Prodej rodinného domu, Ovčáry, Na Františku, 90 m2 (ID: 1859861)

Na Františku, Ovčáry

7 490 000 Kč /za nemovitost HYPOTÉKA od 35 695 Kč /za měsíc

(včetně provize, včetně právního servisu)

Doporučené firmy v Ovčárech

Úklidové služby

Informace k domu

Dovoluji si vám exkluzivně nabídnout novostavbu dvojdomu D1 o dispozici 4+kk, podlahové ploše 90 m2, na pozemku o výměře 440 m2. Jedná se o rohový jednopatrový dům se dvěma koupelnami, technickou místností, velkým prosklením směrem do zahrady a kuchyní otevřenou do obývacího pokoje. Dům leží na konci výstavby, kde je klid a soukromí a má krásný výhled do krajiny na nedaleké lesy.
V lokalitě jsme již vystavěli a prodali devět řadových domů a nyní je volný jen jeden poslední dvojdům - dům D1 a dům D2. Ty jsou již ve výstavbě a budou připraveny k předání novým majitelům na jaře roku 2025.

Dům je zděný z cihel Porotherm 30 cm a zateplen 10 cm polystyrenem, střešní krytinou betonová anthracitová taška.

V přízemí se nachází obývací pokoj propojený s kuchyní a jídelním koutem, technická místnost, koupelna s WC a sprchovým koutem a komora umístěná pod schody. Schodištěm odděleným od obytného prostoru se dostanete do prvního patra, kde je ložnice s pracovním koutem, koupelna s vanou a WC a dva dětské pokoje. V prvním patře je pochozí výška téměř po celém obvodu domu, což zvyšuje užitný prostor a komfort bydlení.
Na vlastním pozemku je stání pro 2 automobily ze zámkové šedobílé dlažby, moderní stříška nad vchodem s LED osvětlením, chodníček, oplocení a vjezdová brána a branka jsou již součástí.
V domě je podlahové topení, vytápění zajíšťuje elektrokotel Protherm, na podlahách položen vinyl, v koupelnách velkoformátová dlažba. Dům je napojen na elektřinu, vodu, kanalizaci, v obývacím pokoji je příprava pro napojení krbových kamen, okna izolační trojskla, venkovní barva antracit, vnitřní bílá, dveře Masonite.
V každém domě je kladen velký důraz na soukromí, komfort bydlení a blízko do přírody.
Více informací najdete na stránkách rodinnedomyovcary.

Jedná se o nově vybudovanou lokalitu, jen 1 minutu autem od Obchodní zóny Ovčáry s mnoha obchody, velkou výhodou je klidné prostředí a velmi dobrá dostupnost do Kolína, Prahy a Hradce Králové, dálnice D11 je vzdálena jen 9 km, nově vybudovaná cyklostezka jen pár metrů.

Dům je již ve výstavbě a bude připravený na předání na jaře 2025.

Parametry domu

Cena
7 490 000 Kč /za nemovitost Spočítat hypotéku
Poznámka k ceně
včetně provize, včetně právního servisu
Aktualizováno
18. 4. 2024
Adresa
Na Františku, Ovčáry
ID
00018
Stavba
Cihlová
Stav objektu
Ve výstavbě
Plocha užitná
90 m2
Typ objektu
Patrový
Lokalita objektu
Klidná část obce
Plocha nemovitosti
440 m2
Třída energetické náročnosti
C - Úsporná

Kontaktovat makléře

Máte zájem o tento dům?

Tímto, v souladu s nařízením Evropského parlamentu a Rady (EU) 2016/679, v platném znění, prohlašuji, že mi je alespoň 16 let a uděluji tak svůj souhlas se zpracováním zadaných údajů (jméno, telefon, e-mail, ip adresa) společnosti B3 Technology, s.r.o., IČ: 07330600, se sídlem Novostavby 126/23, 435 11 Lom (správce dat), za účelem předání dotazu z tohoto formuláře Vámi vybranému inzerentovi a zpětného kontaktování mé osoby. Osobní údaje bude správce zpracovávat manuálně i automaticky přímo prostřednictvím svých zaměstnanců. Informace předané tímto formulářem budou uloženy v databázi správce maximálně po dobu 10 let. Odvolání souhlasu s uložením a zpracováním poskytnutých dat lze e-mailem na info@bydlisnami.cz. V případě podezření na neoprávněné použití Vámi poskytnutých údajů máte právo předat podnět k šetření Úřadu pro ochranu osobních údajů. Více informací
Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Inzerát si prohlédlo 4 lidí

Prodejce

Mgr. Radoslav Krupka

Mgr. Radoslav Krupka

Hlídací pes

Chcete dostávat emailem podobné nabídky prodeje rodinných domů v Ovčárech (okr. Kolín)?

Podobné nemovitosti