Prodej pozemku pro bydlení, Nový Hrozenkov, 985 m2

Nový Hrozenkov

3 683 500 Kč /za nemovitost HYPOTÉKA od 17 554 Kč /za měsíc

(V ceně je zahrnuta provize RK a právní servis)

Doporučené firmy v Novém Hrozenkově

Informace k pozemku

Nový Hrozenkov je městys, který se nachází v údolí Vsetínské Bečvy v okrese Vsetín ve Zlínském kraji. A právě zde mám pro Vás ke koupi pozemek pro výstavbu rodinného domu o jednom nadzemním podlaží s podkrovím.

Pozemek se nachází v okrajové části obce v blízkosti jezera Balaton a v dojezdové vzdálenosti sjezdovky Kohútka. Výměra pozemku je 985 m2.

Městys Nový Hrozenkov se nachází v údolí Vsetínské Bečvy. Leží v regionu Valašsko. Velká část městyse je zalesněná, domy se zde nachází poblíž řek a potoků. Typickou stavbou byla dřevěnice, které vystřídaly pohodlnější rodinné domy. Oblast Nového Hrozenkova je hornatá s údolími vyhloubenými řekou Vsetínskou Bečvou a jejími přítoky.

Nový Hrozenkov leží v srdci Valašska a je pro své návštěvníky velmi zajímavý a přitažlivý v každém ročním období. V létě přitahuje milovníky přírody, turistiky, jezdce na kolech i plavce. V zimě láká lyžaře všeho druhu.

V obci naleznete mateřskou školku, základní školu, úřad i obchody. Nový Hrozenkov je místem kde tradice neztratily na síle a jsou stále živé. Je to nádherné místo pro klidný rodinný život v souladu s přírodou bez ztráty pohodlí, které přináší moderní doba.

Přijďte se podívat a zamilujte se do svého nového místa pro Váš rodinný život. Těším se na Vás na osobní prohlídce, zarezervujte si svůj prohlídkový čas.

Parametry pozemku

Cena
3 683 500 Kč /za nemovitost Spočítat hypotéku
Poznámka k ceně
V ceně je zahrnuta provize RK a právní servis
Aktualizováno
18. 4. 2024
Adresa
Nový Hrozenkov
Lokalita objektu
Okraj obce
Plocha nemovitosti
985 m2

Kontaktovat makléře

Máte zájem o tento pozemek?

Tímto, v souladu s nařízením Evropského parlamentu a Rady (EU) 2016/679, v platném znění, prohlašuji, že mi je alespoň 16 let a uděluji tak svůj souhlas se zpracováním zadaných údajů (jméno, telefon, e-mail, ip adresa) společnosti B3 Technology, s.r.o., IČ: 07330600, se sídlem Novostavby 126/23, 435 11 Lom (správce dat), za účelem předání dotazu z tohoto formuláře Vámi vybranému inzerentovi a zpětného kontaktování mé osoby. Osobní údaje bude správce zpracovávat manuálně i automaticky přímo prostřednictvím svých zaměstnanců. Informace předané tímto formulářem budou uloženy v databázi správce maximálně po dobu 10 let. Odvolání souhlasu s uložením a zpracováním poskytnutých dat lze e-mailem na info@bydlisnami.cz. V případě podezření na neoprávněné použití Vámi poskytnutých údajů máte právo předat podnět k šetření Úřadu pro ochranu osobních údajů. Více informací
Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Inzerát si prohlédlo 0 lidí

Prodejce

Mgr. Kateřina Dokoupilová

Mgr. Kateřina Dokoupilová

Hlídací pes

Chcete dostávat emailem podobné nabídky prodeje pozemků pro bydlení v Novém Hrozenkově?

Podobné nemovitosti