Prodej bytu 3+1, Rokytnice v Orlických horách, U Nádraží, 74 m2

U Nádraží, Rokytnice v Orlických horách

Rezervováno
2 290 000 Kč /za nemovitost HYPOTÉKA od 10 913 Kč /za měsíc
Doporučené firmy v Rokytnici v Orlických horách

Informace k bytu

Dobře dispozičně řešený byt 3+1 s balkonem v Rokytnici v OH, ul. U Nádraží, 74,9 m2 + balkon, 2., zděné jádro, kompletní rekonstrukce v roce 2009, parkování před domem, klidné místo, hřiště... Byt 3+1 s balkonem, komorou, zděným jádrem a balkonem. V roce 2009 kompletní rekonstrukce (zděné jádro, podlahy, renovace interiérových dveří, elektroinstalace, kuchyňská linka ...).

Dispozice jednotky - prostorná vstupní chodba, koupelna se sprchovým koutem a toaletou, komora, 2 ložnice, obývací pokoj a obyvatelná kuchyň. Dům celkově ve stavu také velmi dobrém (zateplená fasáda, nové vchody, stoupačky, plastová okna, jednotné vstupní dveře do bytů ....).

Byt se nachází v malebné obci v Orlických horách s dobrou občanskou vybaveností (škola, školka, restaurace, obchod, železniční a autobusová zastávka ....). Jedná se o velmi klidné místo, parkování a nové dětské hřiště přímo před domem, v blízkosti centra obce.

Nabídka je vhodná pro klienty, kteří hledají prostorné bydlení za dostupnou cenu v dobře dopravně dostupné obci a kvalitní občanskou vybaveností. Velmi vhodné jako investice k dalšímu pronájmu.

Pro více informací a domluvení prohlídky volejte prosím našeho makléře.

Parametry bytu

Stav
Rezervováno
Cena
2 290 000 Kč /za nemovitost Spočítat hypotéku
Aktualizováno
27. 4. 2024
Adresa
U Nádraží, Rokytnice v Orlických horách
ID
981
Stavba
Cihlová
Stav objektu
Po rekonstrukci
Plocha užitná
74 m2
Lokalita objektu
Klidná část obce
Vlastnictví
Osobní
Třída energetické náročnosti
C - Úsporná
Balkon

Kontaktovat makléře

Máte zájem o tento byt?

Tímto, v souladu s nařízením Evropského parlamentu a Rady (EU) 2016/679, v platném znění, prohlašuji, že mi je alespoň 16 let a uděluji tak svůj souhlas se zpracováním zadaných údajů (jméno, telefon, e-mail, ip adresa) společnosti B3 Technology, s.r.o., IČ: 07330600, se sídlem Novostavby 126/23, 435 11 Lom (správce dat), za účelem předání dotazu z tohoto formuláře Vámi vybranému inzerentovi a zpětného kontaktování mé osoby. Osobní údaje bude správce zpracovávat manuálně i automaticky přímo prostřednictvím svých zaměstnanců. Informace předané tímto formulářem budou uloženy v databázi správce maximálně po dobu 10 let. Odvolání souhlasu s uložením a zpracováním poskytnutých dat lze e-mailem na info@bydlisnami.cz. V případě podezření na neoprávněné použití Vámi poskytnutých údajů máte právo předat podnět k šetření Úřadu pro ochranu osobních údajů. Více informací
Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Inzerát si prohlédlo 0 lidí

Prodejce

Pavel Vacek

Pavel Vacek

Hlídací pes

Chcete dostávat emailem podobné nabídky prodeje bytů 3+1 v Rokytnici v Orlických horách?

Podobné nemovitosti