerovým systémem 24/7.
Obytný dům je situován v klidné čtvrti plné zeleně s výbornou dostupností MHD a skvělou občanskou vybaveností. V okolí domu je dobrá parkovací kapacita bez modrých zón. V okolí jsou supermarkety Albert, Lidl, Penny, Kaufland nebo Tesco, základní a mateřské školy, lékárna, lékařská péče, restaurace, Squash Arena, nedaleko je Prague British International School.
Minutu chůze od domu je autobusová zastávka Lhotecký les se spojením na Kačerov (10 min.) nebo Smíchovské nádraží (20 min). Lhotecký les je do pěti minut chůze od domu.

Nájemné činí 28 000 Kč měsíčně + vyúčtovatelné poplatky 4 300 Kč + zálohy na energie 1 500 Kč. Vyžaduje se vratná kauce ve výši 60 000 Kč a provize ve výši 1 měsíčního nájmu + DPH.

Pro další informace a prohlídky nás neváhejte kontaktovat.

Parametry bytu

Cena
28 000 Kč /za měsíc
Poznámka k ceně
Nájemné činí 28 000 Kč měsíčně + vyúčtovatelné poplatky 4 300 Kč + zálohy na energie 1 500 Kč. Vyžaduje se vratná kauce ve výši 60 000 Kč a provize ve
Aktualizováno
19. 4. 2024
Adresa
Zárubova, Praha 4 - Kamýk
ID
0332-NP00216
Stavba
Panelová
Stav objektu
Velmi dobrý
Plocha užitná
83 m2
Lokalita objektu
Klidná část obce
Vlastnictví
Osobní
Podlahová plocha
83 m2
Třída energetické náročnosti
D - Méně úsporná
Balkon
Lodžie

Kontaktovat makléře

Máte zájem o tento byt?

Tímto, v souladu s nařízením Evropského parlamentu a Rady (EU) 2016/679, v platném znění, prohlašuji, že mi je alespoň 16 let a uděluji tak svůj souhlas se zpracováním zadaných údajů (jméno, telefon, e-mail, ip adresa) společnosti B3 Technology, s.r.o., IČ: 07330600, se sídlem Novostavby 126/23, 435 11 Lom (správce dat), za účelem předání dotazu z tohoto formuláře Vámi vybranému inzerentovi a zpětného kontaktování mé osoby. Osobní údaje bude správce zpracovávat manuálně i automaticky přímo prostřednictvím svých zaměstnanců. Informace předané tímto formulářem budou uloženy v databázi správce maximálně po dobu 10 let. Odvolání souhlasu s uložením a zpracováním poskytnutých dat lze e-mailem na info@bydlisnami.cz. V případě podezření na neoprávněné použití Vámi poskytnutých údajů máte právo předat podnět k šetření Úřadu pro ochranu osobních údajů. Více informací
Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Inzerát si prohlédlo 0 lidí

Prodejce

Elena Korolkova

Elena Korolkova

Hlídací pes

Chcete dostávat emailem podobné nabídky pronájmu bytů 3+1 v Praze 4?

Podobné nemovitosti