Pronájem bytu 4+1, Praha - Staré Město, Masná, 121 m2

Masná, Praha 1 - Staré Město

45 000 Kč /za měsíc Získejte výhodnou HYPOTÉKU

(+ poplatky: 5500 Kč + převod na nájemce: elektřina)

Doporučené firmy v Praze 1

Stěhovací služby

Informace k bytu

Nabízíme zrekonstruovaný, částečně zařízený byt k pronájmu 4+1 o velikosti 141 m2, situovaný ve 3. patře funkcionalistické budovy s výtahem v pěší vzdálenosti OC Palladium. Nemovitost se nachází v srdci historické metropole Prahy 1 - Staré Město disponující veškerou občanskou vybaveností a vynikající dopravní infrastrukturou.


Tento byt k pronájmu dispozičně nabízí vstupní chodbu, prostorný obývací pokoj, plně vybavenou kuchyň (sklokeramická deska, trouba, lednice, mrazák, myčka nádobí a mikrovlnná trouba) včetně jídelního prostoru, 3 ložnice, šatnu, 2 koupelny disponující vanou či sprchovým koutem, a samostatnou toaletu. Součástí vybavení nemovitosti jsou bezpečnostní dveře, vestavěné skříně či domácí vrátný.


Bydlení v samém srdci Prahy, nedaleko Václavského náměstí nabízí velké množství obchodů, restaurací a možnost kulturního vyžití v bezprostřední blízkosti. V pěší dostupnosti leží OC Palladium a Kotva, Havelské tržiště, nemocnice, lékárny, supermarkety, obchody, restaurace, kavárny a dětská hřiště. Lokalita nabízí hustou síť linek MHD (autobusy, tramvaje, vlakové nádraží, 3 stanice metra). V místě jsou mateřské, základní, střední, vysoké školy a nedaleko i Park Lane International School. Pro volnočasové aktivity můžete využít fitness, bike park, tenisové kurty, divadla nebo se vydat do Letenských sadů, Parku Lannova, Desfourské zahrady či vyrazit na Náplavku. Autem dojedete na dálnici za 8 minut a na letiště Václava Havla za 24 minut.


Výše vyúčtovatelných měsíčních záloh za společné služby a zálohy na spotřebu energií činí přibližně 5 500 Kč. Elektřina se převádí na nájemce.


Poptávající klient je srozuměn s úhradou provize ve výši 1 měsíčního nájmu plus DPH.


Pokud si nemovitost nemůžete prohlédnout osobně, nabízíme Vám také videoprohlídku z pohodlí Vašeho domova v reálném čase přes Skype, Messenger, WhatsApp a další komunikační platformy.

Parametry bytu

Cena
45 000 Kč /za měsíc
Poznámka k ceně
+ poplatky: 5500 Kč + převod na nájemce: elektřina
Aktualizováno
15. 4. 2024
Adresa
Masná, Praha 1 - Staré Město
ID
528161
Stavba
Cihlová
Stav objektu
Velmi dobrý
Plocha užitná
121 m2
Vlastnictví
Osobní
Třída energetické náročnosti
G - Mimořádně nehospodárná

Kontaktovat makléře

Máte zájem o tento byt?

Tímto, v souladu s nařízením Evropského parlamentu a Rady (EU) 2016/679, v platném znění, prohlašuji, že mi je alespoň 16 let a uděluji tak svůj souhlas se zpracováním zadaných údajů (jméno, telefon, e-mail, ip adresa) společnosti B3 Technology, s.r.o., IČ: 07330600, se sídlem Novostavby 126/23, 435 11 Lom (správce dat), za účelem předání dotazu z tohoto formuláře Vámi vybranému inzerentovi a zpětného kontaktování mé osoby. Osobní údaje bude správce zpracovávat manuálně i automaticky přímo prostřednictvím svých zaměstnanců. Informace předané tímto formulářem budou uloženy v databázi správce maximálně po dobu 10 let. Odvolání souhlasu s uložením a zpracováním poskytnutých dat lze e-mailem na info@bydlisnami.cz. V případě podezření na neoprávněné použití Vámi poskytnutých údajů máte právo předat podnět k šetření Úřadu pro ochranu osobních údajů. Více informací
Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Inzerát si prohlédlo 0 lidí

Prodejce

Adéla Bukovská - recepce

Adéla Bukovská - recepce

Hlídací pes

Chcete dostávat emailem podobné nabídky pronájmu bytů 4+1 v Praze 1?

Podobné nemovitosti