Prodej bytu 1+1, Jablonec nad Nisou, Na Vršku, 41 m2

Na Vršku, Jablonec nad Nisou

1 900 000 Kč /za nemovitost HYPOTÉKA od 9 055 Kč /za měsíc

(včetně provize, včetně právního servisu)

Doporučené firmy v Jablonci nad Nisou

Rekonstrukce

Úklidové služby

Informace k bytu

Hledáte dokonalý domov nebo chcete investovat do nemovitosti s již zajištěným příjmem z pronájmu? Pak věnujte pozornost této jedinečné nabídce!
Nabízíme k prodeji světlý a útulný byt 1+1 s užitnou plochou 40 m2, který se nachází v žádané a dynamicky se rozvíjející lokalitě. Tato nemovitost je ideální volbou pro jednotlivce nebo pár, kteří hledají pohodlí moderního bydlení spojené s výbornou dostupností a plnou občanskou vybaveností. V bezprostřední blízkosti naleznete vše, co pro každodenní život potřebujete – supermarket Albert, zdravotní středisko, školy, restaurace a mnoho dalšího. Dopravní spojení je vynikající, včetně spojení tramvají do Liberce, což umožňuje snadný a rychlý přístup do centra města i okolních oblastí. Pro ty, kteří dávají přednost osobní dopravě, je zajištěno pohodlné parkování v blízkosti bytu.
V neposlední řadě je třeba zmínit, že v bytě již bydlí nájemník, což z tohoto bytu činí atraktivní investiční příležitost s okamžitým výnosem. Pokud hledáte bezpečnou investici s garantovaným příjmem, tento byt je pro vás ideální volbou. Nenechte si ujít šanci stát se majitelem této krásné nemovitosti v srdci Jizerských hor.
Pro více informací nebo domluvení prohlídky nás neváhejte kontaktovat. Těšíme se na vaši návštěvu, při které si můžete všechny výhody bytu prohlédnout na vlastní oči. Věříme, že se zde budete cítit jako doma. Kontaktujte nás ještě dnes a začněte psát novou kapitolu svého života nebo své investiční kariéry!

Parametry bytu

Cena
1 900 000 Kč /za nemovitost Spočítat hypotéku
Poznámka k ceně
včetně provize, včetně právního servisu
Aktualizováno
15. 4. 2024
Adresa
Na Vršku, Jablonec nad Nisou
ID
00357
Stavba
Panelová
Stav objektu
Dobrý
Plocha užitná
40 m2
Patro
3. z 12
Vybaveno
Částečně
Druh objektu
Samostatný
Lokalita objektu
Klidná část obce
Vlastnictví
Družstevní
Podlahová plocha
41 m2
Třída energetické náročnosti
G - Mimořádně nehospodárná
Elektřina
230V
Odpad
Veřejná kanalizace
Topení
Ústřední dálkové
Komunikace
Asfaltová
Doprava
Vlak, Dálnice, Silnice, MHD, Autobus
Voda
Dálkový vodovod
Sklep
Výtah
Bezbarierový přístup
Převod do OV
Parkování

Kontaktovat makléře

Realitní kancelář

Logo ERS reality eu

ERS reality eu

Staroměstské náměstí 141/51, Mladá Boleslav

Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Máte zájem o tento byt?

Tímto, v souladu s nařízením Evropského parlamentu a Rady (EU) 2016/679, v platném znění, prohlašuji, že mi je alespoň 16 let a uděluji tak svůj souhlas se zpracováním zadaných údajů (jméno, telefon, e-mail, ip adresa) společnosti B3 Technology, s.r.o., IČ: 07330600, se sídlem Novostavby 126/23, 435 11 Lom (správce dat), za účelem předání dotazu z tohoto formuláře Vámi vybranému inzerentovi a zpětného kontaktování mé osoby. Osobní údaje bude správce zpracovávat manuálně i automaticky přímo prostřednictvím svých zaměstnanců. Informace předané tímto formulářem budou uloženy v databázi správce maximálně po dobu 10 let. Odvolání souhlasu s uložením a zpracováním poskytnutých dat lze e-mailem na info@bydlisnami.cz. V případě podezření na neoprávněné použití Vámi poskytnutých údajů máte právo předat podnět k šetření Úřadu pro ochranu osobních údajů. Více informací
Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Inzerát si prohlédlo 11 lidí

Prodejce

Nicol Hrdý

Nicol Hrdý

Hlídací pes

Chcete dostávat emailem podobné nabídky prodeje bytů 1+1 v Jablonci nad Nisou?

Podobné nemovitosti