Prodej rodinného domu, Louňovice pod Blaníkem, Fortna, 250 m2

Fortna, Louňovice pod Blaníkem

4 499 000 Kč /za nemovitost HYPOTÉKA od 21 441 Kč /za měsíc
Doporučené firmy v Louňovicích pod Blaníkem

Úklidové služby

Informace k domu

Hledáte rodinný dům, ať už k trvalému bydlení či k celoroční rekreaci, který bude v malebné krajině, klidné lokalitě, přitom však v obci s občanskou vybaveností a velmi dobrým dojezdem do Prahy?

Pak tu pro Vás máme výjimečnou příležitost koupě domu 5+1 s pozemkem 971m2 pod legendární Horou Blaník v oblíbené části městyse Louňovice pod Blaníkem, 10km od Vlašimi, 70km od Prahy.

Dům se nachází na úžasném místě v klidné ulici Fortna, s překrásným výhledem do okolní krajiny. Byl postaven na počátku 60.let a rekonstruován v roce 1987. Od té doby dodnes byl obýván, udržován, avšak nijak modernizován.

Jeho dispozice je 5+1. V přízemí se nachází veranda, velká světlá slunná kuchyně, obývací pokoj, ložnice, koupelna s WC a spíž. V patře jsou pak další tři pokoje (jeden s balkonem) a příležitostný kuchyňský kout v chodbě. Celý dům je podsklepen. V suterénu se nachází bývalá garáž, nyní využívána jako herna/dílna, možno i jako zahradní kuchyně s přímým přístupem na zahradu, dále technická místnost a dva úložné sklepy.

Dům je napojen na veškeré IS (el 2230/380, plyn, obecní voda i kanalizace). Topení zajišťuje plynový kotel, případně lokální kamna na dřevo a uhlí.
K domu dále náleží samostatná zděná garáž a velká kolna s posezením.

Pozemek je naprosto ideální, rohový, mírně svažitý, orientovaný na západ. Zahrada o ideální velikosti 706m2 je hezky udržovaná, s okrasnými keři a s vybudovaným prostorem pro sezónní bazén. Poskytuje příjemný relax, soukromí a naprostý klid.

Tento dům se zahradou má skvělý potenciál ke krásnému bydlení dle vlastních představ na výjimečném místě!

Parametry domu

Cena
4 499 000 Kč /za nemovitost Spočítat hypotéku
Aktualizováno
20. 4. 2024
Adresa
Fortna, Louňovice pod Blaníkem
ID
N00935
Stavba
Cihlová
Stav objektu
Dobrý
Plocha užitná
250 m2
Typ objektu
Patrový
Lokalita objektu
Klidná část obce
Plocha nemovitosti
971 m2
Třída energetické náročnosti
G - Mimořádně nehospodárná

Kontaktovat makléře

Máte zájem o tento dům?

Tímto, v souladu s nařízením Evropského parlamentu a Rady (EU) 2016/679, v platném znění, prohlašuji, že mi je alespoň 16 let a uděluji tak svůj souhlas se zpracováním zadaných údajů (jméno, telefon, e-mail, ip adresa) společnosti B3 Technology, s.r.o., IČ: 07330600, se sídlem Novostavby 126/23, 435 11 Lom (správce dat), za účelem předání dotazu z tohoto formuláře Vámi vybranému inzerentovi a zpětného kontaktování mé osoby. Osobní údaje bude správce zpracovávat manuálně i automaticky přímo prostřednictvím svých zaměstnanců. Informace předané tímto formulářem budou uloženy v databázi správce maximálně po dobu 10 let. Odvolání souhlasu s uložením a zpracováním poskytnutých dat lze e-mailem na info@bydlisnami.cz. V případě podezření na neoprávněné použití Vámi poskytnutých údajů máte právo předat podnět k šetření Úřadu pro ochranu osobních údajů. Více informací
Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Inzerát si prohlédlo 2 lidí

Prodejce

Kateřina Zelingrová

Kateřina Zelingrová

Hlídací pes

Chcete dostávat emailem podobné nabídky prodeje rodinných domů v Louňovicích pod Blaníkem?

Podobné nemovitosti