Prodej rodinného domu, Herink, K Lesíku, 190 m2 (ID: 1856264)

K Lesíku, Herink

22 900 000 Kč /za nemovitost HYPOTÉKA od 109 135 Kč /za měsíc
Doporučené firmy v Herinku

Úklidové služby

Informace k domu

Nabízíme k prodeji luxusní dům pro rodinu na adrese Ulice K Lesíku v obci Herink, okres Praha-východ. Tato exkluzivní nemovitost se nachází v klidné lokalitě a přináší neopakovatelný zážitek luxusního bydlení. Dům se nachází nedaleko golfového hřiště, což předurčuje tuto nemovitost pro náročnou klientelu s vášní pro tento sport.

Jedná se o cihlový rodinný dům s velmi dobrou údržbou a celkovou plochou 243m². Interiér nabízí prostorné 4 pokoje, které zajišťují dostatek soukromí a komfortu pro celou rodinu. Dům disponuje také garáží a parkovacím místem pro pohodlné uskladnění vozidel.

Tato unikátní nemovitost je ideálním místem pro ty, kteří hledají kombinaci elegance, komfortu a kvality. Vybavení domu je nadstandardní a zahrnuje veškeré moderní prvky pro pohodlný život.

Umístění domu v blízkosti golfového hřiště a s výbornou dostupností dopravní infrastruktury, včetně dálnice, silnic a MHD, činí z této nemovitosti skvělou investici pro náročného kupce, který očekává pouze to nejlepší.

Tento luxusní dům je skvělou volbou pro ty, kteří touží po jedinečném bydlení spojeném s vysokým standardem a komfortem. Pokud jste zaujati touto nabídkou, neváhejte nás kontaktovat pro domluvení prohlídky. V případě zájmu o prohlídku nás neváhejte kontaktovat.

Parametry domu

Cena
22 900 000 Kč /za nemovitost Spočítat hypotéku
Aktualizováno
19. 4. 2024
Adresa
K Lesíku, Herink
ID
8035
Stavba
Cihlová
Stav objektu
Velmi dobrý
Plocha užitná
190 m2
Vybaveno
Částečně
Typ objektu
Přízemní
Druh objektu
Samostatný
Lokalita objektu
Klidná část obce
Plocha budovy
243 m2
Podlahová plocha
190 m2
Plocha nemovitosti
810 m2
Plocha zahrady
810 m2
Třída energetické náročnosti
G - Mimořádně nehospodárná
Elektřina
230V, 400V
Plyn
Plynovod
Odpad
Veřejná kanalizace
Telekomunikace
Internet
Doprava
Dálnice, Silnice, MHD, Autobus
Garáž
Převod do OV
Parkování

Kontaktovat makléře

Máte zájem o tento dům?

Tímto, v souladu s nařízením Evropského parlamentu a Rady (EU) 2016/679, v platném znění, prohlašuji, že mi je alespoň 16 let a uděluji tak svůj souhlas se zpracováním zadaných údajů (jméno, telefon, e-mail, ip adresa) společnosti B3 Technology, s.r.o., IČ: 07330600, se sídlem Novostavby 126/23, 435 11 Lom (správce dat), za účelem předání dotazu z tohoto formuláře Vámi vybranému inzerentovi a zpětného kontaktování mé osoby. Osobní údaje bude správce zpracovávat manuálně i automaticky přímo prostřednictvím svých zaměstnanců. Informace předané tímto formulářem budou uloženy v databázi správce maximálně po dobu 10 let. Odvolání souhlasu s uložením a zpracováním poskytnutých dat lze e-mailem na info@bydlisnami.cz. V případě podezření na neoprávněné použití Vámi poskytnutých údajů máte právo předat podnět k šetření Úřadu pro ochranu osobních údajů. Více informací
Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Inzerát si prohlédlo 1 lidí

Prodejce

Jaroslav Vosádka

Jaroslav Vosádka

Hlídací pes

Chcete dostávat emailem podobné nabídky prodeje rodinných domů v Herinku?

Top nabídky

Podobné nemovitosti