Prodej bytu 3+kk, Janov nad Nisou, 99 m2 (ID: 1850316)

Janov nad Nisou

6 900 000 Kč /za nemovitost HYPOTÉKA od 32 883 Kč /za měsíc

(včetně poplatků, včetně provize, včetně právního servisu)

Doporučené firmy v Janově nad Nisou

Rekonstrukce

Úklidové služby

Informace k bytu

Hledáte již dlouho a nemůžete najít ten správný apartmán. Nově, v případě zájmu o 4+kk, nechá stávající majitel na vlastní náklady apartmán předělat z 3+kk na 4+kk, a tím budete moci lépe využít celkový prostor apartmánu či zvýšit jeho možný výnos. Mrkněte na vizualizaci návrhu. Vlastní stránka -andireality.cz/horsky-apartman-3kk-v-jizerskych-horach-213-m2. Pokud chcete místo, které kombinuje pohodlí moderního bydlení s okouzlujícím přírodním prostředím, tento mezonetový apartmán je tou pravou volbou pro Vás. Pokud chcete místo, kde si pohodlně může užít svoji aktivní či relaxační dovolenou min. 6-8 osob. Místo, kde nemusíte řešit, že zrovna nenapadl sníh, protože zde je prostor pro další jiné aktivity. Místo, kde si budete moci dopřát zahradní gril party s přáteli. Místo, kde se na terase ponoříte do klidu a budete si užívat nic nedělání. Ano, pokud jste takové místo ještě nenašli, tak již hledat nemusíte. Nabízím vám vše na jednom místě. Všechny tyto výhody přináší horský apartmán v Janově nad Nisou situovaný mimo ruch hlavní silnice a přesto kousek od veškerého zázemí obce vč. skibusu. Neváhejte a domluvte si prohlídku, co nejdříve. Financování zajistíme vlastním finančním poradcem.
Pro více informací nebo domluvení prohlídky mě neváhejte kontaktovat. Těším se na Vaši návštěvu a doufám, že se z tohoto apartmánu stane váš nový domov, "chalupa" nebo zisková investice.

Parametry bytu

Cena
6 900 000 Kč /za nemovitost Spočítat hypotéku
Poznámka k ceně
včetně poplatků, včetně provize, včetně právního servisu
Aktualizováno
26. 4. 2024
Adresa
Janov nad Nisou
ID
00115
Stavba
Cihlová
Stav objektu
Velmi dobrý
Plocha užitná
213 m2
Lokalita objektu
Klidná část obce
Vlastnictví
Osobní
Podlahová plocha
99 m2
Třída energetické náročnosti
G - Mimořádně nehospodárná
Terasa

Kontaktovat makléře

Máte zájem o tento byt?

Tímto, v souladu s nařízením Evropského parlamentu a Rady (EU) 2016/679, v platném znění, prohlašuji, že mi je alespoň 16 let a uděluji tak svůj souhlas se zpracováním zadaných údajů (jméno, telefon, e-mail, ip adresa) společnosti B3 Technology, s.r.o., IČ: 07330600, se sídlem Novostavby 126/23, 435 11 Lom (správce dat), za účelem předání dotazu z tohoto formuláře Vámi vybranému inzerentovi a zpětného kontaktování mé osoby. Osobní údaje bude správce zpracovávat manuálně i automaticky přímo prostřednictvím svých zaměstnanců. Informace předané tímto formulářem budou uloženy v databázi správce maximálně po dobu 10 let. Odvolání souhlasu s uložením a zpracováním poskytnutých dat lze e-mailem na info@bydlisnami.cz. V případě podezření na neoprávněné použití Vámi poskytnutých údajů máte právo předat podnět k šetření Úřadu pro ochranu osobních údajů. Více informací
Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Inzerát si prohlédlo 0 lidí

Prodejce

Mgr. Vladimíra Kutschková

Mgr. Vladimíra Kutschková

Hlídací pes

Chcete dostávat emailem podobné nabídky prodeje bytů 3+kk v Janově nad Nisou?

Podobné nemovitosti