Prodej pozemku pro bydlení, Vyšší Brod, 1351 m2

Vyšší Brod

3 150 000 Kč /za nemovitost HYPOTÉKA od 15 012 Kč /za měsíc
Doporučené firmy v Vyšším Brodě

Informace k pozemku

Stavební pozemek v Dolních Jílovicích u Vyššího Brodu
Představujeme vám jedinečnou příležitost k nákupu pozemku v malé vesnici Dolní Jílovice, která má pouze osm domů. Nachází v idylické lokalitě mezi Vyšším Brodem a Lipnem nad Vltavou a je obklopená nádherným podhůřím Šumavy. Nabízí nejen klid a soukromí, ale i bezprostřední spojení s přírodou.
Velikost: 1.351 m2
Vybavenost: Na pozemku je zavedena elektřina a vlastní vrt
Územní plán: Pozemek je v územním plánu určen jako plocha pro bydlení. To dává možnost postavit si zde rodinný dům nebo dům pro rodinnou rekreaci.
Projekt: K dispozici je již zpracovaný projekt na rodinný dům, což vám umožní rychleji realizovat stavbu
Z pozemku se naskýtá krásný výhled na horu Luč, vysokou 933 m a okolní podhůří Šumavy. Lokalita je ideální pro milovníky přírody, turistiky a všech venkovních aktivit. Zároveň nabízí výbornou dostupnost do turisticky atraktivních míst jako je Lipno nad Vltavou s krásným koupáním v Lipenské přehradě a lyžařským areálem či historický Vyšší Brod.
Klidné a soukromé bydlení v srdci přírody, ale s výbornou dostupností civilizace.
Investice do budoucnosti - pozemek v této lokalitě je zárukou hodnoty a potenciálu pro další rozvoj.
Připravenost k okamžité výstavbě - díky existujícímu projektu a zavedeným inženýrským sítím můžete ihned začít realizovat výstavbu vašeho snu.
Nenechte si ujít tuto jedinečnou příležitost vytvořit si domov na místě, kde se snoubí krása přírody s pohodlím moderního bydlení. Kontaktujte nás ještě dnes a udělejte první krok k životu ve vašem vysněném domově!

Parametry pozemku

Cena
3 150 000 Kč /za nemovitost Spočítat hypotéku
Aktualizováno
18. 4. 2024
Adresa
Vyšší Brod
Lokalita objektu
Okraj obce
Plocha nemovitosti
1351 m2

Kontaktovat makléře

Realitní kancelář

Logo REALITNÍ KANCELÁŘ ŽÁČEK

REALITNÍ KANCELÁŘ ŽÁČEK

Hradební 476/9a, České Budějovice

Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Máte zájem o tento pozemek?

Tímto, v souladu s nařízením Evropského parlamentu a Rady (EU) 2016/679, v platném znění, prohlašuji, že mi je alespoň 16 let a uděluji tak svůj souhlas se zpracováním zadaných údajů (jméno, telefon, e-mail, ip adresa) společnosti B3 Technology, s.r.o., IČ: 07330600, se sídlem Novostavby 126/23, 435 11 Lom (správce dat), za účelem předání dotazu z tohoto formuláře Vámi vybranému inzerentovi a zpětného kontaktování mé osoby. Osobní údaje bude správce zpracovávat manuálně i automaticky přímo prostřednictvím svých zaměstnanců. Informace předané tímto formulářem budou uloženy v databázi správce maximálně po dobu 10 let. Odvolání souhlasu s uložením a zpracováním poskytnutých dat lze e-mailem na info@bydlisnami.cz. V případě podezření na neoprávněné použití Vámi poskytnutých údajů máte právo předat podnět k šetření Úřadu pro ochranu osobních údajů. Více informací
Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Inzerát si prohlédlo 0 lidí

Prodejce

Dalibor Žáček

Dalibor Žáček

Hlídací pes

Chcete dostávat emailem podobné nabídky prodeje pozemků pro bydlení v Vyšším Brodě?

Podobné nemovitosti