Prodej rodinného domu, Praha - Hrdlořezy, Hrdlořezská, 188 m2 (ID: 1852605)

Hrdlořezská, Praha 9 - Hrdlořezy

18 000 000 Kč /za nemovitost HYPOTÉKA od 85 783 Kč /za měsíc

(k jednání)

Doporučené firmy v Praze 9

Stěhovací služby

Informace k domu

Hledáte vícegenerační dům nebo investici k pronajímání? Pracujete v centru Prahy a hledáte dům na bydlení v klidné lokalitě s dobrou dostupností? Nabízím aktuální fotografie domu a zároveň vizualizaci interiéru i exteriéru, pro lepší představu možných úprav a rekonstrukce.
RD, který se v současné době využívá jako vícegenerační, se nachází v klidné části původní zástavby Prahy 9 - Hrdlořezy - situovaný do slepé ulice, což zaručuje klid, pohodu a minimální průjezd vozidel.
Přízemí je rozděleno na dva byty 2+1 se společnou prostornou verandou a přes tuto je pak vstup po schodech do podkroví o vel. 3+1 s balkonem a komorou. Lze zde vybudovat terasu se vstupem přímo z obývací části.
Mimo bytové prostory je v domě celá řada sklepů a sklípků, ze kterých by šly eventuelně vybudovat další obytné části domu se samostatným vchodem.
Dům je vytápěn plynovým kotlem a každý byt má svůj vlastní bojler na ohřev teplé vody.
RD napojen na vodovodní řad a kanalizaci.
Nachází se v nádherné lokalitě plné zeleně a vzrostlých stromů, blízko přírody s napojením na cyklostezky kolem Meandry Rokytky, která skýtá spoustu příležitostí ke sportovnímu vyžití i klidným procházkám:
- okruh pro běžce a cyklisty
- klasické houpačky
- piknik aréna
- supervodní hrátky pro děti: vodní mlýnky, hráze, rozstřikovače, pumpy atd.

V případě prohlídky mne neváhejte kdykoliv kontaktovat telefonicky nebo přes email. Reaguji rychle a pracuji vč.víkendů.



Parametry domu

Cena
18 000 000 Kč /za nemovitost Spočítat hypotéku
Poznámka k ceně
k jednání
Aktualizováno
12. 4. 2024
Adresa
Hrdlořezská, Praha 9 - Hrdlořezy
ID
N3619
Stavba
Cihlová
Stav objektu
Dobrý
Plocha užitná
210 m2
Typ objektu
Patrový
Lokalita objektu
Klidná část obce
Podlahová plocha
188 m2
Plocha nemovitosti
292 m2
Třída energetické náročnosti
D - Méně úsporná

Kontaktovat makléře

Máte zájem o tento dům?

Tímto, v souladu s nařízením Evropského parlamentu a Rady (EU) 2016/679, v platném znění, prohlašuji, že mi je alespoň 16 let a uděluji tak svůj souhlas se zpracováním zadaných údajů (jméno, telefon, e-mail, ip adresa) společnosti B3 Technology, s.r.o., IČ: 07330600, se sídlem Novostavby 126/23, 435 11 Lom (správce dat), za účelem předání dotazu z tohoto formuláře Vámi vybranému inzerentovi a zpětného kontaktování mé osoby. Osobní údaje bude správce zpracovávat manuálně i automaticky přímo prostřednictvím svých zaměstnanců. Informace předané tímto formulářem budou uloženy v databázi správce maximálně po dobu 10 let. Odvolání souhlasu s uložením a zpracováním poskytnutých dat lze e-mailem na info@bydlisnami.cz. V případě podezření na neoprávněné použití Vámi poskytnutých údajů máte právo předat podnět k šetření Úřadu pro ochranu osobních údajů. Více informací
Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Inzerát si prohlédlo 0 lidí

Prodejce

Markéta Komárková

Markéta Komárková

Hlídací pes

Chcete dostávat emailem podobné nabídky prodeje rodinných domů v Praze 9?

Podobné nemovitosti