Prodej rodinného domu, Dolní Němčí, Krátká, 75 m2 (ID: 1860633)

Krátká, Dolní Němčí

2 100 000 Kč /za nemovitost HYPOTÉKA od 10 008 Kč /za měsíc
Doporučené firmy v Dolním Němčí

Informace k domu

Představujeme zajímavou příležitost pro koupi rodinného domu s potenciálem pro kompletní rekonstrukci v obci Dolní Němčí. Tento přízemní řadový dům 2+1 se nachází v klidné části obce a je ideálním místem pro ty, kteří si chtějí svůj nový domov upravit přesně podle svých představ.
Nemovitost má půdorys ve tvaru písmene "L" , na jedné straně přiléhá průjezd, který vede do dvorní části a nabízí možnost parkování. K obytné části domu přiléhá prostor hospodářská stavba původně využívaný pro zemědělské účely, jenž lze využít podle potřeb nového majitele.
Dům odhadem stoleté historie vyžaduje rekonstrukci a modernizaci, aby odpovídal současným bydlením a standardům. Nemovitost je napojen na kanalizaci a vodovod, před domem se nachází plynová přípojka. Zahrada je kopaná studnou, která může posloužit jako alternativní zdroj vody.
Obytná část domu má rozlohu 75 m2 a s průjezdem o velikosti 24 m2 poskytuje dostatečný prostor pro parkování auta. Celková výměra pozemku činí 336 m2.
Pokud hledáte projekt, do kterého můžete vložit svou kreativitu a vytvořit si domov podle vlastních představ, tento dům by mohl být pro vás tou pravou volbou. Pro více informací nebo domluvení prohlídky nás neváhejte kontaktovat.

Parametry domu

Cena
2 100 000 Kč /za nemovitost Spočítat hypotéku
Aktualizováno
19. 4. 2024
Adresa
Krátká, Dolní Němčí
ID
00391
Stavba
Cihlová
Stav objektu
Dobrý
Plocha užitná
75 m2
Typ objektu
Přízemní
Plocha nemovitosti
336 m2
Třída energetické náročnosti
G - Mimořádně nehospodárná

Kontaktovat makléře

Máte zájem o tento dům?

Tímto, v souladu s nařízením Evropského parlamentu a Rady (EU) 2016/679, v platném znění, prohlašuji, že mi je alespoň 16 let a uděluji tak svůj souhlas se zpracováním zadaných údajů (jméno, telefon, e-mail, ip adresa) společnosti B3 Technology, s.r.o., IČ: 07330600, se sídlem Novostavby 126/23, 435 11 Lom (správce dat), za účelem předání dotazu z tohoto formuláře Vámi vybranému inzerentovi a zpětného kontaktování mé osoby. Osobní údaje bude správce zpracovávat manuálně i automaticky přímo prostřednictvím svých zaměstnanců. Informace předané tímto formulářem budou uloženy v databázi správce maximálně po dobu 10 let. Odvolání souhlasu s uložením a zpracováním poskytnutých dat lze e-mailem na info@bydlisnami.cz. V případě podezření na neoprávněné použití Vámi poskytnutých údajů máte právo předat podnět k šetření Úřadu pro ochranu osobních údajů. Více informací
Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Inzerát si prohlédlo 16 lidí

Prodejce

makléř BRNOKONTAKT

makléř BRNOKONTAKT

Hlídací pes

Chcete dostávat emailem podobné nabídky prodeje rodinných domů v Dolním Němčí?

Podobné nemovitosti