Prodej rodinného domu, Kralice na Hané, Biskupická, 142 m2

Biskupická, Kralice na Hané

8 900 000 Kč /za nemovitost HYPOTÉKA od 42 415 Kč /za měsíc
Doporučené firmy v Kralicích na Hané

Informace k domu

Ve výhradním zastoupení majitele si Vám dovolujeme nabídnout velmi zdařilý projekt sedmi rodinných, zděných, řadových domů. Nabízené nemovitosti se nachází 5 km východně od Prostějova v městysu Kralice na Hané na ulici Biskupická. V obci žije přibližně 1700 obyvatel. Tato lokalita je jednou z nejvyhledávanější v rámci polohy okresu.
Jedná se o prodej zděného plně dokončeného řadového domu s půdorysem ve tvaru „L“ a s vnitřní dispozicí 4+kk, které jsou umístěny na pozemku o výměře od 312 m2. V rámci zeměpisné polohy je dům situován na severní a jižní stranu.
Projekt řadových domů je situován ve východní části městysu Kralice na Hané, na výjezdu do obce Biskupice. Z ulice Biskupická je přímo vjezd a vstup do jednotlivých domů.
Vstupními dveřmi a následně zádveřím, z kterého je vstup i do garáže navazuje technická místnost, sociální zázemí a dále otevřený prostor kde je situován obývací pokoj se vstupem na terasu a zahradu, dále kuchyňský kout a schodiště vedoucí do II. nadzemního podlaží. Vstup na zahradu je dále i umožněn z garážového prostoru.
V II. nadzemním podlaží se nachází centrální chodba, z které se vchází do koupelny se sociálním zázemím, dále do dvou obytných pokojů a ložnice, jejíž součástí je šatna. Možnost úpravy dispozičního řešení v II. nadzemním podlaží.
Užitná plocha jednotlivých domů je 142,5m2.
Další technická specifikace domu - základové pasy s podkladní deskou včetně hydroizolace, keramické zdivo Heluz tl. 440 mm (dům není potřeba kontaktně zateplovat), překlady okenních otvorů Heluz, monolitický železobetonový překlad s integrovanou přípravou pro předokenní žaluzie, stropní panely Spiroll, schody železná konstrukce, střecha z dřevěných střešních vazníků a pálenou střešní taškou, okna a dveře plastová s trojsklem a kováním, vytápění domu bude řešeno tepelným čerpadlem a fotovoltaickými panely na střeše domu. Dále jsou dokončeny veškeré zpevněné plocha před vstupem do domu a vjezdem do garáže.
Interiér domu tvoří kompletní elektroinstalace, sádrové omítky, výmalba, vinylové podlahy, interiérové dveře, keramická dlažba a obklady, veškerá sanita a zařizovací předměty (WC, umyvadla, vodovodní baterie, topná tělesa, sprchový set).
Výkazy standardů a dokončovacích prvků rodinného domu na vyžádání klientem. Stavební provedení domu a jeho vybavení je plně odpovídající současnému standardu moderního rodinného bydlení.
Pokud Vás tento projekt zaujal, neváhejte nás kontaktovat, rádi Vám zašleme a sdělíme veškeré další informace.

Parametry domu

Cena
8 900 000 Kč /za nemovitost Spočítat hypotéku
Aktualizováno
22. 4. 2024
Adresa
Biskupická, Kralice na Hané
Stavba
Cihlová
Stav objektu
Novostavba
Plocha užitná
142 m2
Typ objektu
Patrový
Plocha nemovitosti
312 m2

Kontaktovat makléře

Realitní kancelář

IMPULS REALITY, s.r.o.

Křížkovského 55/12, Prostějov

Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Máte zájem o tento dům?

Tímto, v souladu s nařízením Evropského parlamentu a Rady (EU) 2016/679, v platném znění, prohlašuji, že mi je alespoň 16 let a uděluji tak svůj souhlas se zpracováním zadaných údajů (jméno, telefon, e-mail, ip adresa) společnosti B3 Technology, s.r.o., IČ: 07330600, se sídlem Novostavby 126/23, 435 11 Lom (správce dat), za účelem předání dotazu z tohoto formuláře Vámi vybranému inzerentovi a zpětného kontaktování mé osoby. Osobní údaje bude správce zpracovávat manuálně i automaticky přímo prostřednictvím svých zaměstnanců. Informace předané tímto formulářem budou uloženy v databázi správce maximálně po dobu 10 let. Odvolání souhlasu s uložením a zpracováním poskytnutých dat lze e-mailem na info@bydlisnami.cz. V případě podezření na neoprávněné použití Vámi poskytnutých údajů máte právo předat podnět k šetření Úřadu pro ochranu osobních údajů. Více informací
Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Inzerát si prohlédlo 10 lidí

Prodejce

Mgr. Jan Sedláček

Mgr. Jan Sedláček

Hlídací pes

Chcete dostávat emailem podobné nabídky prodeje rodinných domů v Kralicích na Hané?

Podobné nemovitosti