Prodej rodinného domu, Brno, Ráj, 144 m2

Ráj, Brno

13 250 000 Kč /za nemovitost HYPOTÉKA od 63 146 Kč /za měsíc

(včetně provize a všech poplatků)

Doporučené firmy v Brně

Informace k domu

Ve výhradním zastoupení nabízíme k prodeji velmi pěkný řadový rodinný dům s dispozicí 5+1, s verandou, dvorem, dílnou, kůlnou a zahradou v atraktivní lokalitě Brno Slatina, ulice Ráj. Tato lokalita je vyhledávaná pro svou klidnou venkovskou atmosféru a zároveň výbornou dostupnost do centra Brna, na dálnici i na letiště.

Prvorepublikový dům s předzahrádkou orientovaný na jihozápad překvapí svoji rozlehlostí, ačkoli z uličního pohledu působí spíše menším dojmem.
Zastavěná plocha je 294m2, v pokojích jsou masivní dřevěné lakované podlahy, do ulice jsou dřevěná euro okna, zdivo je cihelné tloušťky 45 cm, konstrukční výška stropů 3 metry. Ve dvorním traktu byla v roce 1976 zbudovaná přístavba, v níž se nachází veranda, jeden pokoj, kuchyně, koupelna, WC a prádelna (dnes komora). V přístavbě je zavedena voda v plastu. Dům je částečně zateplený. Vytápění je zajištěno plynovým kotlem do deskových radiátorů, zdrojem teplé užitkové vody je průtokový plynový ohřívač (karma) umístěný v odvětrané koupelně. Teplá voda je rozvedena do kuchyně, koupelny a do malého umyvadla na WC. V domě jsou veškeré inženýrské sítě včetně přípojky na 380V. Odpady v plastu jsou svedeny do veřejné kanalizace. Potenciál rozšíření obytného prostoru má velká půda, výška krovu je 3,80m a výměra je krásných 92m2. Dům má dva komíny, do kterých lze napojit krbová kamna. Za domem se nachází prostorný dvůr a vchod do sklepa.
Na dvůr navazuje dílna, kůlna a zahrada o rozloze 228 m2. Na zahradě je postavena dřevěná pergola pro klidné posezení. Možnost umístění bazénu (vlastní studna).
Bezproblémové parkování před domem v klidné jednosměrné ulici. V případě potřeby lze z předzahrádky vybudovat vlastní parkovací stání. Zastávka MHD 100 metrů. V okolí domu je výborná občanská vybavenost.

Dům poskytuje dostatek prostoru pro vaše potřeby. Prostorné pokoje s vysokými stropy a poctivá řemeslná práce jsou základními znaky prvorepublikových staveb. Kouzlo místa i genia loci deklaruje i fakt, že se jedná o první prodej domu v jeho historii.
Energetický štítek je ve fázi vypracování.

Rádi vás nemovitostí provedeme a podáme veškeré informace. Prohlídky jsou možné po předchozí telefonické dohodě, těšíme se na Vás!

Parametry domu

Cena
13 250 000 Kč /za nemovitost Spočítat hypotéku
Poznámka k ceně
včetně provize a všech poplatků
Aktualizováno
23. 4. 2024
Adresa
Ráj, Brno
Stavba
Cihlová
Stav objektu
Dobrý
Plocha užitná
294 m2
Typ objektu
Přízemní
Lokalita objektu
Klidná část obce
Podlahová plocha
144 m2
Plocha nemovitosti
522 m2
Třída energetické náročnosti
G - Mimořádně nehospodárná

Kontaktovat makléře

Máte zájem o tento dům?

Tímto, v souladu s nařízením Evropského parlamentu a Rady (EU) 2016/679, v platném znění, prohlašuji, že mi je alespoň 16 let a uděluji tak svůj souhlas se zpracováním zadaných údajů (jméno, telefon, e-mail, ip adresa) společnosti B3 Technology, s.r.o., IČ: 07330600, se sídlem Novostavby 126/23, 435 11 Lom (správce dat), za účelem předání dotazu z tohoto formuláře Vámi vybranému inzerentovi a zpětného kontaktování mé osoby. Osobní údaje bude správce zpracovávat manuálně i automaticky přímo prostřednictvím svých zaměstnanců. Informace předané tímto formulářem budou uloženy v databázi správce maximálně po dobu 10 let. Odvolání souhlasu s uložením a zpracováním poskytnutých dat lze e-mailem na info@bydlisnami.cz. V případě podezření na neoprávněné použití Vámi poskytnutých údajů máte právo předat podnět k šetření Úřadu pro ochranu osobních údajů. Více informací
Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Inzerát si prohlédlo 4 lidí

Prodejce

Eva Zahradníčková

Eva Zahradníčková

Hlídací pes

Chcete dostávat emailem podobné nabídky prodeje rodinných domů v Brně?

Podobné nemovitosti