Pronájem bytu 3+kk, Ždánice, Kaštýlek, 78 m2 (ID: 1858542)

Kaštýlek, Ždánice

Cena na vyžádání /za měsíc Získejte výhodnou HYPOTÉKU

(Cena na vyžádání + inkaso dle počtu osob + kauce + provize RK)

Doporučené firmy v Ždánicích

Informace k bytu

Nabízíme vám k pronájmu novostavbu bytu 3+kk, CP- 78 m2, v obci Ždánice, okr. Hodonín. Dům kolaudován v 2023.
Byt je v osobním vlastnictví a je umístěn ve 2NP /4 zatepleného cihlového domu s výtahem.
Byt je část. zařízen. Kuch. linka se značkovými vest. značkovými spotřebiči Electrolux- myčka, trouba, vařidlová deska, digestoř, velká lednice s mražákem, mikrovlnná trouba, v koupelně připojení na pračku. Byt má izolační trojskla, a u dveří na terasu fan coil, podlahy- vynyl a dlažby. Byt má komfortní vyšší stropy i interiérové dveře. Plyn kotelna v domě. Dispozice (v m2): Ob. pokoj s kk- 22,2; Pokoj-12,4; Pokoj -11,1; šatna 2,6; koupelna s vanou 4,7; a samost. WC-1,7; k bytu náleží zděný, velká terasa 9,6. Velký pokoj má vstup na terasu, menší pokoj má francouzský balkon a dále mají pokoje samost. vstupy z prostorné předsíně. K bytu náleží sklep-3; v sutterénu. K bytu je dále společná kolárna v domě. Byt bude mít osazeny lustry a svítidla. K bytu je parkovací místo v ceně. Možnost vysokorychl. internetu. Cena: nájem na vyžádání +energie a služby dle počtu osob +kauce 1x. PENB je vynikající – B. Vhodné pro max 4. osoby, pracující, rodinu. Byt je volný ihned. Dlouhodobě.
Doprava BUS č. 642 a 655. Autobusové spojení (Ždánice-Brno Zvonařka: 55.minut), Auto (Ždánice-Brno: 30.minut). 30 minut do Hodonína, 10 minut od Kyjova, 45 minut jízdy autem do Uherského Hradište. Byt je volný k nastěhování ihned. Město Ždánice se nacházejí v okrese Hodonín v Jihomoravském kraji a rozkládá se na úpatí Ždánického lesa v nadmořské výšce 226 metrů. V tomto městě žije 2.500 obyvatel. Ždánická hvězdárna a planetárium Oldřicha Kotíka. Sport: fotbalové, hokejbalové a víceúčelové hřiště, tenisové kurty, posilovna, bazén, cyklostezky. Kultura: Ždánická histokola – soutěžní přehlídka historických kol.
Stravování: Restaurace Mušketýr (4minuty chůze) Dopravní dostupnost: Mateřská škola, Masarykova základní škola, Kostel Nanebevzetí Panny Marie z roku 1701, Stará radnice z roku 1565 a Zámek. Je to velmi klidná lokalita Moravského Slovácka obklopené lesy, vinicemi a cyklostezkami.
Nezapomeňte si objednat prohlídku

Parametry bytu

Cena
Cena na vyžádání
Poznámka k ceně
Cena na vyžádání + inkaso dle počtu osob + kauce + provize RK
Aktualizováno
30. 4. 2024
Adresa
Kaštýlek, Ždánice
ID
22103
Stavba
Cihlová
Stav objektu
Novostavba
Plocha užitná
78 m2
Patro
2. z 5
Vybaveno
Částečně
Lokalita objektu
Centrum obce
Vlastnictví
Osobní
Podlahová plocha
78 m2
Plocha nebytových prostor
3 m2
Třída energetické náročnosti
B - Velmi úsporná
Ukazatel energetické náročnosti
73 kWh/m2 za rok
Elektřina
230V, 400V
Plyn
Plynovod
Odpad
Veřejná kanalizace
Topení
Ústřední plynové
Komunikace
Dlážděná, Asfaltová
Telekomunikace
Telefon, Internet, Kabelová televize, Kabelové rozvody
Doprava
Silnice, Autobus
Voda
Dálkový vodovod
Sklep
Terasa
Výtah
Parkování

Kontaktovat makléře

Máte zájem o tento byt?

Tímto, v souladu s nařízením Evropského parlamentu a Rady (EU) 2016/679, v platném znění, prohlašuji, že mi je alespoň 16 let a uděluji tak svůj souhlas se zpracováním zadaných údajů (jméno, telefon, e-mail, ip adresa) společnosti B3 Technology, s.r.o., IČ: 07330600, se sídlem Novostavby 126/23, 435 11 Lom (správce dat), za účelem předání dotazu z tohoto formuláře Vámi vybranému inzerentovi a zpětného kontaktování mé osoby. Osobní údaje bude správce zpracovávat manuálně i automaticky přímo prostřednictvím svých zaměstnanců. Informace předané tímto formulářem budou uloženy v databázi správce maximálně po dobu 10 let. Odvolání souhlasu s uložením a zpracováním poskytnutých dat lze e-mailem na info@bydlisnami.cz. V případě podezření na neoprávněné použití Vámi poskytnutých údajů máte právo předat podnět k šetření Úřadu pro ochranu osobních údajů. Více informací
Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Inzerát si prohlédlo 0 lidí

Prodejce

Roman Kvasnica

Roman Kvasnica

Hlídací pes

Chcete dostávat emailem podobné nabídky pronájmu bytů 3+kk v Ždánicích (okr. Hodonín)?

Podobné nemovitosti