Prodej pozemku pro bydlení, Bochov - Rybničná, 2113 m2

Bochov, Rybničná

2 039 000 Kč /za nemovitost HYPOTÉKA od 9 717 Kč /za měsíc
Doporučené firmy v Bochově

Informace k pozemku

Prodej pozemku k bydlení, 2113 m², Rybničná

Představte si, že se každé ráno probouzíte do klidného okolí, kde jediným rušivým prvkem je šumění listů ve větru a zpěv ptáků. Pozemek v Rybničné nabízí právě tento sen: 2113 m² klidu a přírody připravených na to, aby na nich vyrostl váš nový domov nebo útulná víkendová chalupa.

Tento krásný stavební pozemek se nachází v idylické lokalitě, která je jako stvořená pro ty, kteří touží po spojení s přírodou, ale zároveň chtějí být v dosahu civilizace. Užijte si pohodu a soukromí, které vám toto místo nabízí.

Pozemek se pyšní nejen nádherným prostředím, ale také praktickou garáží s dílnou a vlastní kopanou studnou, což zajišťuje pohodlí a autonomii pro vaše bydlení.

Nenechte si ujít příležitost stát se majitelem tohoto exkluzivního pozemku. Ideální místo pro váš nový domov čeká právě na vás!

Parametry pozemku

Cena
2 039 000 Kč /za nemovitost Spočítat hypotéku
Aktualizováno
15. 4. 2024
Adresa
Bochov, Rybničná
ID
869499
Stav objektu
Dobrý
Lokalita objektu
Klidná část obce
Vlastnictví
Osobní
Plocha nemovitosti
2113 m2

Kontaktovat makléře

Máte zájem o tento pozemek?

Tímto, v souladu s nařízením Evropského parlamentu a Rady (EU) 2016/679, v platném znění, prohlašuji, že mi je alespoň 16 let a uděluji tak svůj souhlas se zpracováním zadaných údajů (jméno, telefon, e-mail, ip adresa) společnosti B3 Technology, s.r.o., IČ: 07330600, se sídlem Novostavby 126/23, 435 11 Lom (správce dat), za účelem předání dotazu z tohoto formuláře Vámi vybranému inzerentovi a zpětného kontaktování mé osoby. Osobní údaje bude správce zpracovávat manuálně i automaticky přímo prostřednictvím svých zaměstnanců. Informace předané tímto formulářem budou uloženy v databázi správce maximálně po dobu 10 let. Odvolání souhlasu s uložením a zpracováním poskytnutých dat lze e-mailem na info@bydlisnami.cz. V případě podezření na neoprávněné použití Vámi poskytnutých údajů máte právo předat podnět k šetření Úřadu pro ochranu osobních údajů. Více informací
Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Inzerát si prohlédlo 0 lidí

Prodejce

Ing. Bc. Romana Marečková

Ing. Bc. Romana Marečková

Hlídací pes

Chcete dostávat emailem podobné nabídky prodeje pozemků pro bydlení v Bochově?

Podobné nemovitosti