Prodej rodinného domu, Háj ve Slezsku - Lhota, K Mlýnu, 224 m2

K Mlýnu, Háj ve Slezsku, Lhota

5 990 000 Kč /za nemovitost HYPOTÉKA od 28 547 Kč /za měsíc
Doporučené firmy v Háji ve Slezsku

Informace k domu

Rodinný dům v klidné lokalitě u Mlýna Vodníka Slámy v obci Lhota, Háj ve Slezsku!
Dvoupodlažní dům s užitnou plochou 224m² nabízí dostatek prostoru pro pohodlné bydlení a soukromí. Každé patro je o dispozici 3+1, což znamená, že v každém patře jsou tři obytné místnosti a kuchyňský kout, dům je v původním udržovaném stavu.
Tento prostorný dům nabízí neomezené možnosti pro rekonstrukci. Ideální pro ty, kteří hledají domov na míru svým představám v naprosto skvělé lokalitě.
Dům je napojen na vodovod a obecní kanalizaci, plyn je již zaveden, vytápění domu je řešeno skrze plynový kotel a kotel na tuhá paliva, což zajišťuje efektivní a úsporné vytápění v zimních měsících. Celková plocha domu je podsklepena.
Velká zahrada poskytuje dostatek prostoru pro relaxaci a zahradničení. Garáž na auto a hospodářská budova jsou ideální pro ukládání náčiní a dalších potřeb.
Navíc, díky blízkosti Mlýna Vodníka Slámy ( 100m ) který je známý svou skvělou gastronomií, budete mít vždy možnost vychutnat si vynikající pokrmy bez nutnosti dalekých cest.
Prohlídku domu si můžete domluvit kdykoliv, neváhejte nás kontaktovat

Parametry domu

Cena
5 990 000 Kč /za nemovitost Spočítat hypotéku
Aktualizováno
18. 4. 2024
Adresa
K Mlýnu, Háj ve Slezsku, Lhota
ID
0579
Stavba
Smíšená
Stav objektu
Před rekonstrukcí
Plocha užitná
224 m2
Typ objektu
Patrový
Druh objektu
Řadový
Plocha budovy
123 m2
Plocha nemovitosti
1598 m2
Třída energetické náročnosti
G - Mimořádně nehospodárná
Plyn
Plynovod
Odpad
Veřejná kanalizace
Topení
Lokální plynové, Lokální tuhá paliva
Komunikace
Asfaltová
Doprava
Vlak, Silnice, MHD, Autobus
Voda
Místní zdroj, Dálkový vodovod
Garáž
Sklep
Převod do OV
Parkování

Kontaktovat makléře

Máte zájem o tento dům?

Tímto, v souladu s nařízením Evropského parlamentu a Rady (EU) 2016/679, v platném znění, prohlašuji, že mi je alespoň 16 let a uděluji tak svůj souhlas se zpracováním zadaných údajů (jméno, telefon, e-mail, ip adresa) společnosti B3 Technology, s.r.o., IČ: 07330600, se sídlem Novostavby 126/23, 435 11 Lom (správce dat), za účelem předání dotazu z tohoto formuláře Vámi vybranému inzerentovi a zpětného kontaktování mé osoby. Osobní údaje bude správce zpracovávat manuálně i automaticky přímo prostřednictvím svých zaměstnanců. Informace předané tímto formulářem budou uloženy v databázi správce maximálně po dobu 10 let. Odvolání souhlasu s uložením a zpracováním poskytnutých dat lze e-mailem na info@bydlisnami.cz. V případě podezření na neoprávněné použití Vámi poskytnutých údajů máte právo předat podnět k šetření Úřadu pro ochranu osobních údajů. Více informací
Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Inzerát si prohlédlo 75 lidí

Prodejce

David Kirschner

David Kirschner

Hlídací pes

Chcete dostávat emailem podobné nabídky prodeje rodinných domů v Háji ve Slezsku?

Podobné nemovitosti