Prodej bytu 4+kk, Liberec, Na Bídě, 111 m2

Na Bídě, Liberec - Liberec IV-Perštýn

9 490 000 Kč /za nemovitost HYPOTÉKA od 45 227 Kč /za měsíc

(Cena za parkovací stání 400 000,- Kč vč. 12% DPH a cena sklepní koje 180 000 ,- Kč vč. 12% DPH)

Doporučené firmy v Liberci

Rekonstrukce

Úklidové služby

Informace k bytu

Nový byt č. K-02-0-1 o dispozici 4+kk (111,4 m2) s terasou (35,1 m2) se nachází v 1. podzemním podlaží budovy „K“ v projektu Nový Perštýn, Rezidence Kaskády.

Soubor bytových domů Rezidence Kaskády nabízí bydlení ve standardu 21. století. Fasády vytříbené architektury využívají ty nejmodernější stavební materiály a provedení, i s ohledem na umístění do horského prostředí Liberce. Byt zaujme především velkými francouzskými okny a luxusním balkónem s výhledem do klidného vnitrobloku plného zeleně. Budoucí obyvatelé rovněž ocení propracované dispozice bytu pro spokojený a komfortní život. Součástí promyšlených řešení je například obývací pokoj a balkon situovaný do vnitrobloku pro příjemný pocit soukromí. V interiéru je počítáno také s prostorem pro zabudované skříně, které napomohou efektivnímu a praktickému využití celé plochy bytu. Velká pozornost byla věnována výběru podlah, obkladů, dlažeb, zařizovacích předmětů a armatur v koupelnách. Nabízíme bydlení v budovách s nízkou spotřebou energií a s nimi spojenými náklady na provoz bytu, ať již bude byt užíván trvale, nebo jen sezonně jako rekreační či investiční nemovitost.

Cena bytu obsahuje 2 parkovací stání a sklep.

Projekt nové městské čtvrti Nový Perštýn výrazně změní tvář historicky významné části Liberce. Postupně zde v několika etapách výstavby vyroste víceúčelový komplex domů spolu s veřejným prostorem a parkem. Projekt zahrnuje komfortní bydlení, nové obchody, služby a moderní kanceláře. Atmosféra Nového Perštýna – včetně jeho první části, Rezidence Kaskády – zůstává stranou od dopravního ruchu, záměrně uzavřená do svého klidu vhodným umístěním budov do členitého terénu a cíleně koncipované rozsáhlé zeleně.

Místo téměř v srdci města s bezproblémovou dopravní dostupností, v bezprostřední blízkosti hor, ve zdravém prostředí čistého vzduchu, s bohatým sportovním i kulturním vyžitím, funkční sociální infrastrukturou a zejména bydlením splňujícím ty nejvyšší nároky – to vše dělá z této adresy perspektivní a lukrativní místo, které se může stát stejně tak životní investicí, jako nejlepším bydlením v širokém okolí.

Plánovaný termín dokončení budov Rezidence Kaskády je Q4/2023, k nastěhování budou byty připraveny přibližně do půl roku od dokončení stavby. Více informací o projektu a lokalitě naleznete na webových stránkách nebo přímo u našich prodejců.

Parametry bytu

Cena
9 490 000 Kč /za nemovitost Spočítat hypotéku
Poznámka k ceně
Cena za parkovací stání 400 000,- Kč vč. 12% DPH a cena sklepní koje 180 000 ,- Kč vč. 12% DPH
Aktualizováno
13. 4. 2024
Adresa
Na Bídě, Liberec - Liberec IV-Perštýn
ID
K-02-0-1
Stavba
Smíšená
Stav objektu
Ve výstavbě
Plocha užitná
107 m2
Lokalita objektu
Centrum obce
Vlastnictví
Osobní
Podlahová plocha
111 m2
Třída energetické náročnosti
B - Velmi úsporná
Terasa

Kontaktovat makléře

Realitní kancelář

LIC

Na Perštýně, Liberec

Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Máte zájem o tento byt?

Tímto, v souladu s nařízením Evropského parlamentu a Rady (EU) 2016/679, v platném znění, prohlašuji, že mi je alespoň 16 let a uděluji tak svůj souhlas se zpracováním zadaných údajů (jméno, telefon, e-mail, ip adresa) společnosti B3 Technology, s.r.o., IČ: 07330600, se sídlem Novostavby 126/23, 435 11 Lom (správce dat), za účelem předání dotazu z tohoto formuláře Vámi vybranému inzerentovi a zpětného kontaktování mé osoby. Osobní údaje bude správce zpracovávat manuálně i automaticky přímo prostřednictvím svých zaměstnanců. Informace předané tímto formulářem budou uloženy v databázi správce maximálně po dobu 10 let. Odvolání souhlasu s uložením a zpracováním poskytnutých dat lze e-mailem na info@bydlisnami.cz. V případě podezření na neoprávněné použití Vámi poskytnutých údajů máte právo předat podnět k šetření Úřadu pro ochranu osobních údajů. Více informací
Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Inzerát si prohlédlo 0 lidí

Prodejce

Lukáš Kobrle

Lukáš Kobrle

Hlídací pes

Chcete dostávat emailem podobné nabídky prodeje bytů 4+kk v Liberci?

Podobné nemovitosti