Prodej bytu 5+kk, Brno, Čihadla, 205 m2

Čihadla, Brno

33 000 000 Kč /za nemovitost HYPOTÉKA od 157 268 Kč /za měsíc
Doporučené firmy v Brně

Informace k bytu

Luxusní byt nad Brněnskou přehradou pro náročné!

- uprostřed přírody a rajského klidu, přesto pár minut od centra Brna
- dechberoucí výhledy na Brněnskou přehradu, nejvýše položená rezidenční lokalita u přehrady
- prestižní adresa, nově vznikající luxusní vilová čtvrť nad jezerem
- precizní zpracování za použití kvalitních materiálů i zařizovacích předmětů, zakázková kuchyňská linka realizována designérským nábytkovým studiem je zahrnuta v ceně realizace dle vizualizace)



Lukrativní bydlení na jedinečné adrese v brněnské části Bystrc, ulice Čihadla může být Vaše. Jedná se o levou polovinu luxusního vila domu o dvou bytových jednotkách, jehož výstavba již započala. Pro váš komfort budou oba byty na sobě nezávislé, při výstavbě je k nim přistupováno jako ke dvěma odděleným rodinným domům umístěným vedle sebe. K vašemu bytu navíc získáváte okrasnou zahradu o velikosti 200 m2 s takřka nekonečným výhledem do zeleně přilehlých ovocných sadů a zahrad, kde najdete potřebný klid a trvalé soukromí pro vaši relaxaci.

Posuďte sami:
velkorysá garáž pro 2 auta, skvěle disponované obytné prostory s velkými prosklenými plochami, zajišťující nadstandardní přísun denního světla. Francouzská okna a vysoce kvalitní hliníkové HS portály v antracitové barvě umožňují velmi snadnou manipulaci a odolnost i při častém používaní.

Celková užitná plocha vaší rezidence činí 205 m2, budete mít k dispozici 4 pokoje + obývací pokoj s kuchyňským koutem, 3 koupelny, dvojgaráž a technickou místnost.


Propracovaná realizace klade důraz nejen na design, ale také na praktičnost, efektivní využití vnitřního prostoru a kvalitu použitých materiálů. Značky jako Hansgrohe, Villeroy & Boch od dodavatele Sykora Home, zakázkové interiérové dveře eben-masiv o výšce 2,5 m, dřevěné dubové podlahy, betonové schodiště se skleněným zábradlím jsou u takto jedinečného projektu samozřejmostí. Vše už jen podtrhnou stylové koupelny, které budou obloženy travertinem a pečlivě zvolené osvětlení v jednotlivých prostorech Vašeho bytu pro vytvoření dokonalé atmosféry.

O komfort v letních měsících se vám budou starat předokenní žaluzie a klimatizace v každém pokoji. V zimním období pak teplovodní podlahové topení v kombinaci s tepelným čerpadlem a přípravou pro umístění fotovoltaické elektrárny, zajišťující udržitelnost a značnou míru energetické nezávislost.

Z dlouholetého působení na realitním trhu víme, že nabídky tohoto typu se prakticky nevyskytují. Vlastnictví takové nemovitosti, s ohledem na její výjimečné umístění se často stává rodinným stříbrem předávaným z generace na generaci. Veškerá občanská vybavenost a nejvyšší stupeň konektivity v dosahu 300 m od domu ( školka, školka, restaurace, kavárny)

Brněnská přehrada má na poměry ČR výsostné postavení, žádná česká či moravská metropole se nemůže pochlubit vlastní příměstskou přehradou umožňující rezidenční výstavbu. Zkušenosti ze zahraničí (Rakousko, Švýcarsko, Itálie se svými jezery) naznačují obrovský..

Parametry bytu

Cena
33 000 000 Kč /za nemovitost Spočítat hypotéku
Aktualizováno
14. 4. 2024
Adresa
Čihadla, Brno
ID
37959
Stavba
Cihlová
Stav objektu
Novostavba
Plocha užitná
205 m2
Lokalita objektu
Klidná část obce
Vlastnictví
Osobní
Třída energetické náročnosti
B - Velmi úsporná
Garáž

Kontaktovat makléře

Máte zájem o tento byt?

Tímto, v souladu s nařízením Evropského parlamentu a Rady (EU) 2016/679, v platném znění, prohlašuji, že mi je alespoň 16 let a uděluji tak svůj souhlas se zpracováním zadaných údajů (jméno, telefon, e-mail, ip adresa) společnosti B3 Technology, s.r.o., IČ: 07330600, se sídlem Novostavby 126/23, 435 11 Lom (správce dat), za účelem předání dotazu z tohoto formuláře Vámi vybranému inzerentovi a zpětného kontaktování mé osoby. Osobní údaje bude správce zpracovávat manuálně i automaticky přímo prostřednictvím svých zaměstnanců. Informace předané tímto formulářem budou uloženy v databázi správce maximálně po dobu 10 let. Odvolání souhlasu s uložením a zpracováním poskytnutých dat lze e-mailem na info@bydlisnami.cz. V případě podezření na neoprávněné použití Vámi poskytnutých údajů máte právo předat podnět k šetření Úřadu pro ochranu osobních údajů. Více informací
Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Inzerát si prohlédlo 1 lidí

Prodejce

Jan Moudrý

Jan Moudrý

Hlídací pes

Chcete dostávat emailem podobné nabídky prodeje bytů 5+kk v Brně?

Podobné nemovitosti