Prodej obchodního prostoru, Mariánské Lázně, Plzeňská, 128 m2 (ID: 1860643)

Plzeňská, Mariánské Lázně

1 970 000 Kč /za nemovitost HYPOTÉKA od 9 388 Kč /za měsíc

(včetně provize)

Doporučené firmy v Mariánských Lázních

Informace k nemovitosti

Předmětem e-aukce je nebytová jednotka, která umístěna v typovém zděném bytovém domě. Stavba má 5 nadzemních podlaží. V objektu není půda a nemá vybudované podkroví. Nebytový prostor je umístěn v 1.NP s vchodem přímo z chodníku. Je tvořen nebytovou jednotkou č. 881/23 kde je umístěn obchod s malým sociálním zázemím.
Objekt je cihlové konstrukce, základy má železobetonové izolované, stropy jsou železobetonové monolitické, střecha je rovná, krytinu tvoří živičná lepenka a klempířské prvky jsou pozinkované. Vnější omítky jsou vápenocementové a plášť je zateplen polystyrenem.
Novostavba je vkusně umístěna u hlavní příjezdové silnice do Mariánských Lázní. Lokalita je vhodná k umístění obchodu. Objekt byl postaven na základě dostupných informací v roce 2016. Stav objektu lze charakterizovat jako novostavba.

Popis nebytové jednotky: Jednotka je v osobním vlastnictví. Nebytová jednotka je využívána jako obchodní prostor. Jednotka se nachází v 1. podlaží. Dispozice jednotky je atypická.
Prodejna - pracovna 87,47 m2
Koupelna, WC 1,80 m2
Ostatní prostory Šatna 2,86 m2

Podlahová plocha vč. příslušenství 92,13 m2

Okna jsou výlohová okna, plastová s dvojsklem, plastová s trojsklem a příslušenství oken tvoří žaluzie v části objektu. Místnosti jsou orientované na severozápad. a na toaletě se nachází klasická toaleta a umyvadlo. Místnost se využívá i jako šatna pro personál obchodu. Interiérové dveře jsou dřevěné plné, zárubně jsou obložkové a vchodové dveře jsou plastové. Osvětlovací techniku tvoří bodová svítidla, zářivková svítidla.Podlahové krytiny v jednotlivých typech místností: koupelna, WC: keramická dlažba, místnosti: keramická dlažba.
Další vybavení jednotky tvoří anténní rozvody, pohybový alarm, síťové rozvody. Do jednotky je zavedena elektřina o napětí 230 a 400 V. Voda je přivedena z obecního vodovodu. Objekt je napojen na veřejnou kanalizaci. Zemní plyn není zaveden. Vytápění je zajištěno ústředně dálkově, topná tělesa tvoří podlahové vytápění, ohřev vody je řešen centrálně. Stav nebytové jednotky lze charakterizovat jako velmi dobrý odpovídající novostavbě.
Přístup je bezproblémový po zpevněné obecní cestě. Objekt je postaven v širším centru obce a charakter okolí odpovídá rezidenční zástavbě bytovými domy a rodinnými domy se zahradami. V lokalitě je dostačující vybavenost obchodními středisky a specializovanými obchody, v místě jsou dostupné základní a střední školy včetně specializovaných zařízení a kompletní vybavenost z hlediska kulturních zařízení. V místě je kompletní vybavenost z hlediska sportovního vyžití a je zde kompletní soustava úřadů. V obci se nachází pobočka České pošty. Z hlediska životního prostředí se jedná o klidnou lokalitu bez zdraví ohrožujících vlivů a zeleň v podobě lesů a luk je v docházkové vzdálenosti. Lokalita se zanedbatelným nebezpečím výskytu záplav. Je zde zastávka MHD a dálkových spojů v docházkové vzdálenosti a v místě jsou dobré parkovací možnosti.

Parametry nemovitosti

Cena
1 970 000 Kč /za nemovitost Spočítat hypotéku
Poznámka k ceně
včetně provize
Aktualizováno
19. 4. 2024
Adresa
Plzeňská, Mariánské Lázně
ID
24DR000408
Stavba
Smíšená
Stav objektu
Novostavba
Plocha užitná
128 m2
Typ objektu
Patrový
Třída energetické náročnosti
G - Mimořádně nehospodárná
Garáž

Kontaktovat makléře

Máte zájem o tuto nemovistost?

Tímto, v souladu s nařízením Evropského parlamentu a Rady (EU) 2016/679, v platném znění, prohlašuji, že mi je alespoň 16 let a uděluji tak svůj souhlas se zpracováním zadaných údajů (jméno, telefon, e-mail, ip adresa) společnosti B3 Technology, s.r.o., IČ: 07330600, se sídlem Novostavby 126/23, 435 11 Lom (správce dat), za účelem předání dotazu z tohoto formuláře Vámi vybranému inzerentovi a zpětného kontaktování mé osoby. Osobní údaje bude správce zpracovávat manuálně i automaticky přímo prostřednictvím svých zaměstnanců. Informace předané tímto formulářem budou uloženy v databázi správce maximálně po dobu 10 let. Odvolání souhlasu s uložením a zpracováním poskytnutých dat lze e-mailem na info@bydlisnami.cz. V případě podezření na neoprávněné použití Vámi poskytnutých údajů máte právo předat podnět k šetření Úřadu pro ochranu osobních údajů. Více informací
Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Inzerát si prohlédlo 0 lidí

Prodejce

Ing. Jaroslav Hradil

Ing. Jaroslav Hradil

Hlídací pes

Chcete dostávat emailem podobné nabídky prodeje obchodních prostor v Mariánských Lázních?

Podobné nemovitosti