Prodej rodinného domu, Křenice, V Kukli, 385 m2

V Kukli, Křenice

29 900 000 Kč /za nemovitost HYPOTÉKA od 142 495 Kč /za měsíc

(včetně provize a právního servisu)

Doporučené firmy v Křenicích

Úklidové služby

Informace k domu

V exkluzivním zastoupení si vám dovoluji nabídnout moderní a luxusní novostavbu dvoupodlažní rodinné vily o celkové ploše 385 m², nacházející se v klidné a prestižní čtvrti Křeníce u Říčan.

Tato elegantní vila o dispozicí 6 + kk nabízí veškeré vybavení pro pohodlný život a zároveň spojuje úspornost s luxusem.

Dominantou domu slouží prostorný obývací pokoj o rozloze 53 m², propojený s kuchyňskou částí a s přímým vstupem na terasu o velikosti 40 m², ideální pro relaxaci či posezení s rodinou a přáteli. V přízemí dále se nachází ložnice pro hosty s vlastní koupelnou, pracovna, koupelna pro návštěvu, rozlehlá předsíň s dostatkem míst pro vestavěné skříně, technická místnost s prádelnou a samostatné WC.

Ve druhém podlaží domu se nachází hlavní ložnice o rozloze 20 m² s vlastní šatnou 11 m² a vstupem na terasu o velikosti 64 m², dále pak dvě další ložnice (25 m² a 24 m²), velká koupelna o velikosti 20 m² s vanou, sprchou a umyvadlem a samostatné WC.

Vila je navržena s důrazem na detail a harmonii barev, s využitím nadstandardních materiálů jako jsou dubové podlahy ve všech obytných místnostech včetně schodiště, velkoformátové obklady a dlažba v koupelnách a technických místnostech. Kvalitní dveře a plastová trojskla od renomované značky PKS zajišťují bezpečnost a tepelnou izolaci, přičemž podlahové vytápění domu a příprava na venkovní žaluzie a klimatizace dodávají další pohodlí. Ohřev vody a vytápění zajišťuje plynový kotel, zároveň je dům alternativně připraven na instalaci tepelného čerpadla. Navíc má dům přípravu na instalaci solárních panelů. K dispozici je také bezpečnostní systém včetně pohybových čidel v každé obytné místnosti. Příjemným bonusem je zateplená garáž s již instalovanou nabíječkou pro elektromobily.

Nabídka domu v Křenících zaručuje nejen soukromí a klid, ale i vynikající dopravní dostupnost díky blízkosti MHD a dálnice D1. Okolí láká na množství kulturních a turistických atrakcí, včetně možnosti koupání v Plovárně Jureček či v Aquapalace Praha a procházek po malebném Průhonickém zámku. Ve vzdálenosti do 2 kilometrů od domu najdete sportovní kroužky, dětské hřiště, základní školu a mateřskou školku, soukromá Gymnázium Open Gate je v 10 minutách jízdy. Cyklisti samozřejmě ocení okolní cyklostezky.

Tato luxusní rezidence je v současné době v závěrečné fázi výstavby a její kolaudace je naplánována na léto 2024, nicméně budoucí majitel má ještě možnost vybrat si materiály pro vnitřní vybavení. Cena zahrnuje provedení fit-out. Pro vaši nejlepší představu možného vybavení prezentace obsahuje vizualizace poskytnuté designérem spolupracujícím s developerem tohoto projektu. Navržený design podtrhují krásu a eleganci této moderní víly, představující dokonalý domov pro náročné klienty, kteří oceňují kvalitu, komfort a luxus.

Pokud vás tato nemovitost zaujala a chcete se dozvědět víc, ráda se s Vámi potkám a domem vás provedu.

Parametry domu

Cena
29 900 000 Kč /za nemovitost Spočítat hypotéku
Poznámka k ceně
včetně provize a právního servisu
Aktualizováno
18. 4. 2024
Adresa
V Kukli, Křenice
ID
0332-NP00226
Stavba
Cihlová
Stav objektu
Novostavba
Plocha užitná
281 m2
Typ objektu
Patrový
Lokalita objektu
Klidná část obce
Podlahová plocha
385 m2
Plocha nemovitosti
1048 m2
Třída energetické náročnosti
C - Úsporná
Garáž

Kontaktovat makléře

Máte zájem o tento dům?

Tímto, v souladu s nařízením Evropského parlamentu a Rady (EU) 2016/679, v platném znění, prohlašuji, že mi je alespoň 16 let a uděluji tak svůj souhlas se zpracováním zadaných údajů (jméno, telefon, e-mail, ip adresa) společnosti B3 Technology, s.r.o., IČ: 07330600, se sídlem Novostavby 126/23, 435 11 Lom (správce dat), za účelem předání dotazu z tohoto formuláře Vámi vybranému inzerentovi a zpětného kontaktování mé osoby. Osobní údaje bude správce zpracovávat manuálně i automaticky přímo prostřednictvím svých zaměstnanců. Informace předané tímto formulářem budou uloženy v databázi správce maximálně po dobu 10 let. Odvolání souhlasu s uložením a zpracováním poskytnutých dat lze e-mailem na info@bydlisnami.cz. V případě podezření na neoprávněné použití Vámi poskytnutých údajů máte právo předat podnět k šetření Úřadu pro ochranu osobních údajů. Více informací
Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Inzerát si prohlédlo 0 lidí

Prodejce

Elena Korolkova

Elena Korolkova

Hlídací pes

Chcete dostávat emailem podobné nabídky prodeje rodinných domů v Křenicích (okr. Praha-východ)?

Podobné nemovitosti