Prodej rodinného domu, Svoboda nad Úpou, Pod Rýchorami, 287 m2 (ID: 1857335)

Pod Rýchorami, Svoboda nad Úpou

6 499 000 Kč /za nemovitost HYPOTÉKA od 30 972 Kč /za měsíc
Doporučené firmy v Svobodě nad Úpou

Informace k domu

Exkluzivně nabízím prodej řadového domu, který se nachází na úpatí Světlé hory na břehu řeky Úpy, v klidné části Svobody nad Úpou – Maršov II. Nemovitost se nachází v blízkosti nejkrásnějších turistických tras Krkonošského národního parku. Nemovitost leží nedaleko Janských lázních a Pece pod Sněžkou. V zimním období se lze pohodlně přesunout do 15 minut skibusem k lanové dráze na Černou horu a využít tak plně možností Skiresortu Černá hora – Pec pod Sněžkou. V letních měsících lze využít těchto možností k turistice, cyklistice či výstupu na Sněžku. Je zde možnost vyžití jak pro děti tak dospělé.
Dům prošel v roce 2023 rekonstrukcí (voda, topení, elektřina, podlahy, balkóny, koupelny, terasa, zateplení, fasáda a další).
Rodinný dům je ve výborném stavu a po rekonstrukci nebyl využíván.
Dispozice domu:
Vstupní chodba, toaleta, obývací pokoj s krbovými kamny, jídelnou, kuchyní bez kuchyňské linky.
Z obývacího pokoje je vstup na prostornou uzavřenou terasu a následně zahradu o ploše cca 400 m2.Ze zahrady je po schodech přístup na upravený břeh řeky Úpy.
Ve druhém nadzemním podlaží se nachází prostorná chodba s možností instalace vestavěných skříní.
Koupelna se sprchovým koutem, ložnice a dva pokoje, vše s novými balkóny.
Sklopnými schody je vstup na částečně pochozí půdu.
Dům je také celý podsklepen. Sklepní část je rozdělena do několika funkčních místností, které může každý využít podle svých potřeb.
Podél domu je zhotovena parkovací plocha pro 4 osobní automobily s připojením vody a elektřiny pro karavan. K domu je po celý rok bezproblémový příjezd.
Technické informace:
Dům je napojen na veškeré inženýrské sítě, přes telefon ovládané topení zajišťuje horkovod a krbová kamna. Ohřev vody je zajištěn elektrickým boilerem o objemu 200 litrů.
Rodinný dům je velmi úsporný s nízkými poplatky.
Možnosti dalších úprav:
Zateplení jižní stěny s fasádou, pergola pro 2 osobní automobily nebo karavan, přístavba druhého nadzemního podlaží nad pergolou.

Parametry domu

Cena
6 499 000 Kč /za nemovitost Spočítat hypotéku
Aktualizováno
16. 4. 2024
Adresa
Pod Rýchorami, Svoboda nad Úpou
Stavba
Cihlová
Stav objektu
Po rekonstrukci
Plocha užitná
287 m2
Typ objektu
Patrový
Lokalita objektu
Klidná část obce
Plocha nemovitosti
500 m2
Třída energetické náročnosti
G - Mimořádně nehospodárná

Kontaktovat makléře

Máte zájem o tento dům?

Tímto, v souladu s nařízením Evropského parlamentu a Rady (EU) 2016/679, v platném znění, prohlašuji, že mi je alespoň 16 let a uděluji tak svůj souhlas se zpracováním zadaných údajů (jméno, telefon, e-mail, ip adresa) společnosti B3 Technology, s.r.o., IČ: 07330600, se sídlem Novostavby 126/23, 435 11 Lom (správce dat), za účelem předání dotazu z tohoto formuláře Vámi vybranému inzerentovi a zpětného kontaktování mé osoby. Osobní údaje bude správce zpracovávat manuálně i automaticky přímo prostřednictvím svých zaměstnanců. Informace předané tímto formulářem budou uloženy v databázi správce maximálně po dobu 10 let. Odvolání souhlasu s uložením a zpracováním poskytnutých dat lze e-mailem na info@bydlisnami.cz. V případě podezření na neoprávněné použití Vámi poskytnutých údajů máte právo předat podnět k šetření Úřadu pro ochranu osobních údajů. Více informací
Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Inzerát si prohlédlo 21 lidí

Prodejce

Ing. Miroslav Brabenec, MBA

Ing. Miroslav Brabenec, MBA

Hlídací pes

Chcete dostávat emailem podobné nabídky prodeje rodinných domů v Svobodě nad Úpou?

Podobné nemovitosti