Prodej pozemku pro bydlení, Hlincová Hora, 969 m2

Hlincová Hora

7 752 000 Kč /za nemovitost HYPOTÉKA od 36 944 Kč /za měsíc

(Cena je uvedena bez kompletních služeb RK a právního servisu. Ta činí 121.000,- Kč vč. 21% DPH. )

Doporučené firmy v Hlincové Hoře

Informace k pozemku

Nabízíme vám stavební parcelu na nejlepší adrese! Nachází se v dosahu Českých Budějovic v klidné obci Hlincová Hora - Kodetka. Pozemek s exkluzivním výhledem o celkové výměře 969 m² je ke koupi spolu s kompletně vypracovanou projektovou dokumentací a vydaným stavebním povolením. V náhledu si můžete prohlédnout vizualizace, půdorysy a celkovou situaci projektu. Stavební povolení umožňuje výstavbu dvojdomku, případně vícegeneračního domu. Je možná změna stavebního povolení na jeden rodinný dům.

Zastavěná plocha domu je garantována na 196,5 m², zpevněná plocha může být až 100 m². Na pozemku již proběhly zemní práce tak, aby byl dorovnán s terénem.
Pozemek je napojen na veškeré inženýrské sítě.

Lokalita nabízí skvělé podmínky pro klidný rodinný život obklopený přírodou avšak s bezvadnou dopravní dostupností. Zastávka MHD je na dohled od pozemku, v obci je mateřská školka, sportovní klub. Další občanská vybavenost je v 3 km vzdálené obci Rudolfov - MŠ, ZŠ, pošta, obchody, lékař. Krajské město České Budějovice je vzdáleno pouhých 6 km.
Přes zahradu pozemku je možné lesem dojít na cyklostezku.

Pro více informací či zájem o nahlédnutí do projektové dokumentace mě prosím kontaktujte.
Pro komunikaci uvádějte evidenční číslo zakázky N104668.

Parametry pozemku

Cena
7 752 000 Kč /za nemovitost Spočítat hypotéku
Poznámka k ceně
Cena je uvedena bez kompletních služeb RK a právního servisu. Ta činí 121.000,- Kč vč. 21% DPH.
Aktualizováno
25. 4. 2024
Adresa
Hlincová Hora
ID
N104668
Plocha nemovitosti
969 m2

Kontaktovat makléře

Realitní kancelář

NEXT REALITY PROFI ČB

B. Němcové 1692/38, České Budějovice

Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Máte zájem o tento pozemek?

Tímto, v souladu s nařízením Evropského parlamentu a Rady (EU) 2016/679, v platném znění, prohlašuji, že mi je alespoň 16 let a uděluji tak svůj souhlas se zpracováním zadaných údajů (jméno, telefon, e-mail, ip adresa) společnosti B3 Technology, s.r.o., IČ: 07330600, se sídlem Novostavby 126/23, 435 11 Lom (správce dat), za účelem předání dotazu z tohoto formuláře Vámi vybranému inzerentovi a zpětného kontaktování mé osoby. Osobní údaje bude správce zpracovávat manuálně i automaticky přímo prostřednictvím svých zaměstnanců. Informace předané tímto formulářem budou uloženy v databázi správce maximálně po dobu 10 let. Odvolání souhlasu s uložením a zpracováním poskytnutých dat lze e-mailem na info@bydlisnami.cz. V případě podezření na neoprávněné použití Vámi poskytnutých údajů máte právo předat podnět k šetření Úřadu pro ochranu osobních údajů. Více informací
Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Inzerát si prohlédlo 0 lidí

Prodejce

Ing. Lucie Frantíková

Ing. Lucie Frantíková

Hlídací pes

Chcete dostávat emailem podobné nabídky prodeje pozemků pro bydlení v Hlincové Hoře?

Podobné nemovitosti