Prodej bytu 2+1, Sokolov, Alšova, 60 m2

Alšova, Sokolov

1 799 000 Kč /za nemovitost HYPOTÉKA od 8 574 Kč /za měsíc

(včetně kompletního právního a hypotečního servisu.)

Doporučené firmy v Sokolově

Informace k bytu

Ve výhradním zastoupení pro vás máme skvělou nabídku ke koupi bytu 2+1 o užitné ploše 60 m2, k němuž náleží lodžie 4 m2 a sklepní prostor 2,5 m2. Bytová jednotka se nachází v Sokolově v ulici Alšova. Byt je v současné chvíli dočasně dispozičně upraven na tři samostatné pokoje. Kuchyňská linka je plně vybavena, včetně myčky a elektrického sporáku. Ve zděné koupelně je umístěna rohová vana a toaleta. Nový výtah a zateplený dům jsou také velké výhody, které přidávají na komfortu. Zajištěna je veškerá infrastruktura, dětské hřiště je hned za domem, což je velký bonus pro rodiny s dětmi. Úklid celého domu zajišťuje správce.

Zbývá jen zjistit, zda cena a další podmínky odpovídají vašim očekáváním. Měli byste se určitě podívat na fotografie a případně domluvit prohlídku, abyste si mohli vše osobně prohlédnout. Hodně štěstí s vaším rozhodováním a budeme se těšit na viděnou!

Nebyl předložen PENB k nemovitosti, proto dle zákona uvádíme energetickou třídu G.

Parametry bytu

Cena
1 799 000 Kč /za nemovitost Spočítat hypotéku
Poznámka k ceně
včetně kompletního právního a hypotečního servisu.
Aktualizováno
17. 4. 2024
Adresa
Alšova, Sokolov
ID
2024101
Stavba
Panelová
Stav objektu
Velmi dobrý
Plocha užitná
60 m2
Lokalita objektu
Sídliště
Vlastnictví
Osobní
Třída energetické náročnosti
G - Mimořádně nehospodárná
Lodžie

Kontaktovat makléře

Realitní kancelář

JNCG Real Estate a.s.

Rohanské nábřeží 693/10, Praha

Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Máte zájem o tento byt?

Tímto, v souladu s nařízením Evropského parlamentu a Rady (EU) 2016/679, v platném znění, prohlašuji, že mi je alespoň 16 let a uděluji tak svůj souhlas se zpracováním zadaných údajů (jméno, telefon, e-mail, ip adresa) společnosti B3 Technology, s.r.o., IČ: 07330600, se sídlem Novostavby 126/23, 435 11 Lom (správce dat), za účelem předání dotazu z tohoto formuláře Vámi vybranému inzerentovi a zpětného kontaktování mé osoby. Osobní údaje bude správce zpracovávat manuálně i automaticky přímo prostřednictvím svých zaměstnanců. Informace předané tímto formulářem budou uloženy v databázi správce maximálně po dobu 10 let. Odvolání souhlasu s uložením a zpracováním poskytnutých dat lze e-mailem na info@bydlisnami.cz. V případě podezření na neoprávněné použití Vámi poskytnutých údajů máte právo předat podnět k šetření Úřadu pro ochranu osobních údajů. Více informací
Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Inzerát si prohlédlo 12 lidí

Prodejce

Iva Braunová

Iva Braunová

Hlídací pes

Chcete dostávat emailem podobné nabídky prodeje bytů 2+1 v Sokolově?

Podobné nemovitosti