Prodej pozemku pro bydlení, Medonosy - Chudolazy, 1524 m2

Medonosy, Chudolazy

3 657 600 Kč /za nemovitost HYPOTÉKA od 17 431 Kč /za měsíc

(Cena včetně právních a realitních služeb a stavebního povolení na RD.)

Doporučené firmy v Medonosech

Úklidové služby

Informace k pozemku

Představuji vám stavební pozemek s jedinečnou atmosférou Chráněné krajinné oblasti Kokořínska. Pozemek je součástí projektu, kde vznikne 6 zasíťovaných pozemků s vydaným stavebním povolením ke stavbě RD, jednoduše koupíte a hned stavíte svůj vysněný dům. Ušetříte tak nejen náklady na projekt ke stavebnímu povolení, ale také čas 6 až 9 měsíců, což je průměrná doba řešení povolení.
Při předání pozemků novým majitelům bude hotová zpevněná komunikace, veřejné osvětlení, vjezd z komunikace ke každému pozemku, vodovodní řad a na každém pozemku vodovodní přípojka v šachtě a elektřina. Kanalizace v obci není, odpad tak bude řešen domovní čističkou odpadních vod. Ta není součástí kupní ceny a realizuje se až se stavbou RD.
Stavební pozemek se nachází v klidné části obce Chudolazy obklopené lesem s minimální zástavbou v okolí. Vašimi sousedy budu zejména srnky a když budete chtít do civilizace, tak se autem dostanete za 20 minut na Mělník a za 47 minut do Prahy na metro Letňany.

V případě zájmu je možné jednat o výstavbě RD.

Bližší info na www.bydlenichudolazy.cz

Pro případné dotazy mě prosím neváhejte kontaktovat.

Parametry pozemku

Cena
3 657 600 Kč /za nemovitost Spočítat hypotéku
Poznámka k ceně
Cena včetně právních a realitních služeb a stavebního povolení na RD.
Aktualizováno
15. 4. 2024
Adresa
Medonosy, Chudolazy
ID
01147
Druh objektu
Samostatný
Plocha nemovitosti
1524 m2
Elektřina
230V, 400V
Doprava
Silnice, Autobus
Voda
Dálkový vodovod

Kontaktovat makléře

Máte zájem o tento pozemek?

Tímto, v souladu s nařízením Evropského parlamentu a Rady (EU) 2016/679, v platném znění, prohlašuji, že mi je alespoň 16 let a uděluji tak svůj souhlas se zpracováním zadaných údajů (jméno, telefon, e-mail, ip adresa) společnosti B3 Technology, s.r.o., IČ: 07330600, se sídlem Novostavby 126/23, 435 11 Lom (správce dat), za účelem předání dotazu z tohoto formuláře Vámi vybranému inzerentovi a zpětného kontaktování mé osoby. Osobní údaje bude správce zpracovávat manuálně i automaticky přímo prostřednictvím svých zaměstnanců. Informace předané tímto formulářem budou uloženy v databázi správce maximálně po dobu 10 let. Odvolání souhlasu s uložením a zpracováním poskytnutých dat lze e-mailem na info@bydlisnami.cz. V případě podezření na neoprávněné použití Vámi poskytnutých údajů máte právo předat podnět k šetření Úřadu pro ochranu osobních údajů. Více informací
Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Inzerát si prohlédlo 0 lidí

Prodejce

Tomáš Novák

Tomáš Novák

Hlídací pes

Chcete dostávat emailem podobné nabídky prodeje pozemků pro bydlení v Medonosech?

Podobné nemovitosti