Pronájem restaurace, Plzeň, Truhlářská, 220 m2 (ID: 1842431)

Truhlářská, Plzeň

48 000 Kč /za měsíc Získejte výhodnou HYPOTÉKU

(nájemné pivnice 18.000 Kč, nájemné restaurace 30.000 Kč, kauce 1x, provize RK)

Doporučené firmy v Plzni

Finance a pojištění

Finance a pojištění

Pro Západ realitní s.r.o. zakládající člen nezávislé komunity makléřů

Exkluzivní odborník pro region, který Vám rád pomůže vyřešit financování. Neváhejte jej nezávazně poptat a zjistěte možnosti, které jsou aktuálně na trhu. Vše příjemně, s ochotou a plnou odborností.

Vyberte si z dalších služeb v okrese

Podlahy

Stěhovací služby

Střechy

Informace k nemovitosti

Jedinečná nabídka prostor v centru Plzně připravených pro provoz gastronomických služeb. Lokalita, kde se objekt původního pivovaru Groll nachází, je vzhledem k okolní výstavbě bytových jednotek a dostupnosti parkování ideální pro restaurační zařízení, bistro, pivnici i s pivovarem, kavárnu či obchod s potravinami. V objektu zrekonstruovaného Lautensackovského domu je k pronájmu prostor pivnice (výměra 70m2, kapacita cca 55 míst) v přízemí objektu a restaurace (výměra 150 m2, kapacita cca 80 míst) v 1. patře. K dispozici je rekuperační jednotka, šamotová kamna, varna, výčepní technika, stoly a židle. Velkou výhodou jsou venkovní prostory před budovou využitelné pro provoz letní zahrádky. Možností je i vytvořit v obou patrech oddělené provozovny s jiným využitím nebo v případě zájmu je upravit k libovolným obchodním a kancelářským účelům. K nájmu se hradí energie a služby. Nájemné na pivnici je 18.000 Kč, nájemné na restaurace 30.000 Kč - oba prostory lze pronajmout zvlášť, v případě obou možnst dohody na ceně. V případě zájmu o více informací či prohlídku neváhejte kontaktovat naší makléřku.

Parametry nemovitosti

Cena
48 000 Kč /za měsíc Spočítat hypotéku
Poznámka k ceně
nájemné pivnice 18.000 Kč, nájemné restaurace 30.000 Kč, kauce 1x, provize RK
Aktualizováno
3. 4. 2024
Adresa
Truhlářská, Plzeň
ID
078951
Stavba
Smíšená
Stav objektu
Dobrý
Plocha užitná
220 m2
Typ objektu
Patrový
Lokalita objektu
Centrum obce
Třída energetické náročnosti
C - Úsporná

Kontaktovat makléře

Máte zájem o tuto nemovistost?

Tímto, v souladu s nařízením Evropského parlamentu a Rady (EU) 2016/679, v platném znění, prohlašuji, že mi je alespoň 16 let a uděluji tak svůj souhlas se zpracováním zadaných údajů (jméno, telefon, e-mail, ip adresa) společnosti B3 Technology, s.r.o., IČ: 07330600, se sídlem Novostavby 126/23, 435 11 Lom (správce dat), za účelem předání dotazu z tohoto formuláře Vámi vybranému inzerentovi a zpětného kontaktování mé osoby. Osobní údaje bude správce zpracovávat manuálně i automaticky přímo prostřednictvím svých zaměstnanců. Informace předané tímto formulářem budou uloženy v databázi správce maximálně po dobu 10 let. Odvolání souhlasu s uložením a zpracováním poskytnutých dat lze e-mailem na info@bydlisnami.cz. V případě podezření na neoprávněné použití Vámi poskytnutých údajů máte právo předat podnět k šetření Úřadu pro ochranu osobních údajů. Více informací
Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Inzerát si prohlédlo 0 lidí

Prodejce

Jana Jirmásková

Jana Jirmásková

Hlídací pes

Chcete dostávat emailem podobné nabídky pronájmu restaurací v Plzni?

Podobné nemovitosti