Prodej pozemku pro bydlení, Pyšely, Na Vráži, 2464 m2

Na Vráži, Pyšely

14 990 000 Kč /za nemovitost HYPOTÉKA od 71 438 Kč /za měsíc
Doporučené firmy v Pyšelích

Úklidové služby

Informace k pozemku

Dva pozemky v jednom: Prestižní lokalita Pyšely v Posázaví (Benešovsko)

Hledáte místo pro vícegenerační bydlení podle vašich přání? Chcete stavět a bydlet společně s přáteli, jen každý ve svém? Rozsáhlý pozemek v lukrativních Pyšelích je rozdělen na dvě části a dají se na něm s přehledem vybudovat hned dva rodinné domy.
Zavolejte přátelům, že jste našli pozemek, kde můžete bydlet současně!
Rozsáhlý pozemek o velikosti 2 464 m2 je situovaný v okrajové části obce Pyšely a rozdělený na dvě části. Mohou zde s přehledem vyrůst dva rodinné domy nebo velké vícegenerační sídlo. Jedná se o stavební pozemek s veškerým zasíťováním – je připojen na elektřinu, plyn, obecní vodovod i kanalizaci a stavba může začít ihned. Největší výhodou pro budoucí majitele je rozmanitost okolí, dostupnost do Prahy (časté autobusy a autem za 20 minut) a prestiž lokality, kde bydlí spousta podnikatelů a známých osobností.

Bydlete obklopeni krásnou architekturou, vodními plochami i golfem
Lokalita spadající pod Benešovsko je bohatá na vodní plochy, cyklostezky, nedalekou řeku Sázavu a smíšené lesy. Obec Pyšely je věhlasná nejen díky atomové lady paní Drábové. Vyhledávaná jsou její krásná zákoutí, selská architektura i stejnojmenný zámek Pyšely. Milovníky golfu nadchne, že místní golfový resort 500 metrů od pozemku patří k nejlepším v republice a každoročně získává hlavní ceny v oboru.

Výlety za historií škodovek, botanická zahrada a města na Sázavě
Dům stojí v nezastavěné, okrajové části města bez sousedů. V Pyšelích najdete městský úřad fungující také pro přilehlé vesnice, samoobsluhu, několik restaurací, poštu, zahradnictví, pekárnu a jiné. Větší nákupy zařídíte v 10 km vzdáleném Benešově. V obci se nachází muzeum, Svět škodovek a nádherná Panská skála, která je též známá jako Varhany a spíš než Česko připomíná australskou přírodní scenérii.

Kopcovitý reliéf spolu s řekou Sázavou přímo vybízí k pěším a cyklistickým výletům. Botanická zahrada v Dubinách, památník Josefa Lady, hrad v Týnci nad Sázavou či naučná stezka Krásné vyhlídky jsou jen ochutnávkou míst, na která můžete zavítat.

Klíčové parametry pozemku
- Pozemek o rozloze 2 464 m2 je rozdělen na 2 části, mohou zde vyrůst 2 rodinné domy
- Místo má veškeré zasíťování – elektřinu, plyn, obecní vodovod a kanalizaci
- Ideální řešení pro přátele, kteří se chtějí z Prahy odstěhovat do zeleně a bydlet vedle sebe
- Okouzlující Pyšely (střední Posázaví) jsou oblíbeným sídlem podnikatelů a známých osobností
- Vodní plochy, cyklostezky, Sázava, přírodní scenérie i věhlasný golf resort 500 m od pozemku
- Částečná občanská vybavenost v Pyšelích, úplná v Benešově
-Časté autobusy do Prahy, autem do hlavního města za 20 minut.
Pro komunikaci uvádějte evidenční číslo zakázky N104896.

Parametry pozemku

Cena
14 990 000 Kč /za nemovitost Spočítat hypotéku
Aktualizováno
18. 4. 2024
Adresa
Na Vráži, Pyšely
ID
N104896
Plocha nemovitosti
2464 m2

Kontaktovat makléře

Máte zájem o tento pozemek?

Tímto, v souladu s nařízením Evropského parlamentu a Rady (EU) 2016/679, v platném znění, prohlašuji, že mi je alespoň 16 let a uděluji tak svůj souhlas se zpracováním zadaných údajů (jméno, telefon, e-mail, ip adresa) společnosti B3 Technology, s.r.o., IČ: 07330600, se sídlem Novostavby 126/23, 435 11 Lom (správce dat), za účelem předání dotazu z tohoto formuláře Vámi vybranému inzerentovi a zpětného kontaktování mé osoby. Osobní údaje bude správce zpracovávat manuálně i automaticky přímo prostřednictvím svých zaměstnanců. Informace předané tímto formulářem budou uloženy v databázi správce maximálně po dobu 10 let. Odvolání souhlasu s uložením a zpracováním poskytnutých dat lze e-mailem na info@bydlisnami.cz. V případě podezření na neoprávněné použití Vámi poskytnutých údajů máte právo předat podnět k šetření Úřadu pro ochranu osobních údajů. Více informací
Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Inzerát si prohlédlo 0 lidí

Prodejce

Dušan Měchura

Dušan Měchura

Hlídací pes

Chcete dostávat emailem podobné nabídky prodeje pozemků pro bydlení v Pyšelích?

Podobné nemovitosti