Prodej bytu 3+kk, Jeseník, 53 m2 (ID: 1842710)

Jeseník

2 290 000 Kč /za nemovitost HYPOTÉKA od 10 913 Kč /za měsíc
Doporučené firmy v Jeseníku

Informace k bytu

Nabízíme k prodeji družstevní podíl k bytu 3+kk v klidném prostředí s krásným výhledem na Priessnitzovy lázně.

Pokud máte rádi přírodu, soukromí a současně by jste byli rádi v blízkosti centra Jeseník máme pro Vás zajímavou nabídku bydlení v cihlovém domě s krásným výhledem na jesenické panorama. Kolem domu je dostatek prostoru a nenachází se žádná frekventovaná cesta.

Byt je v 2NP o celkové ploše ploše 53m2 s orientací na jihovýchod, západ i severní stranu s prostornou velkou kuchyní, která by se dala využít současně i jako obývací místnost a tím by se dala nemovitost využít i jako 3+kk.

Byt i dům je v pěkném udržovaném stavu. Jedná se o velmi příjemné klidné bydlení nedaleko centra Jeseník ideální místo pro rodinu, děti s využitím okolí louky a procházek do přírody.

V blízkosti domu veškerá občanská vybavenost nákupní centrum + LIDL, BILLA v centru poliklinika, lékárny, zastávky MHD i autobusového nádraží, MŠ, ZŠ, SŠ, Albert, Kaufland. Současně je nedaleko možnost procházek do přírody a 5 minut jízdy vzdálené Priessnitzovi léčebné lázně.

Dispozice bytu: předsíň s vestavěnou skříní, koupelna se sprchovým koutem, WC a oknem. Obývací místnost s výhledem do přírody, ložnice s výhledem do přírody. Velká prostorná kuchyň s kuchyňskou linkou se sporákem a troubou včetně menšího prostoru s kondenzačním kotlem. K bytu náleží prostorný sklep. Společně lze využívat okolí domu.

Od roku 2017 nové plastové okna, elektrické rozvody, rozvody vody a odpadní rozvody. Nemovitost je k dispozici k okamžitému nastěhování. Nemusíte dělat žádné náročné opravy. Byt má velký potenciál v krásném prostředí.

Ostatní informace Vám velmi rádi poskytneme telefonicky i na osobní prohlídce.

Těšíme se na Vás - nenechejte si ujít velmi zajímavou investici v srdci lázeňského města Jeseník. V případě více zájemců si majitel vyhrazuje právo prodat nejvýhodnější nabídce. Do konce dubna 2024 nabízíme prostřednictvím našeho partnera úrokové sazby od 4,89 % p.a. Více informací Vám sdělí náš specialista na prohlídce.

Parametry bytu

Cena
2 290 000 Kč /za nemovitost Spočítat hypotéku
Aktualizováno
17. 4. 2024
Adresa
Jeseník
ID
129604
Stavba
Cihlová
Stav objektu
Dobrý
Plocha užitná
53 m2
Patro
2. z 3
Vlastnictví
Družstevní
Podlahová plocha
53 m2
Třída energetické náročnosti
G - Mimořádně nehospodárná
Sklep

Kontaktovat makléře

Máte zájem o tento byt?

Tímto, v souladu s nařízením Evropského parlamentu a Rady (EU) 2016/679, v platném znění, prohlašuji, že mi je alespoň 16 let a uděluji tak svůj souhlas se zpracováním zadaných údajů (jméno, telefon, e-mail, ip adresa) společnosti B3 Technology, s.r.o., IČ: 07330600, se sídlem Novostavby 126/23, 435 11 Lom (správce dat), za účelem předání dotazu z tohoto formuláře Vámi vybranému inzerentovi a zpětného kontaktování mé osoby. Osobní údaje bude správce zpracovávat manuálně i automaticky přímo prostřednictvím svých zaměstnanců. Informace předané tímto formulářem budou uloženy v databázi správce maximálně po dobu 10 let. Odvolání souhlasu s uložením a zpracováním poskytnutých dat lze e-mailem na info@bydlisnami.cz. V případě podezření na neoprávněné použití Vámi poskytnutých údajů máte právo předat podnět k šetření Úřadu pro ochranu osobních údajů. Více informací
Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Inzerát si prohlédlo 8 lidí

Prodejce

Hana Jakubíčková

Hana Jakubíčková

Hlídací pes

Chcete dostávat emailem podobné nabídky prodeje bytů 3+kk v Jeseníku?

Podobné nemovitosti