Prodej rodinného domu, Hroznětín, ČSA, 240 m2 (ID: 1846410)

ČSA, Hroznětín

2 560 000 Kč /za nemovitost HYPOTÉKA od 12 200 Kč /za měsíc

(Informace o ceně u makléře)

Doporučené firmy v Hroznětíně

Informace k domu

Prodej rodinného domu, 240 m², Hroznětín, ul. ČSA

Sleva!!!

Chcete investovat do nemovitosti s obrovským potenciálem? Máme tu něco, co by vás mohlo zaujmout. Představujeme vám rodinný dům v Hroznětíně, idylickém městečku v úpatí Krušných hor.

Tento dům nabízí nevídané příležitosti, ať už plánujete jeho kompletní rekonstrukci, přeměnu na bytové jednotky nebo jen hledáte klidný koutek pro svou rodinu. Nechte se okouzlit jeho polohou a možnostmi, které nabízí.

Jen 8 km od Karlových Varů a 2 km od Ostrova se tento dům nachází v ideální lokalitě pro ty, kdo chtějí mít rychlý přístup k městským zázemím, ale zároveň si užívat klid a pohodu malého městečka. Samotný dům je určen ke kompletní rekonstrukci, přičemž některé práce již byly započaty.

Tak proč váhat? Využijte této jedinečné nabídky a domluvte si prohlídku ještě dnes. Představte si, jak může tento dům změnit váš život.

Parametry domu

Cena
2 560 000 Kč /za nemovitost Spočítat hypotéku
Poznámka k ceně
Informace o ceně u makléře
Aktualizováno
6. 4. 2024
Adresa
ČSA, Hroznětín
ID
837479
Stavba
Cihlová
Stav objektu
Před rekonstrukcí
Plocha užitná
240 m2
Vybaveno
Ne
Druh objektu
Řadový
Lokalita objektu
Centrum obce
Vlastnictví
Osobní
Plocha nemovitosti
466 m2

Kontaktovat makléře

Máte zájem o tento dům?

Tímto, v souladu s nařízením Evropského parlamentu a Rady (EU) 2016/679, v platném znění, prohlašuji, že mi je alespoň 16 let a uděluji tak svůj souhlas se zpracováním zadaných údajů (jméno, telefon, e-mail, ip adresa) společnosti B3 Technology, s.r.o., IČ: 07330600, se sídlem Novostavby 126/23, 435 11 Lom (správce dat), za účelem předání dotazu z tohoto formuláře Vámi vybranému inzerentovi a zpětného kontaktování mé osoby. Osobní údaje bude správce zpracovávat manuálně i automaticky přímo prostřednictvím svých zaměstnanců. Informace předané tímto formulářem budou uloženy v databázi správce maximálně po dobu 10 let. Odvolání souhlasu s uložením a zpracováním poskytnutých dat lze e-mailem na info@bydlisnami.cz. V případě podezření na neoprávněné použití Vámi poskytnutých údajů máte právo předat podnět k šetření Úřadu pro ochranu osobních údajů. Více informací
Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Inzerát si prohlédlo 1 lidí

Prodejce

Ing. Bc. Romana Marečková

Ing. Bc. Romana Marečková

Hlídací pes

Chcete dostávat emailem podobné nabídky prodeje rodinných domů v Hroznětíně?

Podobné nemovitosti