Pronájem bytu 3+1, Bílina, Síbova, 66 m2

Síbova, Bílina

10 000 Kč /za měsíc Získejte výhodnou HYPOTÉKU

(Před podpisem nájemní smlouvy je nutné uhradit celkem 30 500,- Kč (kauce + provize RK)., bez poplatků, + provize RK)

Doporučené firmy v Bílině

Okna a dveře

Rekonstrukce

Zámečnické práce

Informace k bytu

Nabízím vám k pronájmu bytovou jednotku v osobním vlastnictví o dispozici 3+1 v 7. patře (8.NP) panelového domu v Bílině, konkrétně v ul. Síbova.

Nemovitost je ve velmi dobrém stavu a nabízí pohodlné bydlení. Celková užitná plocha je 66 m2. Byt se skládá z předsíně, obývacího pokoje, kuchyně, dvou obývacích místnosti, které mohou sloužit jako ložnice, dětský pokoj nebo pracovna, dále z prostorné koupelny a venkovní komory nacházející se přímo na patře u bytu.

Byt je kompletně vybaven nábytkem, jak lze vidět na fotografiích. Vybavení dále zahrnuje také myčku, pračku, lednici, mikrovlnnou troubu, troubu s varnou deskou a sedací soupravu.

Měsíční nájemné činí 10 000 Kč. Dále je třeba hradit zálohy na vytápění, dodávku vody, úklid a elektřinu ve společných prostorách, což je celkem 6 000 Kč pro dvě osoby. V případě další osoby žijící v bytě se měsíční zálohy na služby navyšují o 1 000 Kč. Vratná kauce pro majitele je stanovena ve výši 22 000 Kč. Elektřina a plyn bude převedena na nájemce, výši záloh si nastaví nájemce dle vlastních požadavků. Provize za zprostředkování pro realitní kancelář je 8 500 Kč.

V blízkém okolí domu se nachází nemocnice s poliklinikou, dětské hřiště, zastávka MHD, restaurace i obchod, zjednodušeně řečeno – vše důležité na dosah. Samotné centrum města je vzdáleno necelé 2 km od domu.

Ulice Síbova, která je známá jako jedna z nejlepších lokalit v Bílině, nabízí klidné a slušné bydlení. Pronajímatel si vyhrazuje právo vybrat nájemce na základě jím zvolených kritérií. Byt je k dispozici okamžitě.

Další informace vám rád sdělím na uvedeném telefonním čísle nebo při osobní prohlídce.

Parametry bytu

Cena
10 000 Kč /za měsíc
Poznámka k ceně
Před podpisem nájemní smlouvy je nutné uhradit celkem 30 500,- Kč (kauce + provize RK)., bez poplatků, + provize RK
Aktualizováno
24. 4. 2024
Adresa
Síbova, Bílina
ID
00046
Stavba
Panelová
Stav objektu
Dobrý
Plocha užitná
66 m2
Lokalita objektu
Klidná část obce
Vlastnictví
Osobní
Třída energetické náročnosti
G - Mimořádně nehospodárná

Kontaktovat makléře

Máte zájem o tento byt?

Tímto, v souladu s nařízením Evropského parlamentu a Rady (EU) 2016/679, v platném znění, prohlašuji, že mi je alespoň 16 let a uděluji tak svůj souhlas se zpracováním zadaných údajů (jméno, telefon, e-mail, ip adresa) společnosti B3 Technology, s.r.o., IČ: 07330600, se sídlem Novostavby 126/23, 435 11 Lom (správce dat), za účelem předání dotazu z tohoto formuláře Vámi vybranému inzerentovi a zpětného kontaktování mé osoby. Osobní údaje bude správce zpracovávat manuálně i automaticky přímo prostřednictvím svých zaměstnanců. Informace předané tímto formulářem budou uloženy v databázi správce maximálně po dobu 10 let. Odvolání souhlasu s uložením a zpracováním poskytnutých dat lze e-mailem na info@bydlisnami.cz. V případě podezření na neoprávněné použití Vámi poskytnutých údajů máte právo předat podnět k šetření Úřadu pro ochranu osobních údajů. Více informací
Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Inzerát si prohlédlo 2 lidí

Prodejce

Tomáš Novák

Tomáš Novák

Hlídací pes

Chcete dostávat emailem podobné nabídky pronájmu bytů 3+1 v Bílině?

Podobné nemovitosti