Prodej rodinného domu, Plzeň, Mohylová, 237 m2 (ID: 1846002)

Mohylová, Plzeň

11 920 000 Kč /za nemovitost HYPOTÉKA od 56 807 Kč /za měsíc
Doporučené firmy v Plzni

Finance a pojištění

Finance a pojištění

Pro Západ realitní s.r.o. zakládající člen nezávislé komunity makléřů

Exkluzivní odborník pro region, který Vám rád pomůže vyřešit financování. Neváhejte jej nezávazně poptat a zjistěte možnosti, které jsou aktuálně na trhu. Vše příjemně, s ochotou a plnou odborností.

Vyberte si z dalších služeb v okrese

Podlahy

Stěhovací služby

Střechy

Informace k domu

Nabízíme k prodeji dům se 4 bytovými jednotkami nacházející v Plzni, městská část Doubravka. Celková výměra pozemku činí 864 m2, z této výměry představuje cca 200 m2 zastavěnou plochu. Dům je situován v přední části pozemku směrem do ulice, zahrada je orientována do vnitrobloku a nabízí příjemný prostor k odpočinku. K dispozici je samostatná garáž o zastavěné ploše 25 m2, vhodná i jako dílna, sklad apod. Zahrada je oplocená, zatravněná, na pozemku se nachází několik menších stromů. Dům má jedno podzemní a dvě nadzemní podlaží, střecha sedlová. Dům je koncipován jako vícegenerační, je vhodný také jako investiční dům s nájemními byty, anebo je možné v tomto domě spojit bydlení s podnikáním. Dům je napojen na kompletní městskou infrastrukturu (voda, kanalizace, elektřina, plyn), současně k domu náleží vlastní studna s užitkovou vodou. V suterénu domu se nachází 6 sklepních místností kdy nejmenší z nich má 10,8 m2 a největší 20,8 m2 a dál garáž o výměře 26,6 m2, která je vzhledem k většímu sklonu vjezdu vhodná pro parkování motorky, skůtru, přívěsného vozíku apod. V 1.NP se nachází 2x bytová jednotka o dispozici 2+1 o těchto užitných plochách: byt č. 1 má 67,5 m2 a byt č. 2 má 67,2 m2. Ve 2.NP se nachází 2x bytová jednotka o dispozici 2+KK o těchto užitných plochách: byt č. 3 má 40,8 m2 a byt č. 4 má 59,4 m2. Součástí obou bytů ve 2.NP je balkon (3,4 m2). K dispozici je dále půdní prostor o ploše 28,6 m2 s potenciálem pro zbudování malometrážního bytu (1+KK) anebo pro rozšíření výměry menšího z bytů (byt č. 3). Nyní je půda ideálně vhodné jako sušárna, sklad věcí atp. Na dům je nově zpracováno technické zaměření na základě kterého by bylo možné jej rozdělit na samostatné bytové jednotky. Odhadovaná výnosnost v případě pronájmu bytů a garáže činí 50 tis Kč/měs, po modernizaci a rekonstrukci cca 65 tis Kč/měs a více. Lokalita, ve které se dům nachází, je bezpečná a klidná. V bezprostředním dosahu je veškerá občanská vybavenost (škola, školka, obchody, služby, sportoviště, četná dětská hřiště, vlaková zastávka atp.). Energetická třída stanovena dočasně jako G, PENB který by tento údaj zpřesnil, zatím nemá RK k dispozici.

Parametry domu

Cena
11 920 000 Kč /za nemovitost Spočítat hypotéku
Aktualizováno
6. 4. 2024
Adresa
Mohylová, Plzeň
ID
N00967
Stavba
Cihlová
Stav objektu
Dobrý
Plocha užitná
237 m2
Typ objektu
Patrový
Lokalita objektu
Klidná část obce
Plocha nemovitosti
864 m2
Třída energetické náročnosti
G - Mimořádně nehospodárná
Garáž

Kontaktovat makléře

Máte zájem o tento dům?

Tímto, v souladu s nařízením Evropského parlamentu a Rady (EU) 2016/679, v platném znění, prohlašuji, že mi je alespoň 16 let a uděluji tak svůj souhlas se zpracováním zadaných údajů (jméno, telefon, e-mail, ip adresa) společnosti B3 Technology, s.r.o., IČ: 07330600, se sídlem Novostavby 126/23, 435 11 Lom (správce dat), za účelem předání dotazu z tohoto formuláře Vámi vybranému inzerentovi a zpětného kontaktování mé osoby. Osobní údaje bude správce zpracovávat manuálně i automaticky přímo prostřednictvím svých zaměstnanců. Informace předané tímto formulářem budou uloženy v databázi správce maximálně po dobu 10 let. Odvolání souhlasu s uložením a zpracováním poskytnutých dat lze e-mailem na info@bydlisnami.cz. V případě podezření na neoprávněné použití Vámi poskytnutých údajů máte právo předat podnět k šetření Úřadu pro ochranu osobních údajů. Více informací
Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Inzerát si prohlédlo 90 lidí

Prodejce

Ing. Filip Klapáč

Ing. Filip Klapáč

Hlídací pes

Chcete dostávat emailem podobné nabídky prodeje rodinných domů v Plzni?

Podobné nemovitosti