Prodej chaty, Plavsko, 46 m2

Plavsko

750 000 Kč /za nemovitost HYPOTÉKA od 3 574 Kč /za měsíc
Doporučené firmy v Plavsku

Informace k domu

Hledáte dokonalé místo pro relaxaci, rybolov nebo rodinné výlety v klidné lokalitě? Nechte se okouzlit touto nabídkou na prodej rodinné rekreační chaty v Plavsku u Stráže nad Nežárkou, v okrese Jindřichův Hradec. Do Jindřichova Hradce to máte pouze 10 km a do Třeboně 13 km.

Chata se nachází v chatové oblasti známé jako "Čihadlo", v nádherném prostředí CHKO Třeboňsko, obklopená turistickými a cyklistickými trasami. Nedaleko chaty protéká řeka Nežárka, která je oblíbeným místem rybářů, a v okolí se nachází mnoho rybníků, což činí tuto lokalitu rájem pro milovníky rybolovu.

V blízkém okolí se také nachází známá studánka s pramenitou vodou, kterou místní využívají. Samotná chata má evidenční číslo a stojí na pozemku o ploše 23 m² s obytnou plochou 46 m². Chata je dřevěná, stojí na podezdívce a je nepodsklepená. Elektrika je zavedena, ale voda a kanalizace nejsou dostupné. Toaleta je suchá a nachází se na přízemí chaty.

Chata je rozdělena do dvou částí: v přízemí najdete kuchyň a obývací pokoj s krbem, technickou místnost s odděleným vchodem a suchý záchod. V podkroví jsou dvě ložnice s balkonem. Topení je zajištěno krbem na tuhá paliva. Před chatou je malá terasa s výhledem na řeku Nežárku.

Využívání přilehlých obecních pozemků je zpoplatněno ročním poplatkem, který byl již uhrazen na tento rok. Na těchto pozemcích je možné parkování aut, stavění přístřešků a pod. Svoz odpadu zajišťuje obec a poplatek za svoz na tuto sezónu byl také již uhrazen.

Veškeré potřebné služby naleznete v blízkých obcích Plavsko a Stráž nad Nežárkou. K chatě se snadno dostanete autem po polní a lesní cestě, kterou obec udržuje během letní sezóny.

Chata leží v chatové osadě v lesíku nad řekou Nežárkou a je ideální pro ty, kteří hledají klid a spojení s přírodou. Pokud máte zájem o více informací, zavolejte mi nebo si rezervujte termín prohlídky.

Parametry domu

Cena
750 000 Kč /za nemovitost Spočítat hypotéku
Aktualizováno
18. 4. 2024
Adresa
Plavsko
ID
1041
Stav objektu
Před rekonstrukcí
Plocha užitná
46 m2
Typ objektu
Patrový
Lokalita objektu
Polosamota
Podlahová plocha
46 m2
Plocha nemovitosti
23 m2
Třída energetické náročnosti
G - Mimořádně nehospodárná

Kontaktovat makléře

Máte zájem o tento dům?

Tímto, v souladu s nařízením Evropského parlamentu a Rady (EU) 2016/679, v platném znění, prohlašuji, že mi je alespoň 16 let a uděluji tak svůj souhlas se zpracováním zadaných údajů (jméno, telefon, e-mail, ip adresa) společnosti B3 Technology, s.r.o., IČ: 07330600, se sídlem Novostavby 126/23, 435 11 Lom (správce dat), za účelem předání dotazu z tohoto formuláře Vámi vybranému inzerentovi a zpětného kontaktování mé osoby. Osobní údaje bude správce zpracovávat manuálně i automaticky přímo prostřednictvím svých zaměstnanců. Informace předané tímto formulářem budou uloženy v databázi správce maximálně po dobu 10 let. Odvolání souhlasu s uložením a zpracováním poskytnutých dat lze e-mailem na info@bydlisnami.cz. V případě podezření na neoprávněné použití Vámi poskytnutých údajů máte právo předat podnět k šetření Úřadu pro ochranu osobních údajů. Více informací
Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Inzerát si prohlédlo 4 lidí

Prodejce

Jaroslav Pavlas

Jaroslav Pavlas

Hlídací pes

Chcete dostávat emailem podobné nabídky prodeje chat v Plavsku?

Podobné nemovitosti