Prodej rodinného domu, Jihlava, F. X. Šaldy, 280 m2

F. X. Šaldy, Jihlava

12 900 000 Kč /za nemovitost HYPOTÉKA od 61 478 Kč /za měsíc

(včetně provize, včetně právního servisu)

Doporučené firmy v Jihlavě

Informace k domu

Ve výhradním zastoupení klienta nabízíme prodej rodinného domu 6+1. Jde o rohový – samostatně stojící rodinný dům v ulici F.X.Šaldy, Jihlava. Dům je přízemní – nepodsklepený s obytným podkrovím. Přízemí je rozděleno na obytnou a užitnou část. Obytná část obsahuje obývací pokoj (34,82m2), pokoj (16,26m2), kuchyň (11,85m2), koupelnu (4,80m2), wc (2,06m2) a další příslušenství (chodba, komora). Užitnou část tvoří garáž (24,4m2) + dílna (27m2) a obě části jsou přístupné jak z exteriéru, tak i z interiéru a přístupy jsou nezávislé na sobě. Celková plocha místností v přízemí je 147m2. Obě poschodí spojuje jednoramenné, dřevěné schodiště. Obytné a zateplené podkroví tvoří 4 obytné pokoje, které mají dispozici od 16m2 po 29m2 obytné plochy, koupelna (10,41m2), samostatné technické zázemí (11,70m2), samostatné wc (1,24m2). Celková plocha podkroví v přízemí je 133,3m2.

Dům byl postaven z cihelných bloků POROTHERM, střecha je sedlová, krytina z pálených tašek, okna jsou dřevěná euro dvojskla, vnější a vnitřní dveře jsou v dřevěném provedení, podlahy tvoří kombinace keramické dlažby a plovoucí podlahy.

Vytápění je řešeno ústředním topením s teplovodním systémem, plynový kotel je umístěn v podkroví, dům je připojen na veřejnou kanalizaci, má samostatnou přípojku na dešťovou kanalizaci, vodu a elektro.

Velkou devízou je krásná zahrada s kombinací vzrostlých okrasných stromů a keřů. Plot je obvodově posázen vrostlými tújemi, v klidové části zahrady je vybudována velká zahradní dvojterasa propojená s domem. Část terasy je uzavřená a může sloužit jako zimní zahrada.

Čím je tento dům zajímavý a pro koho je určen? Mimořádnost tohoto objektu je v kombinaci několika faktorů: VELKORYSÁ DISPOZICE – je určen pro rodinu, kde každý bude mít své soukromí a kde se očekávají vysoké nároky na kvalitu bydlení. VEŠKERÁ OBČANSKÁ VYBAVENOST na dosah ruky (škola, školky, nemocnice, městská doprava, centrum 5min. BEZPEČNÁ LOKALITA – okolní zástavbu tvoří bytové a rodinné domy, jsou zde dětská hřiště, cyklostezky. Jde o velmi žádanou lokalitu. TECHNICKÝ STAV – nemovitost je velmi dobrém stavu a nejsou nutné dodatečné náklady na rekonstrukci. Nemovitost je k DISPOZICI IHNED a není zatížena žádnými omezeními.

Využijte této mimořádné nabídky!

Parametry domu

Cena
12 900 000 Kč /za nemovitost Spočítat hypotéku
Poznámka k ceně
včetně provize, včetně právního servisu
Aktualizováno
13. 4. 2024
Adresa
F. X. Šaldy, Jihlava
ID
00182
Stavba
Cihlová
Stav objektu
Velmi dobrý
Plocha užitná
280 m2
Typ objektu
Patrový
Lokalita objektu
Klidná část obce
Plocha nemovitosti
764 m2
Třída energetické náročnosti
G - Mimořádně nehospodárná
Garáž

Kontaktovat makléře

Máte zájem o tento dům?

Tímto, v souladu s nařízením Evropského parlamentu a Rady (EU) 2016/679, v platném znění, prohlašuji, že mi je alespoň 16 let a uděluji tak svůj souhlas se zpracováním zadaných údajů (jméno, telefon, e-mail, ip adresa) společnosti B3 Technology, s.r.o., IČ: 07330600, se sídlem Novostavby 126/23, 435 11 Lom (správce dat), za účelem předání dotazu z tohoto formuláře Vámi vybranému inzerentovi a zpětného kontaktování mé osoby. Osobní údaje bude správce zpracovávat manuálně i automaticky přímo prostřednictvím svých zaměstnanců. Informace předané tímto formulářem budou uloženy v databázi správce maximálně po dobu 10 let. Odvolání souhlasu s uložením a zpracováním poskytnutých dat lze e-mailem na info@bydlisnami.cz. V případě podezření na neoprávněné použití Vámi poskytnutých údajů máte právo předat podnět k šetření Úřadu pro ochranu osobních údajů. Více informací
Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Inzerát si prohlédlo 31 lidí

Prodejce

Ing. Pavel Vetchý

Ing. Pavel Vetchý

Hlídací pes

Chcete dostávat emailem podobné nabídky prodeje rodinných domů v Jihlavě?

Podobné nemovitosti