Pronájem bytu 4+1, Praha - Josefov, Žatecká, 164 m2 (ID: 1855319)

Žatecká, Praha 1 - Josefov

57 855 Kč /za měsíc Získejte výhodnou HYPOTÉKU

(+ poplatky: 615 EUR )

Doporučené firmy v Praze 1

Stěhovací služby

Informace k bytu

Nabízíme nezařízený mezonet 4+1 k pronájmu o velikosti 164 m2 situovaný v 5. a 6. patře budovy s výtahem. Nemovitost se nachází v srdci historické metropole na Praze 1 - Staré Město, v pěší vzdálenosti vyhlášené Pařížské ulice či Staroměstského náměstí s Pražským orlojem. Lokalita disponující veškerou občanskou vybaveností a dobrou dopravní infrastrukturou.


Ilustrativní fotografie jiného bytu v budově. Tento mezonet k pronájmu se sestává ze 2 pater. Vstupní patro dispozičně nabízí vstupní halu, obývací pokoj s krbem včetně jídelního prostoru, navazující na plně vybavenou kuchyň (sklokeramická deska, trouba, lednice, mrazák a mikrovlnná trouba), ložnici/pracovnu a koupelnu disponující sprchovým koutem a toaletou. Horní patro nabízí obytný prostor, hlavní ložnici se šatnou a vlastní koupelnou s vanou a toaletou. Součástí vybavení bytu je pračka se sušičkou. Možnost pronájmu garážového parkovacího stání v prostorách Rudolfina.


Bydlení na atraktivní adrese v srdci Prahy. V okruhu 10 minut chůze jsou zastávky MHD - 3 stanice metra (Staroměstská, Národní třída, Můstek), autobusy a tramvaje. Na dálnici dojedete autem za 17 minut a na letiště Václava Havla za 22 minut. V pěší dostupnosti leží nákupní centrum Palladium, obchodní dům Kotva, Havelské tržiště, nemocnice s lékárnou, banky, úřady, restaurace, kavárny a bary. V blízkosti najdete Staroměstské náměstí, Starou židovskou čtvrť, Karlův most, Rudolfinum, divadla nebo elegantní Pařížskou ulici s luxusními butiky světových značek. V okolí nemovitosti se nachází několik mateřských, základních, středních a vysokých škol. Pro volnočasové aktivity můžete využít Letenské sady, Park Lannova nebo cyklostezku na náplavce Vltavy.


Výše vyúčtovatelných měsíčních záloh včetně energií je stanovena ve výši 15 000 Kč.


Poptávající klient je srozuměn s úhradou provize ve výši 1 měsíčního nájmu plus DPH.


Pokud si nemovitost nemůžete prohlédnout osobně, nabízíme Vám také videoprohlídku z pohodlí Vašeho domova v reálném čase přes Skype, Messenger, WhatsApp a další komunikační platformy.

Parametry bytu

Cena
57 855 Kč /za měsíc
Poznámka k ceně
+ poplatky: 615 EUR
Aktualizováno
27. 4. 2024
Adresa
Žatecká, Praha 1 - Josefov
ID
525470
Stavba
Cihlová
Stav objektu
Velmi dobrý
Plocha užitná
164 m2
Vlastnictví
Osobní
Třída energetické náročnosti
G - Mimořádně nehospodárná
Garáž

Kontaktovat makléře

Máte zájem o tento byt?

Tímto, v souladu s nařízením Evropského parlamentu a Rady (EU) 2016/679, v platném znění, prohlašuji, že mi je alespoň 16 let a uděluji tak svůj souhlas se zpracováním zadaných údajů (jméno, telefon, e-mail, ip adresa) společnosti B3 Technology, s.r.o., IČ: 07330600, se sídlem Novostavby 126/23, 435 11 Lom (správce dat), za účelem předání dotazu z tohoto formuláře Vámi vybranému inzerentovi a zpětného kontaktování mé osoby. Osobní údaje bude správce zpracovávat manuálně i automaticky přímo prostřednictvím svých zaměstnanců. Informace předané tímto formulářem budou uloženy v databázi správce maximálně po dobu 10 let. Odvolání souhlasu s uložením a zpracováním poskytnutých dat lze e-mailem na info@bydlisnami.cz. V případě podezření na neoprávněné použití Vámi poskytnutých údajů máte právo předat podnět k šetření Úřadu pro ochranu osobních údajů. Více informací
Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Inzerát si prohlédlo 0 lidí

Prodejce

Adéla Bukovská - recepce

Adéla Bukovská - recepce

Hlídací pes

Chcete dostávat emailem podobné nabídky pronájmu bytů 4+1 v Praze 1?

Podobné nemovitosti