Pronájem bytu 4+kk, Děčín - Děčín II-Nové Město, Kamenická, 111 m2

Kamenická, Děčín II-Nové Město

14 900 Kč /za měsíc Získejte výhodnou HYPOTÉKU

(Voda - 500,- Kč/osoba, Osvětlení chodba - 200,- Kč, Elektřina se přepisuje na nájemníka)

Doporučené firmy v Děčíně

Okna a dveře

Rekonstrukce

Zámečnické práce

Informace k bytu

Nabízíme Vám nově zrekonstruovaný podkrovní byt ve vyhledávané lokalitě ulice Kamenická ve městě Děčín. Byt se nachází ve 4. nadzemním podlaží cihlového domu a nabízí moderní vybavení včetně vestavěných spotřebičů. V okolí se nachází veškerá občanská vybavenost a v blízkosti domu je autobusová zastávka.

Dispozice bytu je 4+kk a celková plocha je 111 m². Kuchyň je plně vybavená moderní kuchyňskou linkou, vestavěnou troubou, vestavěnou mikrovlnou troubou, sklokeramickou deskou, digestoří, myčkou na nádobí. Koupelna disponuje vanou a prostorným sprchovým koutem. K dispozici jsou také, technická místnost a tři samostatné pokoje. K bytu náleží sklepní kóje a parkovací místo, které je uzamykatelným plotem za poplatek 500 Kč/měsíc.

Měsíční nájemné činí 14 900,- Kč, Voda na osobu 500,- Kč/osoba, Osvětlení chodba 200,- Kč. Majitel požaduje vratnou kauci ve výši 45 000,- Kč. Elektřina se přepisuje na nájemníka. Provize RK ve výši jednoho měsíčního nájmu.

Tento byt je ideální pro rodinu s dětmi nebo pár, kteří hledají moderní a prostorné bydlení v klidné lokalitě. V blízkosti se nachází zelené plochy a možnosti pro aktivní trávení volného času. Prohlídky jsou možné kdykoliv po předchozí domluvě.

Neváhejte a kontaktujte mne pro více informací či domluvení prohlídky. Tento byt je skvělou příležitostí pro ty, kteří hledají moderní a prostorné bydlení v centru Děčína. Ev. číslo: 646965.

Parametry bytu

Cena
14 900 Kč /za měsíc
Poznámka k ceně
Voda - 500,- Kč/osoba, Osvětlení chodba - 200,- Kč, Elektřina se přepisuje na nájemníka
Aktualizováno
18. 4. 2024
Adresa
Kamenická, Děčín II-Nové Město
ID
647579
Stavba
Cihlová
Stav objektu
Velmi dobrý
Plocha užitná
111 m2
Patro
4. z 4
Vlastnictví
Osobní
Podlahová plocha
111 m2
Třída energetické náročnosti
G - Mimořádně nehospodárná
Topení
Ústřední elektrické
Sklep
Parkování

Kontaktovat makléře

Máte zájem o tento byt?

Tímto, v souladu s nařízením Evropského parlamentu a Rady (EU) 2016/679, v platném znění, prohlašuji, že mi je alespoň 16 let a uděluji tak svůj souhlas se zpracováním zadaných údajů (jméno, telefon, e-mail, ip adresa) společnosti B3 Technology, s.r.o., IČ: 07330600, se sídlem Novostavby 126/23, 435 11 Lom (správce dat), za účelem předání dotazu z tohoto formuláře Vámi vybranému inzerentovi a zpětného kontaktování mé osoby. Osobní údaje bude správce zpracovávat manuálně i automaticky přímo prostřednictvím svých zaměstnanců. Informace předané tímto formulářem budou uloženy v databázi správce maximálně po dobu 10 let. Odvolání souhlasu s uložením a zpracováním poskytnutých dat lze e-mailem na info@bydlisnami.cz. V případě podezření na neoprávněné použití Vámi poskytnutých údajů máte právo předat podnět k šetření Úřadu pro ochranu osobních údajů. Více informací
Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Inzerát si prohlédlo 26 lidí

Prodejce

Ing. Markéta Pokrovskij

Ing. Markéta Pokrovskij

Hlídací pes

Chcete dostávat emailem podobné nabídky pronájmu bytů 4+kk v Děčíně?

Podobné nemovitosti