Prodej rodinného domu, Plzeň - Jižní Předměstí, Martinská, 254 m2

Martinská, Plzeň, Jižní Předměstí

19 790 000 Kč /za nemovitost HYPOTÉKA od 94 313 Kč /za měsíc

(včetně právních, realitních, katastrálních poplatků)

Doporučené firmy v Plzni

Finance a pojištění

Finance a pojištění

Pro Západ realitní s.r.o. zakládající člen nezávislé komunity makléřů

Exkluzivní odborník pro region, který Vám rád pomůže vyřešit financování. Neváhejte jej nezávazně poptat a zjistěte možnosti, které jsou aktuálně na trhu. Vše příjemně, s ochotou a plnou odborností.

Vyberte si z dalších služeb v okrese

Podlahy

Stěhovací služby

Střechy

Informace k domu

Kopta reality nabízí prodej rohového, patrového domu s komerčními, kancelářskými a obytnými prostory na rohu Americké třídy a Martinské ulice v Plzni. Jedná se o vyjímečnou, prémiovou lokalitu na jedné z nejfrekventovanějších obchodních tříd v Plzni. Nemovitost disponuje 3 nadzemními a 1 podzemním podlažím a pro svoji variabilitu může být využita jak pro komerčně - investiční záměr, tak pro zajištění bytové potřeby kupujícího/kupujících.

Suterén - sklepní prostory:
Ve sklepních prostorách domu byla v roce 1993 vybudována a zkolaudována vinárna - plocha 60 m2, která se postupně modernizovala a dodnes je fungujícím prostorem.
Přízemí:
V přízemí domu jsou dva fungující obchodní prostory. První obch.prostor čítá plochu 30m2 (+ sklad, WC) vstup je z ulice Americká a druhý obch. prostor má plochu 16 m2 (+ sklad, WC) a vstup je z ulice Martinská. Hlavní vchod do domu je z ulice Martinská.
1.patro:
Do 1.patro domu vede točité schodiště, které je zabezpečeno mřížemi. V 1.patře se nachází dva kancelářské prostory. První kancelář má dvě místnoti o ploše 17,8 m2 + 9,7 m2 + příslušenství (kuchyňka, koupelna, předsíň, WC), druhý kancelářský prostor má taktéž dvě místnosti o ploše 17,5 m2 + 9,3 m2 + příslušenství ( koupelna+ WC)
2.patro:
Ve druhém patře jsou dva samostatné byty. První byt je o dispozici 1+1 (cca 17,8m2 + 9,3 m2) + příslušenství (koupelna + WC) a druhý byt je mezonetového typu (část je umístěna v podkroví domu) a je o dispozici 2+1 (cca 15,6m2 + 9,6 m2 + 38 m2 půdní vestavba) + příslušenství (komora, koupelna,WC)
Půda:
Půdní prostory zahrnuje část bytu 2+1 a zhruba v druhé polovině je instalováno klimatizační zařízení vinárny.
Veškeré prostory jsou aktuálně smluvně pronajaty na dobu určitou, detaily u realitního makléře zakázky.

Sítě:
Dům je napojen na kanalizační přípojku a vodovodní řad. Vytápění je řešeno plynovými spotřebiči WAF v jednotlivých místnostech domu.

Opravy, rekonstrukce, revize:
r.2000 - kompletní nová fasáda domu, obklad soklu budovy žulou, r.2001 - kompletní výměna všech vodovodních a kanalizačních stupaček v domě, r.2004 - zaizolování zadní části budovy proti vlhkosti, r.2009 - nová střešní krytina BRAMAC, 3x nová střešní střešní okna VELUX, včetně oplechování, střešní výlezy a lávka, r. 2011- nová plastová okna v celém domě, r.2012 - nová omítka na schodišti, r.2020 - zavedena optická síť CETIN do objektu, r. 2022 - kompletní revize všech plynových zařízení v domě.

Hned u domu je frekventovaná dopravní tepna MHD, spojující lokalitu do všech čtvrtí Plzně. Docházková vzdálenost na náměstí Republiky v centru Plzně činí cca 7 min, na autobusové a vlakové nádraží cca 15 min. Blízkost zeleně v Kopeckého, Smetanovo a Křížíkovo sadech vybízí k posezení v množství kaváren a restauračních zařízeních.

Těším se na prohlídku této lukrativní nemovitosti.
Jan Kopta, DiS.
realitní makléř Kopta reality s.r.o.

Parametry domu

Cena
19 790 000 Kč /za nemovitost Spočítat hypotéku
Poznámka k ceně
včetně právních, realitních, katastrálních poplatků
Aktualizováno
9. 4. 2024
Adresa
Martinská, Plzeň, Jižní Předměstí
ID
0343
Stavba
Cihlová
Stav objektu
Velmi dobrý
Plocha užitná
254 m2
Vybaveno
Ano
Typ objektu
Patrový
Druh objektu
Rohový
Lokalita objektu
Centrum obce
Plocha budovy
384 m2
Podlahová plocha
254 m2
Plocha nemovitosti
128 m2
Třída energetické náročnosti
G - Mimořádně nehospodárná
Elektřina
230V, 400V
Plyn
Plynovod
Odpad
Veřejná kanalizace
Topení
Lokální plynové
Komunikace
Asfaltová
Telekomunikace
Telefon, Internet, Kabelové rozvody
Doprava
Vlak, Dálnice, Silnice, MHD, Autobus
Voda
Dálkový vodovod
Sklep
Převod do OV

Kontaktovat makléře

Realitní kancelář

Logo Kopta reality

Kopta reality

Jablonského 2200/62, Plzeň

Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Máte zájem o tento dům?

Tímto, v souladu s nařízením Evropského parlamentu a Rady (EU) 2016/679, v platném znění, prohlašuji, že mi je alespoň 16 let a uděluji tak svůj souhlas se zpracováním zadaných údajů (jméno, telefon, e-mail, ip adresa) společnosti B3 Technology, s.r.o., IČ: 07330600, se sídlem Novostavby 126/23, 435 11 Lom (správce dat), za účelem předání dotazu z tohoto formuláře Vámi vybranému inzerentovi a zpětného kontaktování mé osoby. Osobní údaje bude správce zpracovávat manuálně i automaticky přímo prostřednictvím svých zaměstnanců. Informace předané tímto formulářem budou uloženy v databázi správce maximálně po dobu 10 let. Odvolání souhlasu s uložením a zpracováním poskytnutých dat lze e-mailem na info@bydlisnami.cz. V případě podezření na neoprávněné použití Vámi poskytnutých údajů máte právo předat podnět k šetření Úřadu pro ochranu osobních údajů. Více informací
Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Inzerát si prohlédlo 9 lidí

Prodejce

Jan Kopta, DiS.

Jan Kopta, DiS.

Hlídací pes

Chcete dostávat emailem podobné nabídky prodeje rodinných domů v Plzni?

Podobné nemovitosti