Prodej rodinného domu, Měchenice, 240 m2

Měchenice

12 890 000 Kč /za nemovitost HYPOTÉKA od 61 430 Kč /za měsíc

(Včetně právního servisu a provize RK)

Doporučené firmy v Měchenicích

Úklidové služby

Informace k domu

Exklusivně nabízíme prodej rodinného domu o dispozici 5+1 s užitnou plochou 240 m2, v obci Měchenice okr. Praha západ. Dům se nachází na rovinatém, slunném pozemku o výměře 1591 m2. Do domu je zaveden obecní vodovod, na pozemku je kanalizace.

Dům se nachází v krásné a klidné lokalitě s výbornou dostupností do Prahy – autobusem nebo vlakem cca 30 min. ke stanici metra Smíchovské nádraží. V obci Měchenice je mateřská školka, praktický lékař, benzinová pumpa, cukrárna, pekárna a další.

Dům je určený k rekonstrukci a nabízí se s veškerým vybavením a věcmi v domě. Na zahradě se nachází garáž, zděné dílny. Dům je částečně podsklepený.

Možno financovat hypotečním úvěrem, který Vám rádi zdarma zařídíme.

Parametry domu

Cena
12 890 000 Kč /za nemovitost Spočítat hypotéku
Poznámka k ceně
Včetně právního servisu a provize RK
Aktualizováno
17. 4. 2024
Adresa
Měchenice
ID
10
Stavba
Smíšená
Stav objektu
Před rekonstrukcí
Plocha užitná
240 m2
Typ objektu
Patrový
Lokalita objektu
Klidná část obce
Plocha nemovitosti
1591 m2
Garáž

Kontaktovat makléře

Máte zájem o tento dům?

Tímto, v souladu s nařízením Evropského parlamentu a Rady (EU) 2016/679, v platném znění, prohlašuji, že mi je alespoň 16 let a uděluji tak svůj souhlas se zpracováním zadaných údajů (jméno, telefon, e-mail, ip adresa) společnosti B3 Technology, s.r.o., IČ: 07330600, se sídlem Novostavby 126/23, 435 11 Lom (správce dat), za účelem předání dotazu z tohoto formuláře Vámi vybranému inzerentovi a zpětného kontaktování mé osoby. Osobní údaje bude správce zpracovávat manuálně i automaticky přímo prostřednictvím svých zaměstnanců. Informace předané tímto formulářem budou uloženy v databázi správce maximálně po dobu 10 let. Odvolání souhlasu s uložením a zpracováním poskytnutých dat lze e-mailem na info@bydlisnami.cz. V případě podezření na neoprávněné použití Vámi poskytnutých údajů máte právo předat podnět k šetření Úřadu pro ochranu osobních údajů. Více informací
Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Inzerát si prohlédlo 0 lidí

Prodejce

Lenka Podskalská

Lenka Podskalská

Hlídací pes

Chcete dostávat emailem podobné nabídky prodeje rodinných domů v Měchenicích?

Podobné nemovitosti