Prodej rodinného domu, Zbožíčko, 190 m2 (ID: 1859813)

Zbožíčko

4 290 000 Kč /za nemovitost HYPOTÉKA od 20 445 Kč /za měsíc
Doporučené firmy v Zbožíčku

Úklidové služby

Informace k domu

V malé obci Zbožíčko kousek od Lysé nad Labem a Milovic se nachází rodinný dům ve tvaru L, který po dokončení rekonstrukce bude s dispozicí 8+kk (v každé patře jsou 4 pokoje) a užitnou plochou 190m2. Dům se nachází na pozemku o rozloze 499m2. Jedná se o rodinný dům, který prošel částečnou rekonstrukcí a přístavbou.

V přízemí domu se nachází prostorný obývací pokoj s francouzskými dveřmi s výstupem na terasu s pergolou a na zahradu, kuchyňský kout, samostatná koupelna s WC, předsíň a jeden pokoj do ulice. Po rekonstrukci zde mohou vzniknout další dva pokoje.

V 1. patře domu se nachází hala se schodištěm, dva již zrekonstruované pokoje, malá koupelna s umyvadlem a vanou a další dva pokoje těsně před dokončením v přistavěné části.

Dům je částečně podsklepen, v suterénu se nachází kotelna s původním kotlem na pevná paliva, uhelna a další skladové prostory. Suterén je v původním stavu. Ohřev TUV je zajištěn elektrickým bojlerem umístěným v suterénu. Objekt je napojen na vodovodní, kanalizační a elektrickou síť.

Z Milovic přes Lysou nad Labem vede železniční trať přímo do centra Prahy. Veškerá občanská vybavenost jako MŠ, ZŠ, supermarkety, sportovní hala, lékařská péče apod., je k dispozici v nedalekých Milovicích nebo Lysé nad Labem.

Parametry domu

Cena
4 290 000 Kč /za nemovitost Spočítat hypotéku
Aktualizováno
18. 4. 2024
Adresa
Zbožíčko
ID
N44
Stavba
Cihlová
Stav objektu
Velmi dobrý
Plocha užitná
190 m2
Typ objektu
Patrový
Lokalita objektu
Centrum obce
Podlahová plocha
190 m2
Plocha nemovitosti
499 m2
Třída energetické náročnosti
G - Mimořádně nehospodárná

Kontaktovat makléře

Máte zájem o tento dům?

Tímto, v souladu s nařízením Evropského parlamentu a Rady (EU) 2016/679, v platném znění, prohlašuji, že mi je alespoň 16 let a uděluji tak svůj souhlas se zpracováním zadaných údajů (jméno, telefon, e-mail, ip adresa) společnosti B3 Technology, s.r.o., IČ: 07330600, se sídlem Novostavby 126/23, 435 11 Lom (správce dat), za účelem předání dotazu z tohoto formuláře Vámi vybranému inzerentovi a zpětného kontaktování mé osoby. Osobní údaje bude správce zpracovávat manuálně i automaticky přímo prostřednictvím svých zaměstnanců. Informace předané tímto formulářem budou uloženy v databázi správce maximálně po dobu 10 let. Odvolání souhlasu s uložením a zpracováním poskytnutých dat lze e-mailem na info@bydlisnami.cz. V případě podezření na neoprávněné použití Vámi poskytnutých údajů máte právo předat podnět k šetření Úřadu pro ochranu osobních údajů. Více informací
Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Inzerát si prohlédlo 0 lidí

Prodejce

Ing. Pavel Antropius

Ing. Pavel Antropius

Hlídací pes

Chcete dostávat emailem podobné nabídky prodeje rodinných domů v Zbožíčku?

Podobné nemovitosti