Prodej komerční nemovitosti, Mikulov, Purkyňova, 1361 m2

Purkyňova, Mikulov

Cena na vyžádání Získejte výhodnou HYPOTÉKU

(Informace o ceně v RK.)

Doporučené firmy v Mikulově

Informace k nemovitosti

Představujeme vám exkluzivní možnost vlastnit unikátní historickou nemovitost s neomezeným potenciálem v srdci města Mikulova. Tato budova, zapsaná na seznamu nemovitých kulturních památek České republiky, nese ducha minulých staletí a otevírá dveře pro neopakovatelné investiční příležitosti.

Vstupte do světa minulosti s tímto domem ze 17. století, vystavěným za éry Ditrichštejnů, kteří vládli Mikulovu. Jeho historie sahá až do roku 1675, odkud pramení zmínka od Theo R. Seiferta z knihy Nikolsburg, kde se uvádí, že sloužil jako zájezdní hostinec "Bei dem Wilden man" - "U Divokého muže".

Dům se nachází mezi třemi ulicemi (Koněvova, Vídeňská a Purkyňova). Vzdáleností pouhých 400 metrů od centra, nabízí tento architektonický skvost i zcela výjimečnou polohu. Budova ve tvaru písmene "U" s impozantním vstupem z ulice Purkyňova přes bránu s plným obloukem vás vtáhne do svého uchvacujícího prostředí.

S rozdělením na tři křídla - severní, východní a jižní - tato nemovitost otevírá dveře k široké škále možností. Severní křídlo nyní slouží jako sídlo pro výrobu Pirsc Porcelain, zároveň zde najdete kanceláře a bytovou jednotku. Ve východním křídle se nachází galerijní prostor s jedinečnou atmosférou a dochovanými fragmenty původních fresek. Jižní křídlo zase nabízí prostory určené částečně jako sklady a částečně jako bydlení. Každé křídlo nabízí své vlastní příběhy a potenciál.

Celková výměra zastavěné plochy a nádvoří činí 1.804 m², zatímco užitná plocha budovy bez půdních prostor dosahuje 1.361 m². IS: el., plyn, voda, kanalizace. Konstrukční systém z kamenů a cihel, spolu s klenbovými a dřevěnými trámovými stropy a sedlovou střechou, poskytuje dobrý základ pro realizaci vašich nápadů.

Tato nemovitost není jen o historii, ale o budoucnosti. Kombinace prestižní adresy, architektonického dědictví a možnosti vlastní rekonstrukce dává této nabídce zcela nový rozměr. Ať už jste vášnivým historikem, investorem nebo vizionářem, tato nemovitost vás osloví svou jedinečností a potenciálem.

Nezapomeňte, že tato nabídka je skutečně jedinečná a zájemci by neměli váhat. Pro více informací a prohlídku kontaktujte naši realitní kancelář Schmidt Reality Mikulov.

Parametry nemovitosti

Cena
Cena na vyžádání Spočítat hypotéku
Poznámka k ceně
Informace o ceně v RK.
Aktualizováno
30. 3. 2024
Adresa
Purkyňova, Mikulov
ID
3314672242
Stavba
Cihlová
Stav objektu
Před rekonstrukcí
Plocha užitná
1361 m2
Typ objektu
Patrový
Garáž

Kontaktovat makléře

Realitní kancelář

Logo SCHMIDT - REALITY

SCHMIDT - REALITY

třída 1. máje 3414/11a, Břeclav

Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Máte zájem o tuto nemovistost?

Tímto, v souladu s nařízením Evropského parlamentu a Rady (EU) 2016/679, v platném znění, prohlašuji, že mi je alespoň 16 let a uděluji tak svůj souhlas se zpracováním zadaných údajů (jméno, telefon, e-mail, ip adresa) společnosti B3 Technology, s.r.o., IČ: 07330600, se sídlem Novostavby 126/23, 435 11 Lom (správce dat), za účelem předání dotazu z tohoto formuláře Vámi vybranému inzerentovi a zpětného kontaktování mé osoby. Osobní údaje bude správce zpracovávat manuálně i automaticky přímo prostřednictvím svých zaměstnanců. Informace předané tímto formulářem budou uloženy v databázi správce maximálně po dobu 10 let. Odvolání souhlasu s uložením a zpracováním poskytnutých dat lze e-mailem na info@bydlisnami.cz. V případě podezření na neoprávněné použití Vámi poskytnutých údajů máte právo předat podnět k šetření Úřadu pro ochranu osobních údajů. Více informací
Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Inzerát si prohlédlo 0 lidí

Prodejce

Jiří Haberland

Jiří Haberland

Hlídací pes

Chcete dostávat emailem podobné nabídky prodeje komerčních nemovitostí v Mikulově (okr. Břeclav)?

Podobné nemovitosti