Prodej pozemku pro bydlení, Frymburk, 1554 m2 (ID: 1856018)

Frymburk, okres jihočeský kraj

4 190 000 Kč /za nemovitost HYPOTÉKA od 19 968 Kč /za měsíc
Doporučené firmy v Frymburku

Informace k pozemku

Představujeme tento prostorný stavební pozemek v lokalitě Milná Frymburk.

Příjemný výhled, umístění na klidném okraji obce a jižní orientace tvoří zajímavou příležitost ke koupi pozemku pro Váš budoucí dům. Výhodnou je možnost v budoucnu pozemek rozdělit na dva menší, případně plochu využít pro hospodaření, skladování, nebo výrobu.

Dle Územního plánu jsou plochy zařazeny do kategorie: Plochy smíšené obytné vesnické, přípustné jsou stavby rodinných domů i stavby pro výrobní a nevýrobní služby. Podíl zastavěných ploch může činit až 50 % plochy pozemku. Limit 2 podlaží + obytné podkroví. Stávající mobilní objekty a materiály budou z pozemku odstraněny. K pozemku je přivedena elektřina, voda řešena vlastním vrtem. Příjezdová cesta po nezpevněné městské cestě.

V dojezdové vzdálenosti je veškerá občanská vybavenost městyse Frymburk, obchody, pláž, Wellnesshotel, restaurace, samoobsluhy, bankomat, cyklostezky a hlavně krásná příroda. V okolí najdete vše co potřebujete k bydlení a rekreaci.

Lipno láká v každém ročním období. Na jaře a na podzim na cyklistiku, golf, turistiku, jízdu na koních, či rybaření. V létě pak vítá zejména milovníky vodních sportů a jachtingu. Zima vládne zamrzlou krajinou, ideální na bruslení, lyžování a běžky.

Zarezervujte si tento pozemek dokud je v nabídce a Vaše představy o bydlení a rekreaci na Lipně se zde mnohou stát skutečností. Případně se zastavte na nezávaznou prohlídku. Nabízíme spolupráci s financováním, povolovacími procesy, výstavbou i následnou správou krátkodobých pronájmů.

Kontaktujte specialistu na investice v lipenské lokalitě pro více informací.

Parametry pozemku

Cena
4 190 000 Kč /za nemovitost Spočítat hypotéku
Aktualizováno
15. 4. 2024
Adresa
Frymburk, okres jihočeský kraj
ID
398945
Vlastnictví
Osobní
Plocha nemovitosti
1554 m2
Třída energetické náročnosti
G - Mimořádně nehospodárná
Odpad
Jímka
Výtah

Kontaktovat makléře

Realitní kancelář

Logo Lipno Real s.r.o.

Lipno Real s.r.o.

Lipno nad Vltavou 89, Lipno nad Vltavou

Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Máte zájem o tento pozemek?

Tímto, v souladu s nařízením Evropského parlamentu a Rady (EU) 2016/679, v platném znění, prohlašuji, že mi je alespoň 16 let a uděluji tak svůj souhlas se zpracováním zadaných údajů (jméno, telefon, e-mail, ip adresa) společnosti B3 Technology, s.r.o., IČ: 07330600, se sídlem Novostavby 126/23, 435 11 Lom (správce dat), za účelem předání dotazu z tohoto formuláře Vámi vybranému inzerentovi a zpětného kontaktování mé osoby. Osobní údaje bude správce zpracovávat manuálně i automaticky přímo prostřednictvím svých zaměstnanců. Informace předané tímto formulářem budou uloženy v databázi správce maximálně po dobu 10 let. Odvolání souhlasu s uložením a zpracováním poskytnutých dat lze e-mailem na info@bydlisnami.cz. V případě podezření na neoprávněné použití Vámi poskytnutých údajů máte právo předat podnět k šetření Úřadu pro ochranu osobních údajů. Více informací
Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Inzerát si prohlédlo 0 lidí

Prodejce

Marek Ertl

Marek Ertl

Hlídací pes

Chcete dostávat emailem podobné nabídky prodeje pozemků pro bydlení v Frymburku (okr. Český Krumlov)?

Podobné nemovitosti