Dražba rodinného domu, Chotětov, Nádražní, 102 m2

Nádražní, Chotětov

3 286 666 Kč /za nemovitost Získejte výhodnou HYPOTÉKU

(nejnižší podání)

Doporučené firmy v Chotětově

Úklidové služby

Informace k domu

Jedná se o přízemní, zděný, nepodsklepený rodinný dům s využitým podkrovím pod sedlovou střechou krytou plechovou krytinou. Objekt je situovaný do nepravidelného tvaru, nachází se v zastavěné, okrajové části městyse Chotětov, v řadové zástavbě jako řadový krajní.
Předmět ocenění se nachází na adrese: Smetanova 124, 294 28 Chotětov. Parkování je možné na veřejném negarantovaném místě (komunikace). Pozemky leží v mírně sklonitém terénu, tvoří jednotný funkční celek a jsou přístupné po veřejné zpevněné komunikaci, na pozemku p.č. 186/3 - ostatní plocha a přes nezpevněný pozemek p.č. 198/33 - ostatní plocha, které jsou ve vlastnictví městyse Chotětov. Zpevněná komunikace se nachází ve vzdálenosti cca 50 m od předmětu ocenění.

Dům je napojen na inženýrské sítě: elektro, hloubková kanalizace a obecní vodovod.

Objekt sestává z jedné bytové jednotky o velikosti 6+1 s kompletním sociálním zařízením.

Parametry domu

Cena
3 286 666 Kč /za nemovitost
Poznámka k ceně
nejnižší podání
Aktualizováno
6. 4. 2024
Adresa
Nádražní, Chotětov
ID
195E53623S
Stavba
Cihlová
Stav objektu
Před rekonstrukcí
Plocha užitná
102 m2
Typ objektu
Přízemní
Plocha nemovitosti
306 m2
Třída energetické náročnosti
G - Mimořádně nehospodárná

Kontaktovat makléře

Máte zájem o tento dům?

Tímto, v souladu s nařízením Evropského parlamentu a Rady (EU) 2016/679, v platném znění, prohlašuji, že mi je alespoň 16 let a uděluji tak svůj souhlas se zpracováním zadaných údajů (jméno, telefon, e-mail, ip adresa) společnosti B3 Technology, s.r.o., IČ: 07330600, se sídlem Novostavby 126/23, 435 11 Lom (správce dat), za účelem předání dotazu z tohoto formuláře Vámi vybranému inzerentovi a zpětného kontaktování mé osoby. Osobní údaje bude správce zpracovávat manuálně i automaticky přímo prostřednictvím svých zaměstnanců. Informace předané tímto formulářem budou uloženy v databázi správce maximálně po dobu 10 let. Odvolání souhlasu s uložením a zpracováním poskytnutých dat lze e-mailem na info@bydlisnami.cz. V případě podezření na neoprávněné použití Vámi poskytnutých údajů máte právo předat podnět k šetření Úřadu pro ochranu osobních údajů. Více informací
Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Inzerát si prohlédlo 0 lidí

Prodejce

Jana Beranová infolinka

Jana Beranová infolinka

Hlídací pes

Chcete dostávat emailem podobné nabídky dražby rodinných domů v Chotětově?

Podobné nemovitosti