Prodej bytu 3+1, Litenčice, 76 m2 (ID: 1856375)

Litenčice

2 500 000 Kč /za nemovitost HYPOTÉKA od 11 914 Kč /za měsíc
Doporučené firmy v Litenčicích

Informace k bytu

Nabízíme ke koupi velký zděný byt, velikostní kategorie 3+1 o výměře 76 m2, situovaný v prvním patře zděného bytového domu v obci Litenčice.

Samotný byt je v původním, ale udržovaném stavu, jsou instalována nová plastová okna. K bytu náleží dva balkony, jeden z obývacího pokoje a druhý z kuchyně. Topení řešeno elektrickými přímotopy v kombinaci s krbem v obývacím pokoji. Nespornou výhodou je i možnost užívání velké zahrady za domem.

Pokud hledáte klidné bydlení v hezkém prostředí, máte rádi klid a nechcete investovat přemrštěné částky ve větších městech, je toto ta správná volba pro Vás! Neváhejte nás kontaktovat, rádi Vás přivítáme na osobní prohlídce nemovitosti. Těšíme se na Vás!

Parametry bytu

Cena
2 500 000 Kč /za nemovitost Spočítat hypotéku
Aktualizováno
15. 4. 2024
Adresa
Litenčice
ID
8073
Stavba
Cihlová
Stav objektu
Velmi dobrý
Plocha užitná
76 m2
Lokalita objektu
Klidná část obce
Vlastnictví
Osobní
Balkon

Kontaktovat makléře

Máte zájem o tento byt?

Tímto, v souladu s nařízením Evropského parlamentu a Rady (EU) 2016/679, v platném znění, prohlašuji, že mi je alespoň 16 let a uděluji tak svůj souhlas se zpracováním zadaných údajů (jméno, telefon, e-mail, ip adresa) společnosti B3 Technology, s.r.o., IČ: 07330600, se sídlem Novostavby 126/23, 435 11 Lom (správce dat), za účelem předání dotazu z tohoto formuláře Vámi vybranému inzerentovi a zpětného kontaktování mé osoby. Osobní údaje bude správce zpracovávat manuálně i automaticky přímo prostřednictvím svých zaměstnanců. Informace předané tímto formulářem budou uloženy v databázi správce maximálně po dobu 10 let. Odvolání souhlasu s uložením a zpracováním poskytnutých dat lze e-mailem na info@bydlisnami.cz. V případě podezření na neoprávněné použití Vámi poskytnutých údajů máte právo předat podnět k šetření Úřadu pro ochranu osobních údajů. Více informací
Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Inzerát si prohlédlo 1 lidí

Prodejce

Ing. Róbert Scholaster, MBA

Ing. Róbert Scholaster, MBA

Hlídací pes

Chcete dostávat emailem podobné nabídky prodeje bytů 3+1 v Litenčicích?

Podobné nemovitosti