Prodej rodinného domu, Buštěhrad, Břízová, 190 m2

Břízová, Buštěhrad

17 561 000 Kč /za nemovitost HYPOTÉKA od 83 691 Kč /za měsíc
Doporučené firmy v Buštěhradu

Úklidové služby

Informace k domu

Exklusivně nabízím k prodeji samostatný rodinný dům v atraktivní části obce Buštěhrad. Dům byl kolaudován v roce 2006, jeho všechny místnosti jsou velké, prostorné, světlé, čisté a vzdušné. Zahrada je rozlehlá, a díky vzrostlým a udržovaným stromům po obvodu, i anonymní.
Dům má dvě podlaží s celkovou dispozicí 5 + 1, užitná plocha 190 m2, pozemek 1 016 m2, zahrada 881 m2, s garáží 17,70 m2, terasou 27,80 m2 a balkónem 5,20 m2.
Dominantou přízemí je krb, který je umístěn v rohu obývacího pokoje. Obývací pokoj je spojen s kuchyní (celkem 48 m2) a spolu tvoří nádherný velký prostor pro bydlení. V přízemí je kromě zádvěří a haly i velký pokoj (14,40 m2), kde je po celé stěně vestavěná skříň. Úložná vestavěná skříň je i v hale. Přízemí doplňuje koupelna se sprchovým koutem spojená s toaletou, komora a dále již zmíněná garáž a místnost (sklad), která slouží pro ukládání větších sezónních věcí a předmětů k zahradničení (lyže, kola, sekačka, vertikutator, pneumatiky atd.)
Chloubou a středobodem celého domu jsou schody, které spojují obě patra. V 1.NP je menší chodba a odtud je možný vstup do všech tří velkých pokojů (16,50 m2, 14,30 m2, 16,30 m2) a koupelny s vanou i sprchovým koutem, která je opět spojena s WC. Ze dvou pokojů se vchází na balkón.
Elegantní zahrada je poměrně velká, udržovaná, na kterou je možný příchod francouzskými dveřmi z obývacího pokoje a kuchyně. Umístění zahrady je J - JV, takže celé odpoledne a večer na ní dopadají slunenční paprsky. Přední část zahrady je okrasná, za domem je terasa, dále kruhový bazén (průměr 5,6 m) a zděný zahradní altán (28 m2), kde je možné trávit pohodový čas za jakéhokoliv počasí.
Výměry přízemí: 103,5 m2 včetně garáže, terasy a skladu.
Výměry: 1.NP 72 m2 včetně balkónu.
Výhody domu:
Dům je napojen na veškeré inženýrské sítě (plynovod, vodovod, kanalizace).
Elektrika 230V, 380V.
Nízké náklady na bydlení ca 4 500,00 Kč.
Vytápění domu je kondenzačním plynovým kotlem Geminox nebo částečně krbem.
Dům byl postaven z termoizolačního porothermu o síle 44 cm.
Střešní okna jsou značky Velux, ostatní okna po domě jsou dřevěná Eurookna.
Na zahradě jsou dvě jímky na děšťovou vodu pro zalévání zahrady.
Po domě jsou tři vestavěné skříně značky Indeco.
Střešní krytina: tašky značky Bramac.
Podlahové krytiny: dřevěné podlahy nebo dlažba.
Kromě garáže (jedno parkovací místo) je možné parkovat i před domem.
Kuchyňská linka značky Sykora je na míru s veškerými zabudovanými elektrospotřebiči včetně sklokeramické desky.
Poloha domu nabízí veškerou občanskou dostupnost - ca 100 m fotbalové hřiště, tenisové kurty, dětské hřiště dále škola, školka, pošta, lékárna, nákupní středisko atd...z obce Buštěhrad jste za 5 minut na letišti, v Kladně nebo za 15 minut na metru v Praze - Veleslavíně.
Koupi domu je možné financovat hypotečním úvěrem, se kterým Vám pomůžeme a vyřídíme dle Vašich finančních možností a šité Vám na míru.
Pokud budete mít jakékoliv dotazy, rád je zodpovím, případně se uvidíme na prohlídce tohoto krásného domu.

Parametry domu

Cena
17 561 000 Kč /za nemovitost Spočítat hypotéku
Aktualizováno
14. 4. 2024
Adresa
Břízová, Buštěhrad
ID
0023-NP07891
Stavba
Smíšená
Stav objektu
Velmi dobrý
Plocha užitná
190 m2
Typ objektu
Patrový
Lokalita objektu
Klidná část obce
Podlahová plocha
190 m2
Plocha nemovitosti
1016 m2
Třída energetické náročnosti
G - Mimořádně nehospodárná
Garáž

Kontaktovat makléře

Máte zájem o tento dům?

Tímto, v souladu s nařízením Evropského parlamentu a Rady (EU) 2016/679, v platném znění, prohlašuji, že mi je alespoň 16 let a uděluji tak svůj souhlas se zpracováním zadaných údajů (jméno, telefon, e-mail, ip adresa) společnosti B3 Technology, s.r.o., IČ: 07330600, se sídlem Novostavby 126/23, 435 11 Lom (správce dat), za účelem předání dotazu z tohoto formuláře Vámi vybranému inzerentovi a zpětného kontaktování mé osoby. Osobní údaje bude správce zpracovávat manuálně i automaticky přímo prostřednictvím svých zaměstnanců. Informace předané tímto formulářem budou uloženy v databázi správce maximálně po dobu 10 let. Odvolání souhlasu s uložením a zpracováním poskytnutých dat lze e-mailem na info@bydlisnami.cz. V případě podezření na neoprávněné použití Vámi poskytnutých údajů máte právo předat podnět k šetření Úřadu pro ochranu osobních údajů. Více informací
Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Inzerát si prohlédlo 0 lidí

Prodejce

Mgr. Otakar Mačura

Mgr. Otakar Mačura

Hlídací pes

Chcete dostávat emailem podobné nabídky prodeje rodinných domů v Buštěhradu?

Podobné nemovitosti