Prodej bytu 4+kk, Liberec - Liberec X-Františkov, Tovární, 118 m2 (ID: 1852949)

Tovární, Liberec X-Františkov

11 340 148 Kč /za nemovitost HYPOTÉKA od 54 044 Kč /za měsíc

(PENTHOUSE byt č.2702 s terasou 111 m2 v posledním patře nového projektu v Liberci.)

Doporučené firmy v Liberci

Rekonstrukce

Úklidové služby

Informace k bytu

Na prodej luxusní byt č.2702 typu PENTHOUSE 4+kk, s maxi terasou v Liberci - developerký projekt Zahrada Gallas.
Ve výhradním zastoupení klienta vám k prodeji nabízím exkluzivní byty typu PENTHOUSE o dispozici 4+kk, podlahové ploše 117 m², doplněný o rozlehlou terasu o velikosti 111 m². Tento jedinečný byt se nachází v novostavbě projektu Zahraday Gallas, v srdci krajského města Liberec, které je známé svou kompletní občanskou a dopravní vybaveností, s množstvím možných aktivit, krásné přírody v okolí, dostupných Jizerských hor, nabídkou letních i zimních radovánek, pomezí hranic s Polskem a Německem, kulturní a zážitkovou vybaveností samotného města.
Bytová jednotka je umístěna v posledním patře moderních bytových domů, které jsou vybaveny a dostupné výtahem nebo po schodišti. Díky své poloze a velkorysé terase nabízí byt nejen dostatek soukromí, ale i úchvatné panoramatické výhledy na město Liberec, Ještědský hřeben a okolní krajinu.
Toto je jedinečná příležitost pro ty, kteří se rozhodují mezi volbou rodinného domu nebo luxusním a bezstarostným bydlením v prostorném bezbariérovém bytě.
Bytové jednotky v posledním patře každého domu jsou pouze dvě, žádný další sousedící byt zde není, součástí je jedno parkovací stání v podzemní garáži a sklepní kóje.
Tento PENTHOUSE představuje ideální volbu pro ty, kteří hledají nadstandardní bydlení s výjimečným komfortem v atraktivní lokalitě. Nechte se okouzlit kombinací luxusu, prostoru a praktičnosti, kterou tento byt nabízí.
Projekt je stavěn jako družstevní výstavba se záměrem převodu jednotek do osobního vlastnictví. Tento typ bydlení nabízí jedinečný způsob financování, díky kterému nemusíte prokazovat příjem pro získání úvěru nebo hypotéky. Stačí mít ušetřeno 20 - 25 % ceny bytu, uhradit jednorázový příspěvek do bytového družstva a následně se podílet na splácení úvěru družstva formou nájmu.
Váš podíl v bytovém družstvu, vaše domovské právo, je možné kdykoliv prodat - převést, a to i před úplným splacením úvěru. To vám dává jedinečnou flexibilitu a možnost reagovat na změny ve vašem životě bez zbytečných komplikací.
Tento přístup k bydlení představuje moderní, flexibilní a finančně dostupnou alternativu k tradičnímu vlastnictví nemovitosti, která je stále více vyhledávána širokým spektrem lidí hledajících svůj ideální domov.
Speciální úroková nabídka pro nové rezidenty Zahrada Gallas. Snižte své měsíční splátky s úrokem pouze 3,99%!
V rámci našeho neustálého závazku poskytovat vynikající hodnotu a kvalitu našim klientům, máme radost, že můžeme oznámit časově omezenou nabídku pro budoucí obyvatele našeho družstevního projektu Zahrada Gallas. Při podpisu rezervační smlouvy do 30. června 2024 a vkladu ve výši 25 % nebo více z ceny bytu. Pro více informací a možnosti financování kontaktujte makléře Reality11 Liberecko. Ev. číslo: 26375.

Parametry bytu

Cena
11 340 148 Kč /za nemovitost Spočítat hypotéku
Poznámka k ceně
PENTHOUSE byt č.2702 s terasou 111 m2 v posledním patře nového projektu v Liberci.
Aktualizováno
16. 4. 2024
Adresa
Tovární, Liberec X-Františkov
ID
26375
Stavba
Skeletová
Stav objektu
Ve výstavbě
Plocha užitná
118 m2
Patro
7. z 7
Vlastnictví
Družstevní
Podlahová plocha
118 m2
Třída energetické náročnosti
B - Velmi úsporná
Balkon
Garáž
Sklep
Lodžie
Terasa
Parkování

Kontaktovat makléře

Máte zájem o tento byt?

Tímto, v souladu s nařízením Evropského parlamentu a Rady (EU) 2016/679, v platném znění, prohlašuji, že mi je alespoň 16 let a uděluji tak svůj souhlas se zpracováním zadaných údajů (jméno, telefon, e-mail, ip adresa) společnosti B3 Technology, s.r.o., IČ: 07330600, se sídlem Novostavby 126/23, 435 11 Lom (správce dat), za účelem předání dotazu z tohoto formuláře Vámi vybranému inzerentovi a zpětného kontaktování mé osoby. Osobní údaje bude správce zpracovávat manuálně i automaticky přímo prostřednictvím svých zaměstnanců. Informace předané tímto formulářem budou uloženy v databázi správce maximálně po dobu 10 let. Odvolání souhlasu s uložením a zpracováním poskytnutých dat lze e-mailem na info@bydlisnami.cz. V případě podezření na neoprávněné použití Vámi poskytnutých údajů máte právo předat podnět k šetření Úřadu pro ochranu osobních údajů. Více informací
Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Inzerát si prohlédlo 9 lidí

Prodejce

Robert Táborský

Robert Táborský

Hlídací pes

Chcete dostávat emailem podobné nabídky prodeje bytů 4+kk v Liberci?

Podobné nemovitosti